KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

İnşallah canım cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲
Valla canım evi poh da götürse o süpürgeyi tutma🤣 ya bazıları tutuyorum falan diyor ama bilmiyorum ben geçen camın önünü sileyim dedim hafif uzanmama rağmen yine karnım ağrıdı uzun süre. Dediğin gibi o kadar emek harcıyoruz o iğneler falan cidden çok zor sonucunda biraz daha sabretcez ev işi konusunda
Progestan iğne kalçadan canım sen kıyamasan da hemşireler çok güzel kıyıyor🤣🤣
Ya ben sana kıyamam olaydım ben seni hiç incitmezdim geboşum ya biliyorum çok yakıyor o🥲

Ya ben sana kıyamam olaydım ben seni hiç incitmezdim geboşum ya biliyorum çok yakıyor o🥲
He ya kuzum ilaç yakıyor geçen de hemşire şakk diye bi batırdı tüm feleğim şaştı valla 🤣 🤣 nöbetlerden isyan ediyordu acısı benim totodan çıktı 🙈🤣🤣🤣

Ben vurmayımda o iğneyi kalçadan vurulurum canım ya 🤣 zaten transferden sonra kimse bana iş yaptırmaz canm çoluk çocuk olmadığı halde devamlı temizlik yaptığım için kaynanam kayınbabam kızıyor ne var evinde diye ama düzen ve temizlik bana huzur veriyor 😁 aman neyse azıcık da poh götürsün evi sonunda bende pozitif haberini alıyım da inşallah 🙏 birde ben iki tane transfer ettircem ikiz olursa tamam🤤
İnşallah gönlünce olsun canım 😍😍 ikiz fikri kulağa çok hoş geliyor ya ne güzel ikisi aynı anda büyür😍 ama ben cesaret edemedim 🤣🤣

He ya kuzum ilaç yakıyor geçen de hemşire şakk diye bi batırdı tüm feleğim şaştı valla 🤣 🤣 nöbetlerden isyan ediyordu acısı benim totodan çıktı 🙈🤣🤣🤣
Arada masaj yap geboşum totoya bazen sertleşebilir şifa olsunnn😍😍

Progestanım bitti kuzum yerine proluton başladık oda yakıyorda beze/morluk yapmıyor çok şükür 🤣🤣
Kurabiyemm bunlar ne kadar süre kullanılacakmış🥰 ya dün gece yatarken diyorum ki her şey tamamda bu iğneleri nasıl olurum falan göbekten sıkıntı yok ama popadan iğne yaptıramıyorum tikli hemşireyim 😁😅

İnşallah gönlünce olsun canım 😍😍 ikiz fikri kulağa çok hoş geliyor ya ne güzel ikisi aynı anda büyür😍 ama ben cesaret edemedim 🤣🤣
Ben ikiz olsun çok isterim bakımı zor olur ama kayınvalidem sayesinde kolay olur eşimde iyi çok şükür Allahıma🙏😁 en azından biri tutmazsa biri tutar mantığı var bide biraz 😜 hayırlı bir evlat olsunda canım bir iki fark etmez Allahın izniyle 😍

Kurabiyemm bunlar ne kadar süre kullanılacakmış🥰 ya dün gece yatarken diyorum ki her şey tamamda bu iğneleri nasıl olurum falan göbekten sıkıntı yok ama popadan iğne yaptıramıyorum tikli hemşireyim 😁😅
Valla tam bilmiyorum canım ama zaten keseyi gördükten sonra yavaş yavaş azaltıyorlar. Misal proluton 3 günde 1 Di. Onu 5 günde 1 olarak ayarladılar.
Bunları bacaktan kendin yapabiliyor musun hiç bilmiyorum 🤣

Ben ikiz olsun çok isterim bakımı zor olur ama kayınvalidem sayesinde kolay olur eşimde iyi çok şükür Allahıma🙏😁 en azından biri tutmazsa biri tutar mantığı var bide biraz 😜 hayırlı bir evlat olsunda canım bir iki fark etmez Allahın izniyle 😍
Aynen öyle canım sağlıkla gelsin yeter ki dediğin gibi tek çift fark etmez. İnşallah güzel haberlerlerini alalım bize de yaz 😍😍

Aynen öyle canım sağlıkla gelsin yeter ki dediğin gibi tek çift fark etmez. İnşallah güzel haberlerlerini alalım bize de yaz 😍😍
Zaten inşallah olumlu sonuçlar alırsam tek tek yaptıklarımı yaşadıklarımı anlatacak bir başlık açacam kuzum insanlarada faydam olur inşallah tabi önce iyi haber almak lazım 😁😍

Zaten inşallah olumlu sonuçlar alırsam tek tek yaptıklarımı yaşadıklarımı anlatacak bir başlık açacam kuzum insanlarada faydam olur inşallah tabi önce iyi haber almak lazım 😁😍
İnşallah alırsın canım 🥰 o kadar iyi düşünmüşsün ki. İnsan doktor araştırırken ayrı bir koşturma içinde oluyor bu süreçte ayrı bir koşturma. Herkesin yaşadıklarından bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz

A
İnşallah alırsın canım 🥰 o kadar iyi düşünmüşsün ki. İnsan doktor araştırırken ayrı bir koşturma içinde oluyor bu süreçte ayrı bir koşturma. Herkesin yaşadıklarından bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz
Aynen öyle kuzum ben inşallah bu güzel haberi alırsam herkese katkım olsun isterim . Evlât sahibi olamamanın acısını yaşayan bilir Rabbim hepimize tattırsın insallah🙏😍

Kızlar ben hala hastalanamadım yaa 3-4gün geciktim😔 2 gündür şiddetli baş ağrım ve kasık ağrılarım oluyo ama gelen giden yok ne yapabilirim😔

Kızlar ben hala hastalanamadım yaa 3-4gün geciktim😔 2 gündür şiddetli baş ağrım ve kasık ağrılarım oluyo ama gelen giden yok ne yapabilirim😔
Masajdamı etkili olmadı canımmm doktorun bir söktürücü filan başlamadı mı

Bende de öyle olmuştu. Tarlusal kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. Biraz da stresten, heyecandan gecikiyor bu zamanlarda. Rahat olmaya çalışın ❤️

Back