Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edirne sınıf öğretmenliği hakkında bilgiye ihtiyacımız var (=
kızlar hızır gibi yetiştiniz :) kafamda bir sürü soru işareti varfisfisfis ilk olarak kampüse niye berbat dedinizi merak ettim.bi de ben 2.öğretimim dersler kaçta başlayıp bitiyor:uhm:
yurt olanakları falan nasıl biz yeni trakyalıları biraz daha bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:)
sor meslektaşım kaydirigubbakcemile5.. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :1hug:
Selçuk üni. hukuk da benden gelsin :):)
canım kampüs havası yok, yani açıkcası bi çiçeği zor bulursun, okul dökülüyo. ama bu sadece eğitim fakültesinin olduğu kampüste böyle,kampüsün içinde 2 yıllık fakülteler var, bi 4 yıllık bizimki. o yüzden şimdi yeni bina yapıyolar,1 yıl sonra eğitim fakültesi oraya geçicek boshayallersmile
aslında kampüs falan hiç önemli değil,bölümünü seviyo musun önemli olan bu. a.s
2. öğretimlerin dersleri 5.20 de başlayıp 23.30 da bitiyor diye biliyorum canım.
yurt hakkında hiçbir bilgim yok, çünkü benim evim burda,yurtla bi işim olmadı, sen onu iyice bi araştır tatlışım a.s
hacettepe üniversitesi rehberlik psikolojik danışmanlık kazandım =) herkesi de tebrik ederim
hehehe çok şirin böyle meslektaş falan kaydirigubbakcemile3 bende kırklarelide oturuyorum çok yakın zaten ama yinede pek bir bilgim yok. Mavi41 in sorduklarından bazılarını merak ediyordum.. Kampüs yurt falan.. fakülte şehir içinde mi şehir dışında mı? Hocalar nasıl? Gerçi bunların hepsini yaşayıp görücez ama işte insan merak etmeden duramıyor
tamam canım çok teşekkür ederim sorularımıza cevap verip bizi bilgilendirdigin için:)sonuçlar açıklandığında rahatlıcağımı düşünürken tam tersi oldukaydirigubbakcemile3 ders saatlerini söylemen çok iyi oldu tatlım ananemler falan babaeskide gidip gelsem mi diye düşünüyordum da şimdi özel yurtları araştırmaya başadım.okuldan bi arkadaşım da ordaymış ona sordum kimse ne özelden ne de devletten memnun dedi moralim bozuldu açıkçası:uhm:
bu arada mesajına üçüncü kez cevap yazışım bu aslında da sürekli bi sorun oldu gecikme için k.bakma
şimdi 2.öğretim olmasam öyle yapmayı düşünyordum da insanları gecenin bi yarısına kadar ayakta dikip rahatsızlık da vermek istemiyorum açıkçası gidiceğim yer ananemin evi de olsa..canım dediğim gibi yurtlar hakkında bilgim yok edirneli olduğum için. ama devlet yurdunda kalan bi arkadaşım kasımda kaloriferlerin yanmadığını ve sıcak suyun bağlanmadığını söylerdi. saçlarını da kuaföre gidip yıkatırdı. akannehir
babaeski edirneden 1 saatlik yol. gidip gelebilirsin aslında canım
haklısın canım ben de geçen yıl böyleydim
bu arada ben de kırklareliliyim. hem meslektaş hem hemşeri sayılırız kaydirigubbakcemile5
fakülte şehrin merkezinde canım, çarşıya minibüsle 10 dk,yürüyerek 20-25 dakika mesafede.
hocalar 1 tanesi dışında iyiler,öyle çok fazla takmıyolar. ama bi tanesi var ki o herkesi yaz okuluna bıraktı, ama öyle gözün korkmasın. adamın tek amacı para, parayı verince geçiyosun merak etme hem belki o size girmez.
ilk sene ana dersler görülüyo, türkçe,mat1,mat2, biyoloji,kimya,ingilizce ( ingilizcede muafiyet sınavından geçersen derslere girmiyosun canım),eğitim bilimlerine giriş, eğitim psikolojisi,inkılap,türk tarihi,uygarlık tarihi,coğrafya,bilgisayar derslerini görüyosun.
tabii bu derslerin bazılarını ilk dönem,bazılarını 2. dönem görüyorsun
çok fazla boş vaktin oluyo. mesela bizim cuma günleri boştu. diğer günler de ya sabahtan öğlene kadar, ya da öğlenden akşamüstüne kadar oluyo.
ders kitabından çok fotokopi çektiriyo hocalar. sınavlarda o fotokopilerden çalışıyosun.bizde 2 hoca ders kitabı aldırmıştı boshayallersmile