Gülsem mi, aglasam mı sasırmıs durumdayım araba sürmeye basladım, pratiklik kazanmak icin dün kullandım birsey olmadı bugüne kısmetmis. Sürüs denemeleri yapıyordum site icinde ( sanayi sitesi ) tabii her yerde araba ve kamyon. Kimisi park halinde ( nerdeyse yol kapanıcak ) kimisi hareket halinde yükleme yapanlar, bosaltanlar bende kalkmısım araba sürüyorum cesaretin böylesi! Aslında iyi birsey bir anlamda da. Neyse, o anı tam hatırlayamasamda tersten girmisim sanırım araba gelince de durmadım devam edeyim asagı dogru derken, dönemedim ve park halindeki Honda civic'ee güüüümm!!:18:
aaaa diye kaldım panikten durmadım da. En kötüsü de bu olsa gerek sok olunca kalakaldım. Allahtan 2. vitesle gidiyordum hızım yoktu tabii sonunda durdum o sokluk gecti.
Sonra el frenini cekmeme ragmen arabanın kaydıgını fark ettim nedense frenler tutmadı. Ayaklarım debriyaj ve fren' de sevgili babacıgımın gelmesini bekledim oda o sokla beni arıyor site icinde. Neyse bi geldi sok.. Kızım duran arabaya mı carptın? Duran arabayı görünce, duracaksın.. Hönkk!!Adamcagız korktu baya. Tabii bende cok korktum ayaklarım debriyajla frendeyken, dizlerim titremeye basladı korkudan.
Araba' da biraz hasar var kaporta ve yan kapı kısmında. Bizim araba' da cok büyük birsey yok araba' nın en saglam yeriyle vurmusum. Bütün isyerinin diline sakız oldum kızlar sanki herkes anasının karınında ögreniyor araba kullanmayı sanki ilk kaza yapan insan benim. Halamın oglu dalga geciyor bide, kendisi araba kullanmayı hangi arabayla ve kac kez kaza yaparak ögrendi acaba..
Cok üzüldüm ama daha cok yolun basındaydım..
gecmis olsun canim ya.allahtan hizin yokmusda hafif carpmissin.
kim ne derse desin sakin vazgecme kullanmaktan.yavas ve daha dikkatli ol.
türkiyede araba kullanmakta ayri bi cesaret istiyor orasida ayri tabi.
Allah beterinden saklasın, bununla geçmiş olsun.
Yokuş aşağı olduğu icin arabanın birazcık kayması normal. Birkaç saniye işte, iyi ki duran araba ya icinde yolcu vs olsaydı, hareket halinde olsaydı. Sizi de derinden etkilerdi.
Olsun nazar bunlar
Canınız sağolsun üzmeyin kendinizi. Bende 1 ay önce başladım sürmeye. Ama önce bomboş alanlarda denedim. Durmayı kalkmayı. Daha sonra ara sokaklara sonra sonra iki şehir arası yol bile yaptım bir ayda :) Bu arada aracaınızın markası neydi? Belki küçük bir araba kullanırsanız sürüş anlamında daha rahatlarsınız. El freninizin tutmaması benimde başıma geldi. Sanayiye sordum. elfreninde 4 diş olurmuş. Siz de benim gibi 2 veya 3 üncü dişe kadar çekerseniz el freni tutmazmış. Yani bildiğiniz asılmak gerekiyor. Babanıza söylerseniz balataları biraz sıktırsın daha rahat edersiniz :) Sakın moralinizi bozmayın olur böyle şeyler. Çok şükür ben kaza yapmadım ama gerçekten çok korkuyorum :)
Baya baya alay konusu oldum..
Kuzenim, ben arabayı smuwila carpar diye getirmiyorum falan diye dalga geciyor.
Babam' da gülerek, yok sana araba bi daha dedi.
Gülsem mi, aglasam mı sasırmıs durumdayım araba sürmeye basladım, pratiklik kazanmak icin dün kullandım birsey olmadı bugüne kısmetmis. Sürüs denemeleri yapıyordum site icinde ( sanayi sitesi ) tabii her yerde araba ve kamyon. Kimisi park halinde ( nerdeyse yol kapanıcak ) kimisi hareket halinde yükleme yapanlar, bosaltanlar bende kalkmısım araba sürüyorum cesaretin böylesi! Aslında iyi birsey bir anlamda da. Neyse, o anı tam hatırlayamasamda tersten girmisim sanırım araba gelince de durmadım devam edeyim asagı dogru derken, dönemedim ve park halindeki Honda civic'ee güüüümm!!:18:
aaaa diye kaldım panikten durmadım da. En kötüsü de bu olsa gerek sok olunca kalakaldım. Allahtan 2. vitesle gidiyordum hızım yoktu tabii sonunda durdum o sokluk gecti.
Sonra el frenini cekmeme ragmen arabanın kaydıgını fark ettim nedense frenler tutmadı. Ayaklarım debriyaj ve fren' de sevgili babacıgımın gelmesini bekledim oda o sokla beni arıyor site icinde. Neyse bi geldi sok.. Kızım duran arabaya mı carptın? Duran arabayı görünce, duracaksın.. Hönkk!!Adamcagız korktu baya. Tabii bende cok korktum ayaklarım debriyajla frendeyken, dizlerim titremeye basladı korkudan.
Araba' da biraz hasar var kaporta ve yan kapı kısmında. Bizim araba' da cok büyük birsey yok araba' nın en saglam yeriyle vurmusum. Bütün isyerinin diline sakız oldum kızlar sanki herkes anasının karınında ögreniyor araba kullanmayı sanki ilk kaza yapan insan benim. Halamın oglu dalga geciyor bide, kendisi araba kullanmayı hangi arabayla ve kac kez kaza yaparak ögrendi acaba..
Cok üzüldüm ama daha cok yolun basındaydım..
geçmiş olsun canım, büyük birşey yokmuş neyseki. hepimiz insanız herkesin başına gelebilir aynı şey. çok çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin demişler
bundan sonra arabayı daha dikkatli kullanırsın.
Bence o kuzenin fazla gülüp dalga gecmesin,bosuna dememisler gülme komsuna
babanda aslinda demeliydi olur kizim üzme kendini bir kac defa ben yanindayken kullan,biraz daha rahat olman icin..
ama benim babamde diyordu ya nasil becerdin sen bu tür kazayi
Şimdi bana kızmayın ama ben böyle konularda erkeklere biraz katılıyorum. Yani çarptığınız hondanın, boyasız falan olduğunu 2010 2011 model olduğunu düşünürsek fiyatı 40 milyar civarında siz gittiniz çarptınız tamam kasko varsa öder ama adamın arabasının değeri kazanın da büyüklüğüne göre minimum 1 2 milyar azalır şimdi bende üzüldüm çarptığınız aracın sahibine. Maalesef çarpan çarpılan sizde olsanız arabanın değeri düşüyor. Heleki türkiyede minicik çizik var diye arabadan vazgeçen tanıdıklarım var benim :S Ama cesaretinizi kırmayın devam edin
Ben de benzer yaşadımmBenim henüz ehliyetim yok.. Erkek arkadaşım akşam trafiğinde E-5 de verdi arabayı bana.. Elim ayağım dalağım böbreğim korkudan zangır zangır titriyor tabi belli etmiyorum.. Önde çöp kamyonu var bana dur diyo.. Ben de kafamdan geçiriyorum ki " durmayayım ben onu bi şekilde hallederim.." (ne akla hizmet sanki 40 yıllık şoförüm) Bi baktım kamyonla bir bütün olmaya az kalmış napıcağımı şaşırdım elimi bıraktım direksyondan falan sevglm sağa kırdı ben korkudan çat bi fren araba stop..... Çoook dalga geçti benimle... Ama ben de hep dedim, sen sanki ilk kullandığında böyleydin diye.. Cesaretinin kırılmasına izin verme.. Bi süre sonra araba kullanma hevesin kırılır çünkü.. Ben eminim ki sen süper kullanan bir şoför olucaksın
gecmis olsun cnm. canina bisey olmamis ya gerisi önemli degil. ben kac kere kaza yaptim bisey olmaz cocuklarda düsmeden yürümeyi ögrenmiyorlar dimi?üzme canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?