- 3 Ekim 2010
- 11.475
- 3.765
- 448
Gülsem mi, aglasam mı sasırmıs durumdayım araba sürmeye basladım, pratiklik kazanmak icin dün kullandım birsey olmadı bugüne kısmetmis. Sürüs denemeleri yapıyordum site icinde ( sanayi sitesi ) tabii her yerde araba ve kamyon. Kimisi park halinde ( nerdeyse yol kapanıcak ) kimisi hareket halinde yükleme yapanlar, bosaltanlar bende kalkmısım araba sürüyorum cesaretin böylesi! Aslında iyi birsey bir anlamda da. Neyse, o anı tam hatırlayamasamda tersten girmisim sanırım araba gelince de durmadım devam edeyim asagı dogru derken, dönemedim ve park halindeki Honda civic'ee güüüümm!!:18:
aaaa diye kaldım panikten durmadım da. En kötüsü de bu olsa gerek sok olunca kalakaldım. Allahtan 2. vitesle gidiyordum hızım yoktu tabii sonunda durdum o sokluk gecti.
Sonra el frenini cekmeme ragmen arabanın kaydıgını fark ettim nedense frenler tutmadı. Ayaklarım debriyaj ve fren' de sevgili babacıgımın gelmesini bekledim oda o sokla beni arıyor site icinde. Neyse bi geldi sok.. Kızım duran arabaya mı carptın? Duran arabayı görünce, duracaksın.. Hönkk!!
Adamcagız korktu baya.
Tabii bende cok korktum ayaklarım debriyajla frendeyken, dizlerim titremeye basladı korkudan.
Araba' da biraz hasar var kaporta ve yan kapı kısmında. Bizim araba' da cok büyük birsey yok araba' nın en saglam yeriyle vurmusum. Bütün isyerinin diline sakız oldum kızlar sanki herkes anasının karınında ögreniyor araba kullanmayı sanki ilk kaza yapan insan benim. Halamın oglu dalga geciyor bide, kendisi araba kullanmayı hangi arabayla ve kac kez kaza yaparak ögrendi acaba..
Cok üzüldüm ama daha cok yolun basındaydım..
aaaa diye kaldım panikten durmadım da. En kötüsü de bu olsa gerek sok olunca kalakaldım. Allahtan 2. vitesle gidiyordum hızım yoktu tabii sonunda durdum o sokluk gecti.
Sonra el frenini cekmeme ragmen arabanın kaydıgını fark ettim nedense frenler tutmadı. Ayaklarım debriyaj ve fren' de sevgili babacıgımın gelmesini bekledim oda o sokla beni arıyor site icinde. Neyse bi geldi sok.. Kızım duran arabaya mı carptın? Duran arabayı görünce, duracaksın.. Hönkk!!

Araba' da biraz hasar var kaporta ve yan kapı kısmında. Bizim araba' da cok büyük birsey yok araba' nın en saglam yeriyle vurmusum. Bütün isyerinin diline sakız oldum kızlar sanki herkes anasının karınında ögreniyor araba kullanmayı sanki ilk kaza yapan insan benim. Halamın oglu dalga geciyor bide, kendisi araba kullanmayı hangi arabayla ve kac kez kaza yaparak ögrendi acaba..

Cok üzüldüm ama daha cok yolun basındaydım..

Son düzenleme: