KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Ahh içim acıdıı hemdee nasıl çok üzgünümm çook Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri oralara ne umutlarla gidiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz bu süreçte kızlar bu süreçte birbirimize destek olalım burada dan konuşalım tecrübelerimizi paylaşalım

Burada o arkadaşım arada bir geliyor ondan da fikir alırız
canım ben ankarada bi doktor duydum tolga ecemiş onu araştırıyorum bu aralar

canım bi kere bile ne yumurta toplanınca ne de transferden sonra odaya gelmedi. Farklı bi doktor geldi. Transfer sanrası iğne verdi adını tam hatırlayamadım ama istersen karından vurulanı istersen kalçadan vurulanı yazıyolar. Doktora kalçadan olanı yazmışsınız ben karından istiyorum dedim bu iğrenin karnından vurulanı yok nerden duyuyosunuz böyle şeyleri dedi. Yanında dolaşan bi erkek doktor bunu söyleyen ve transfer sonrasıydı ya çok üzgünüm düşündükçe üzülüyorum.
Canım ben de iğneleri araştırırken aynı şeyi okumuştum. Ben de sağlık personeliyim ebe hemşireyim. Fazla umut bağlamamak gerekiyormuş bunu anladım duyduklarıma çok üzüldüm😞

bir de kızlar size farklı bir tavsiyede bulunmak istiyorum instagram da embriyologidilbozkurt var. İdil hanım alanında çok başarılı bi embriyolog tüp bebek öncesi vücudumuzu hazırlama konusunda da çok yardımcı olacak şeyler paylaşıyor.
Bana da bir arkadaşım önerdi canım hatta aklımda buğday çimi tozu var onu kullanayım diyorum☘️

Ahh içim acıdıı hemdee nasıl çok üzgünümm çook Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri oralara ne umutlarla gidiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz bu süreçte kızlar bu süreçte birbirimize destek olalım burada dan konuşalım tecrübelerimizi paylaşalım

Burada o arkadaşım arada bir geliyor ondan da fikir alırız
Yeni doktor arayisndayim herkes deneyimlerini yazarsa birbirimize destek olabiliriz kizlar
canım burada herkes elbette kendi tecrübeleri paylaşıyor. Elbette bize %100 olacak demiyorlar her şeye hazırız ama gördüğümüz muamele canımızı yakıyor. Kimisi de çok memnun nasip bilemem ama benim tecrübem acı oldu. Şuan için ben kendime zaman verdim zaten dondurulmuş 2 tane embriyom var belki onları denerim belki de sıfırdan başlarım. Doktor savunanlar elbette var savunsunlar ama bizimde üstümüze yürümesinler. Herkesin yaşadığı kendine acısı kendine.
Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun bir daha yasamayiz bunlari insAllah canim 🙏🏻

Canım ben de iğneleri araştırırken aynı şeyi okumuştum. Ben de sağlık personeliyim ebe hemşireyim. Fazla umut bağlamamak gerekiyormuş bunu anladım duyduklarıma çok üzüldüm😞
Evlat meselesi nasip canım nasip olunca bazı şeyler sadece vesile oluyor. Belki de bu doktorlardan birisi sana şifa olacak inan ne desem bilmiyorum o yüzden konuma başlarken etkilemek istemem dedim

Evlat meselesi nasip canım nasip olunca bazı şeyler sadece vesile oluyor. Belki de bu doktorlardan birisi sana şifa olacak inan ne desem bilmiyorum o yüzden konuma başlarken etkilemek istemem dedim
Yok canım iyi ki de bir şeyler anlattınız hiç bu sürece girmemiş biri olarak bilmeden atlayadabilirdim. Rabbim kolaylık versin hepimize🌺

canım ben öyle yaptım bilmeden atladım iyi sandım, evet bu arada kayseride ikamet ediyorum :)
Ben de Kayseri’liyim canım🥰 Ama atandıktan sonra tabi çok alakam kalmadı sonra evlilik derken Başka bir yere tayin olduk Malatya’ya yakınız ordanda araştıryım iyice😘 aslında aklında bulunsun Doğufertil Kliniği var Uğraş beyi önerdiler birde Gözde akademide Denizhan bey onlarada bak canım

Ben de Kayseri’liyim canım🥰 Ama atandıktan sonra tabi çok alakam kalmadı sonra evlilik derken Başka bir yere tayin olduk Malatya’ya yakınız ordanda araştıryım iyice😘 aslında aklında bulunsun Doğufertil Kliniği var Uğraş beyi önerdiler birde Gözde akademide Denizhan bey onlarada bak canım
bazen hiç umulmadık bi doktor bize şifa olabilir canım sen yine de tüm bu doktorlarla ön görüşmeni yap ön görüşme ücretsiz zaten hem ebeymişsin bak senin bilgiye ulaşman belki daha kolaydır bizi de bilgilendirirsin

bazen hiç umulmadık bi doktor bize şifa olabilir canım sen yine de tüm bu doktorlarla ön görüşmeni yap ön görüşme ücretsiz zaten hem ebeymişsin bak senin bilgiye ulaşman belki daha kolaydır bizi de bilgilendirirsin
Aynen canım dediğin gibi nasılsa ücretsiz hepsiyle bir görüşme sağlarım not alırım tabikide paylaşırım burdan haberleşelim 🐣💕

Merhaba herkese. Kayseri Acıbadem’de Özge İdem Karadağ var. Kendisi doktorum değildi ama gelip gittikçe görüyordum. Gayet güleryüzlü ve sevecen bir hanımdı. Hastalarıyla iletişimi de çok iyiydi. Bir araştırın isterseniz.

Merhaba herkese. Kayseri Acıbadem’de Özge İdem Karadağ var. Kendisi doktorum değildi ama gelip gittikçe görüyordum. Gayet güleryüzlü ve sevecen bir hanımdı. Hastalarıyla iletişimi de çok iyiydi. Bir araştırın isterseniz.
Teşekkür ederiiz canım sen tedavi oldun mu🌺

Merhaba kızlar yaşadıklarınız için çok üzüldüm 😥
Dediğiniz gibi nasip meselesi ama en azından bu şekilde muameleye maruz kalmamış olsaydınız keşke 😑 zaten o negatifin yükü ağırdır 😬
Rabbim yolunuza iyi insanları vicdanlı merhametli insanları çıkarsın inşallah
Ben semih beyde tedavi oldum. Hemşirelerinde ya da kendisinde en ufak bir ilgisizlik sorunu yaşamadım. Hatta gitmeden önce sorularımı not alırdım tek tek sorardım tek tek açıklar anlatırdı.
Sadece ilaç tarifini hemşireler yapardı hatta onları da unutmayım diye ses kaydı alırdım
Bundan sonraki kararınız inşallah sizi mucizenize götüren bir karar olur. Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu

Merhaba kızlar yaşadıklarınız için çok üzüldüm 😥
Dediğiniz gibi nasip meselesi ama en azından bu şekilde muameleye maruz kalmamış olsaydınız keşke 😑 zaten o negatifin yükü ağırdır 😬
Rabbim yolunuza iyi insanları vicdanlı merhametli insanları çıkarsın inşallah
Ben semih beyde tedavi oldum. Hemşirelerinde ya da kendisinde en ufak bir ilgisizlik sorunu yaşamadım. Hatta gitmeden önce sorularımı not alırdım tek tek sorardım tek tek açıklar anlatırdı.
Sadece ilaç tarifini hemşireler yapardı hatta onları da unutmayım diye ses kaydı alırdım
Bundan sonraki kararınız inşallah sizi mucizenize götüren bir karar olur. Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu
Canımm kurabiyem topiğin inşAllah bizlere uğur şans getirir bitanemm bilgilendirmen için çok teşekkür ederizzz :KK60: :KK60:

Back