KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Merhaba kızlar yaşadıklarınız için çok üzüldüm 😥
Dediğiniz gibi nasip meselesi ama en azından bu şekilde muameleye maruz kalmamış olsaydınız keşke 😑 zaten o negatifin yükü ağırdır 😬
Rabbim yolunuza iyi insanları vicdanlı merhametli insanları çıkarsın inşallah
Ben semih beyde tedavi oldum. Hemşirelerinde ya da kendisinde en ufak bir ilgisizlik sorunu yaşamadım. Hatta gitmeden önce sorularımı not alırdım tek tek sorardım tek tek açıklar anlatırdı.
Sadece ilaç tarifini hemşireler yapardı hatta onları da unutmayım diye ses kaydı alırdım
Bundan sonraki kararınız inşallah sizi mucizenize götüren bir karar olur. Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu
canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirmen için her zaman diyorum bu mesele nasip meselesi doktorlar bir vesile ama dediğim gibi negatif olmasından çok gördüğümüz muamele benim canımı en çok yakan o oldu ve sonrasında zaten değerleriniz normal demesi inanılır gibi değildi haykırarak ağlamak istemiştim

Merhaba herkese. Kayseri Acıbadem’de Özge İdem Karadağ var. Kendisi doktorum değildi ama gelip gittikçe görüyordum. Gayet güleryüzlü ve sevecen bir hanımdı. Hastalarıyla iletişimi de çok iyiydi. Bir araştırın isterseniz.
özge hocada benim arkadaşım gebelik takibini yaptırmıştı çok ilgili her soruma sabırla cevap veriyor demiştişimdi hatırladım canım, benim dondurulmuş embriyom var acıbadem de sanırım 2. bi macera aramadan onları transfer ettiricem senin sayen de aklıma özge hoca da geldi kendisiyle görüşmeye gideyim nasibim belki ondadır

özge hocada benim arkadaşım gebelik takibini yaptırmıştı çok ilgili her soruma sabırla cevap veriyor demiştişimdi hatırladım canım, benim dondurulmuş embriyom var acıbadem de sanırım 2. bi macera aramadan onları transfer ettiricem senin sayen de aklıma özge hoca da geldi kendisiyle görüşmeye gideyim nasibim belki ondadır
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Bana da bilgi verir misin hoca ve süreç hakkında görüşmeden sonra?

canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirmen için her zaman diyorum bu mesele nasip meselesi doktorlar bir vesile ama dediğim gibi negatif olmasından çok gördüğümüz muamele benim canımı en çok yakan o oldu ve sonrasında zaten değerleriniz normal demesi inanılır gibi değildi haykırarak ağlamak istemiştim
Dalga geçer gibi ya 😑😑 Allah vicdan merhamet versin 😒

hala hamile kalamadım ya nasip değil ya da yolunda gitmeyen bi şeyler var bana bu da söylenmiyor şuan bi takviye kullanıyorum bide yediklerime aşırı dikkat ediyorum aralık ocak gibi inşallah tekrar doktora gideceğim
İnşallah onlar vesile olsun canım. Sebepsiz infertilite de olabilir bulamıyorlar işte sonra da her şey normal stres yapıyorsun vs diyorlar. Eğer tekrar transfer gerekirse tüm evraklarını topla diğer doktorlar ile de ön görüşme yap ona göre hangisine gideceğine karar verirsin.

İnşallah onlar vesile olsun canım. Sebepsiz infertilite de olabilir bulamıyorlar işte sonra da her şey normal stres yapıyorsun vs diyorlar. Eğer tekrar transfer gerekirse tüm evraklarını topla diğer doktorlar ile de ön görüşme yap ona göre hangisine gideceğine karar verirsin.
tüm evraklar derken canım neler mesela

sen kaç kez denedin canım anlatabilir misin sürecini pozitif sonuçlandı senin sanırım

tüm evraklar derken canım neler mesela
Tüp bebek için yapılan tahlilleri testleri. Rahim filmi varsa onları falan canım
sen kaç kez denedin canım anlatabilir misin sürecini pozitif sonuçlandı senin sanırım
Benim ilk denemede pozitifle sonuçlandı çok şükür canım.
Bende pkos vardı eşimde bir şey çıkmadı. Daha önce yumurta geliştirme çatlatma, aşılama hiç biri fayda etmedi
En son tüp bebeğe başvurduk
Opudan sonra rahim dinlendirme yapıldı yani transfer ikinci aya ertlenemişti ama o süreçte biz histereskopi yaptırmaya karar verdik. Rahimde hafif bombe vardı.
Histereskopiden sonraki ay da transfer oldu

Tüp bebek için yapılan tahlilleri testleri. Rahim filmi varsa onları falan canım

Benim ilk denemede pozitifle sonuçlandı çok şükür canım.
Bende pkos vardı eşimde bir şey çıkmadı. Daha önce yumurta geliştirme çatlatma, aşılama hiç biri fayda etmedi
En son tüp bebeğe başvurduk
Opudan sonra rahim dinlendirme yapıldı yani transfer ikinci aya ertlenemişti ama o süreçte biz histereskopi yaptırmaya karar verdik. Rahimde hafif bombe vardı.
Histereskopiden sonraki ay da transfer oldu
canımmm günaydın çok sevindim inşallah darısı bizlere, ben de bu testleri yaptıracağım bi ön görüşme sonrası inşallah canımm

İstemeden mi yaptı tüp bebeği 😳😳 ben kayseride değil başka yerde yaptırmıştım aşılamalardan falan önceydi
yok canım kan sonuçlarıma baktı eşimin sperm testine sonuçlarda sıkıntı olmadığı halde tüp bebek dedi 2 yıllık evliydik ve hiç korunmamıştık bu zamana kadar olmadıysa zaten olmaz dedi gecikmeden tüp bebek yapalım dedi

Ahh kızlar Kayseri’de başka kime gidilir Ben de yurtdışı dönüşü düşünüyorum🥺🥺🥺 aklımda bir de Semih hoca var hatta burdan bir arkadaşım gidiyor K Kelebek263 ebuşumm naptınn🐣
Canım merhaba ben şuan transfer sürecine giriyorum histeroskopi oldum geçen ay adet oldum kan testi vericem, şuana kdr bir sorun yaşamadım inşallah hayırlısı neyse o olsun .

canım bi kere bile ne yumurta toplanınca ne de transferden sonra odaya gelmedi. Farklı bi doktor geldi. Transfer sanrası iğne verdi adını tam hatırlayamadım ama istersen karından vurulanı istersen kalçadan vurulanı yazıyolar. Doktora kalçadan olanı yazmışsınız ben karından istiyorum dedim bu iğrenin karnından vuru)lanı yok nerden duyuyosunuz böyle şeyleri dedi. Yanında dolaşan bi erkek doktor bunu söyleyen ve transfer sonrasıydı ya çok üzgünüm düşündükçe üzülüyorum.
Canım merhaba gerçekten seninde diğer arkadaşın da yaşadıklarına kendime olmuş gibi üzüldüm bende hem Gökalp beyle,Mustafa beyle vede Semih beyle görüştüm. Gökalp bey bana açıklama da bulunmadan hemen histeroskopi randevusu verdi (bu arada benim ilk tedavim pkos var ve rahmim de hafif basiklik var arkuat sekli) durum böyle olunca eşime dedim ki ya hadi hadi ile olur mu içime sinmedi daha sonra Mustafa bey ve Semih bey den randevu aldım aslında iksii de rahmin şekli iyi yapmayalım dediler Mustafa bey de çok ilgili idi, yüzde yetmiş tüp bebek tutar dedi rahim şekli de iyi dedi hemen başlayalım dedi sonra hemen ilaç verdiler bir sürü vitamindir şudur budur baya da tutuyor yani fiyat olarak maliyetli ama şimdi her soruma ilgi ile cevap verdi neyse. Semih beye gittim aynı gün işte rahim filmine baktı pkos dedi rahimde sorun yok bence dedi sen bilirsin yüzde 50 60 tüp bebek tutar dedi aşılama da durum yüzde on beş dedi. Benim araştırma yaptığımi da anladı bence iyi araştır labaratuvar çok önemli bu işte dedi başarı oranlarına bsk dedi sonra düşünün dedi isterseniz kan testleri var yaptırın sağlık ocağında ona göre ilaç verim dedi düşünün taşının dedi bana çok ılımlı geldi daha sonra test yaptırdık sadece d vit aldırdı ampul kullandım işte başladık tedaviye 21 yumurta toplandı daha sonrasında odama geldi nasılsın dedi ağrım var diye aradım sonrasında açtı söyle söyle yap dedi bu arada yumurtlama toplamadan önce rahime ultrason da baktı basiklik var burda dedi riske atmayalım dedi histeroskopi yapalım dedi tmm ddm ameliyata girdim geldi narkoz verilmeden 4 yumurtan var ama en iyi kalite dedi korkma dedi nasılsın dedi sonra yine odama geldi nasılsın dedi bugün aradım hocam adet oldum dedim gel bakalım test yapacaz dedi ona göre transfer yapacaz dedi biraz akıntım var dedim tmm gelince bakalım dedi hemşireleri de her aramam da iyiler paramı da ödedim açıkçası blmyrm iyiler şuan olumlu nu olur olumsuz mu olur bu işin iyisi nasıl olur bilmiyorum çünkü ilk kez yapıyorum başka doktora da gitmedim sadece ön görüşme ama benim yaşadıklarım bu eşimde artık araştırma teslimiyet göster güven doktora dedi ben sevdim dedi güvendik önce Rabbime sonra hocaya ama tabi bir kaç hastasına Instagram Dan yazdım ta üniversite yıllarından tanırım çok iyi dedi bir bayan hatta takiplesiyrm, olumszu şeyler de yazmışlar ama bilemiyorum durum bu bende Allah im yardımcımız olsun 🤲🏻❣️

Canım merhaba gerçekten seninde diğer arkadaşın da yaşadıklarına kendime olmuş gibi üzüldüm bende hem Gökalp beyle,Mustafa beyle vede Semih beyle görüştüm. Gökalp bey bana açıklama da bulunmadan hemen histeroskopi randevusu verdi (bu arada benim ilk tedavim pkos var ve rahmim de hafif basiklik var arkuat sekli) durum böyle olunca eşime dedim ki ya hadi hadi ile olur mu içime sinmedi daha sonra Mustafa bey ve Semih bey den randevu aldım aslında iksii de rahmin şekli iyi yapmayalım dediler Mustafa bey de çok ilgili idi, yüzde yetmiş tüp bebek tutar dedi rahim şekli de iyi dedi hemen başlayalım dedi sonra hemen ilaç verdiler bir sürü vitamindir şudur budur baya da tutuyor yani fiyat olarak maliyetli ama şimdi her soruma ilgi ile cevap verdi neyse. Semih beye gittim aynı gün işte rahim filmine baktı pkos dedi rahimde sorun yok bence dedi sen bilirsin yüzde 50 60 tüp bebek tutar dedi aşılama da durum yüzde on beş dedi. Benim araştırma yaptığımi da anladı bence iyi araştır labaratuvar çok önemli bu işte dedi başarı oranlarına bsk dedi sonra düşünün dedi isterseniz kan testleri var yaptırın sağlık ocağında ona göre ilaç verim dedi düşünün taşının dedi bana çok ılımlı geldi daha sonra test yaptırdık sadece d vit aldırdı ampul kullandım işte başladık tedaviye 21 yumurta toplandı daha sonrasında odama geldi nasılsın dedi ağrım var diye aradım sonrasında açtı söyle söyle yap dedi bu arada yumurtlama toplamadan önce rahime ultrason da baktı basiklik var burda dedi riske atmayalım dedi histeroskopi yapalım dedi tmm ddm ameliyata girdim geldi narkoz verilmeden 4 yumurtan var ama en iyi kalite dedi korkma dedi nasılsın dedi sonra yine odama geldi nasılsın dedi bugün aradım hocam adet oldum dedim gel bakalım test yapacaz dedi ona göre transfer yapacaz dedi biraz akıntım var dedim tmm gelince bakalım dedi hemşireleri de her aramam da iyiler paramı da ödedim açıkçası blmyrm iyiler şuan olumlu nu olur olumsuz mu olur bu işin iyisi nasıl olur bilmiyorum çünkü ilk kez yapıyorum başka doktora da gitmedim sadece ön görüşme ama benim yaşadıklarım bu eşimde artık araştırma teslimiyet göster güven doktora dedi ben sevdim dedi güvendik önce Rabbime sonra hocaya ama tabi bir kaç hastasına Instagram Dan yazdım ta üniversite yıllarından tanırım çok iyi dedi bir bayan hatta takiplesiyrm, olumszu şeyler de yazmışlar ama bilemiyorum durum bu bende Allah im yardımcımız olsun 🤲🏻❣️
Canım beniim bizleri gayet güzel aydınlattın vallahi 😍 bende geldiğimde senın gibi yapacamm Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın emeklerimizin karşılığını versinn. İnşAllah seninde burdan güzel haberlerini duyacaz hissediyorum takipteyim 🌺

Canım içini ferah tut buradaki yorumlara çok takılma herkesin hikayesi başka ben o yüzden bastıra bastıra diyorum bu benim başıma gelenler diye Semih hoca hakkında olumlu şeyler çok duydum fakültedeykende çok iyiymiş inşallah mucizene kavuşursun ben kasım yada Aralık gibi Acıbadem’e özge hocaya gidicem dondurulmuş embriyolarımın transferi için zaten sadece transfer olduğu için kafamı da çok karıştırmayım diyorum Allah nasip eder belki eğer olmazsa diğer seçenekleri değerlendirecem

Mustafa hoca bence ticari bakıyor hani çok güzel ilk görüşmede Babacan sevecen bana da %80 demişti ama bakın yine diyorum olmayabilir bu nasip meselesi ama gösterilen muamele çok kötü Allah iyilerle karşılaştırsın biz maddi manevi çok zorlandık eşim seni çok zor toparladım diyo yazık tekrar yaptırmak için öncesinde psikolojik destek alıp rahatlayıp başlayacağım

Back