• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza Yaptım =(

Diğer yorumlarında okudum genel bilgileri biliyorsun, sadece herkesin başına gelebilcek şekilde dalgınlığına denk gelmiş.. Açıkçası ben arabada pratik yapmak için boş arazide kullanılmasını doğru bulmuyorum.. Çünkü pratik yapacak birşey yok ki ortada..... Hangi aracı sollayacaksın? Hangi araç aniden durunca hemen debriyaj+ frenle duracaksın.. ? Az da olsa trafiğin olduğu bir yer olmalı.. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben sana kendi kullandığım yeri söyliyim.. İst. Formula 1 yolunda geçiyorum direksiyona.. Geniş ve aşırı trafiği olmayan bir yol.. Tırlar kamyonlar arabalar oluyor.. Ve çok çabuk da kavradım.. Şuanki halimi söyliyim el freni çekip pati atabiliyorum :1: Ama tabi baban bir kere endişe etmiş onu uygun görmüş... Bir süre o şekilde idare etmeye çalışacaksın sanırım :44:

Aynen senin gibi düsünüyorum hic birsey bilmiyor veya eksik biliyor olsam bos arazileri anlarım.
Ben cogu seyi biliyorum yani bos yerlerde ne yapabilirim ki? Hangi araba önümde olacak ta dikkat edicem, aniden fren gerkicek veya durmak!
Katılıyorum bende istanbulda avrupa yakasında oturuyorum..
Basa gelen cekilir..

bende yeni başladım kullanmaya.. bir kaç kere kaza tehlikesi geçirdim ama Allah korudu. dizlerim titriyodu ilk başlarda .. ama insan kullandıkça alışıyo ve öğreniyo
1 hafta kullandım arabam bozuldu serviste şimdi.. otomatik vites aldım.. beyni arızalandı
Allah bize kolaylık versin

Back