- 8 Ekim 2016
- 1.530
- 1.426
- 133
- 33
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Rica ederim doktorum ipek hocaydiİnşallah çok teşekkür ederim siz hangi doktora gitmiştiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim doktorum ipek hocaydiİnşallah çok teşekkür ederim siz hangi doktora gitmiştiniz?
Hayırlı olsun tekrar biz de gönül hocadayiz. İnşallah hakkimizda hayırlısı olurRica ederim doktorum ipek hocaydi
Merhaba genetikten sağlıklı gelen embriyolarda da düşük olabiliyor mu?Bence gundeme gelmisken iciniz rahat etsin yaptirin derim. Evet cok maliyetli biz embriyo basina 450dolar odedik,neredeyse tedavi ucretimizle ayniydi.
Benim en iyi uc embriyom hastalikli geldi.(5aa,5bb,4bb) Transferlere genetik baktirmadan baslasaydik ilk uc transferim ya direkt negatif olacakti ya da dusukle sonuclanacakti. En az bir sene bu sureclerde vakit kaybedecektim,en kotusu da belki uc ayri kez kurtaj olacaktim sirf sagliksiz embriyolar transfer edildigi icin. Aslinda beni cok buyuk maddi ve manevi yikimdan kurtardi. Zaten surecler cok yipratici her anlamda,bir de o kadar uzun bekleme sureleri olabiliyor ki evdeki hesap carsiya uymuyor. Ben transfer olacaktim bu ay ama mesela yeniden yumurta toplamaya basliyoruz genetikten bir embriyom kaldigi icin. Umarim aciklayaci olabilmisimdir sevgiler
Rahimle ilgili giderilmeyen bir sorun varsa olabiliyormus evet. Ya da dogru yontemlerle rahim desteklenmediyse oncesinde ve transfer sonrasi. tutma orani yuzde olarak daha yuksek ama yuzde yuz degilMerhaba genetikten sağlıklı gelen embriyolarda da düşük olabiliyor mu?
İnşallah herşey gönlünüzce olsunHayırlı olsun tekrar biz de gönül hocadayiz. İnşallah hakkimizda hayırlısı olur
Normalde eslerin genetigi normalde ve dusuk vs gecmisi yoksa gerek görmüyorlar ama esinizde morfoloji sıkıntısı varsa yaptirmaniz faydali olabilir bu da tup bebek yaptirdiginiz merkezin birlesmeyi yapacak yumrta ve spermi secme kalitesine gore degisirArkadaşlar çok bilgisiz olduğum için soruyorum. Tüp bebek yaptıracağız inşallah. Reglimi bekliyorum. Sonra yumurtalarim toplanıp dollenecek. Ve dondurulacak. Ama dondurulmadan önce pgt yaptırıp yaptırmama konsuunda kararsızım. Dondurmadan yaptirabilecegimizi söyledi doktor. Yaptirilmasini öneriyoruz dedi. Ama emin olamadım. Yaşım 26. Eşimin 28. İlk tüp bebek denemem. Daha önce düşük kimyasal vs hicbir şey yaşamadım. Pcos var dedi doktor ancak tüp bebek için avantajli bile dedi. Eşimin sperm sayısı az. Bu yüzden tüp bebek yaptıracağız. Ama pgt kafama takıldı. Önerisi olan var mı?