canım benimmm aynısını bende yaşadım çok kastım bende de zor girdi çok kötü bi deneyimdi
ben etkilemek istemem açıkçası ama tecrübelerimi elbette paylaşmak isterim
benim eşimin spermlerinde sıkıntı vardı başlamam sebebimiz başta buydu, sperm testi verdik ve sonuçları çok iyi çıktı enteresan bi şekilde sperm sayısı ve hızı artmış gözüküyordu. Buna rağmen ısrarla tüp bebek yapalım dedi ve taze spermle yapalım dedi biz birazda bilinçsiz olduğumuz için kabul ettik. Tedaviye başladıktan sonra 3 güne bir gidiyordum Mustafa bey sadece 1 yada 2 dk bakıp hemen çıkıyordu odadan sorularıma hemşireler ilgilensin diyordu hemşirelerinde 1-2 si dışında diğerleri gerçekten vasattı ve o iyi olan kızlarda sanırım ayrılmış. Neyse olsun da tek ilgilenmesin diyorduk. Transfer oldum maalesef negatif sonuçlandı. Aslında memnuniyetsizliğim bu noktada başladı. Olmayabilirdi evet buna da hazırdım ama kan vermeye gittim bana 2 saate çıkar dediler o 2 saatten sonra arıyorum çıkmadı arıyorum çıkmadı beni akşama kadar oyaladılar en sonunda negatif, üzülmeyin diye hemen demedik dediler. Bunu diyen yanındaki asistanımsı kızdı ismi Emineydi sanırım. İnanamadım bu cevaba. Sonra ben hastaneye geliyorum hocayla görüşmek isterim neden olmadığına dair nasıl bir yol izleyeceğimize dair dedim. Beni hastaneye kabul etmediler hocam yoğun sizi telefonla bilgilendirir dedi. Eşim çok sinirlendi. Hastaneye gittik normalde saatlerce sıra beklediğimiz hastanede bizi hemen odaya aldılar hoca geldi hemen, olmamış olmayabilirdi zaten siz normal deneyin değerleriniz çok güzel dedi. Madem güzeldi neden başka bi yol sunmadınız bize o kadar üzüldük ki benim psikolojim bozuldu antidepresana başladım. Şimdilerde tekrar arayıştayım iki tane dondurulmuş embriyom var onları mı transfer ettiririm yoksa tekrar sıfırdan mı başlarım inanın bilmiyorum