- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Yok canım masajda yapıyorum günde 2 kere kekik 1 kere adaçayı içiyorum yok sancı giriyo ama gelmiyo adetimMasajdamı etkili olmadı canımmm doktorun bir söktürücü filan başlamadı mı
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım masajda yapıyorum günde 2 kere kekik 1 kere adaçayı içiyorum yok sancı giriyo ama gelmiyo adetimMasajdamı etkili olmadı canımmm doktorun bir söktürücü filan başlamadı mı
Yok, herhangi olumsuz bir etkisi olmadı. 2 sene önceydi benim maceram.Peki transfer oldunuz mu? Tarlusal kullanman transferi etkiledimi canım? Bende kullansam mı? Korkuyorum sürecimi kötü etkiler diye
Yaaa tarlusal kullanıp adet oldunuz ve transfer sürecine girdiniz ve gebe kaldınız yani değil miiiYok, herhangi olumsuz bir etkisi olmadı. 2 sene önceydi benim maceram.Dediğim gibi stresten gecikiyor bence. Takmayın bu kadar, kendinizi rahatlatacak şeyler yapın. Allah size de nasip etsin inşallah anneliği
![]()
Evet evetYaaa tarlusal kullanıp adet oldunuz ve transfer sürecine girdiniz ve gebe kaldınız yani değil miii
Bende başladım tarlusa dün eczaneden aldım bakalım ne zaman gelcekEvet evet![]()
Aynı yollardan geçtim. Stres yaptıkça daha da gecikti ama tarlusal işe yarıyor, merak etmeyin. Dakika başı lavaboya gidip kontrol ediyordum. Benden size naçizane bir tavsiye, bu süreci mümkün olduğunca rahat ve mutlu geçirmeye çalışın. Pozitif olmak çok etkiliyor tedaviyi.Bende başladım tarlusa dün eczaneden aldım bakalım ne zaman gelcektuvalete oldum diye gidiyorum yok bişey ne kadar gıcık bi durummuş yaa geçtiğimiz aylarda hep olmayım derdim şimdi olayım diye bekliyorum olmuyorum ya
yarın tam 1 hafta olacak gecikeli adetimmm
Canım galiba hasta olmuş sürece başlamışsın hayırlı olsun şimdidenNormalde olmam gereken tarihi 13 gün geçti canım . Adetim sökülsün diye verdi yinede ben test aldım yaptım negatif çıktı gece yatarken içmeye başlarım
Teşekkür ederim canımCanım galiba hasta olmuş sürece başlamışsın hayırlı olsun şimdidentarlusal başladıktan ne kadar süre sonra adet olmuştun?
Canım bende bugün 2 gün oldu bırakalı tarlusalı hala olmadım yaa sancım var olacak gibiyim 1 haftadır ama gelmiyorTeşekkür ederim canımtarlusalı içmeye başladım sanırım ikinciden sonra falan lekelenmeye başladı 5 inciyi içtikten sonra adet oldum canım sabah akşam içiliyor zaten
Canım benim tam 15 gün gecikti gelir merak etme hamilelik söz konusu değil zaten o yüzden illaki geliyor ama sıkıcı bir süreç biliyorumCanım bende bugün 2 gün oldu bırakalı tarlusalı hala olmadım yaa sancım var olacak gibiyim 1 haftadır ama gelmiyor12gün falan geciktim
bende gökalp beyde tedavi gördüm fakat derdimin ne oldugunu bileme anlamadım. 2 başarisiz denemem var ve bazen doktorun hastaasını detaylı aydınlatması gerektıgıne ınanıyorum hastayı tanımalı her seferınde ben derdımı tanıtmak ıstemem.. zeki bey de de muayene oldum ve en ince ayrıntısına kadar hastası anlayana kadar sorunu anlatıyor kı bu onemlı cıktıktan sonra derdınızı kendınızde ınternetlerden arastırıp fikir sahıbı olabılırsınız.. sunny lıfe baska sayfalarda da bu yorumunu gördüm ve bir kadın olarak bu tarz reklam hareketlerınızı kınıyorum.. hastalar tavsıyem hekımınzıı gıdıp muayene olupda tanıyın reklamlardav tv lerdeb yada bilbordlardan hekim secilmez'!! hem cınslerımı bu tarz reklamlara karsı uyarmak ıstedım (not herhangı bir gebelıgım yok bende beklemedeyım)Inşallah öyle olur. Doktor az laf çok iş mantığıyla ilerliyor . Zeki yılmaza aşılama yaptırmıştım yasal olmayan şekilde yaptı aşılamamı 9 yumurta ile mesela o çok konuşurdu 500 tl muayne ücreti vardı anca konuşurdu icraat yok. Gökalp beyin konuşmaya vakti yok adam muayne aralarında bi doğuma gidiyo bi yumurta toplamaya çok yoğun o yüzden konuşmanız bir kaç dakikadan uzun sürmüyor önemli olan sonuç işini biliyor garantici diye düşünüyorum.
Yav Allah aşkına kimin reklam yaptığı kimin reklamını yaptığı belli diğer konuma da gelip aynı şekilde yorum yapmışsın orda da söyledim burda da söylüyorum Gökalp benim babamın oğlu değil benim gebeliğim oldu ve kalbi durdu şimdi ben Gökalpin yakasına mı yapışayım hiç gebelik olmasa yine Allah'ın takdiri diyecektim doktorlar aracı Allah kısmet ederse olur benim Zekiyle derdimi siz anlamadınız yada anladınız adamın arkasını kolluyorsunuz!. Sizde benimle aynı yollardaymışsınız tüp bebek yaptırdınız mı bilmiyorum ama ne kadar maliyetli ve psikoloji yoran şeyler bilirsiniz bunun üzerine bir de enayi yerine konsanız ne hissedersiniz adam paramı bir güzel alıyor beni heveslendiriyor üstüne bide 9 yumurtayla aşılama yapıyor bunları yukarıda da yazdım okuduğunuz halde hemcins kayırması yapıyorsun ya güya o zaman beni kayır o dolandırıcı Zeki Yılmaz ı değil!bende gökalp beyde tedavi gördüm fakat derdimin ne oldugunu bileme anlamadım. 2 başarisiz denemem var ve bazen doktorun hastaasını detaylı aydınlatması gerektıgıne ınanıyorum hastayı tanımalı her seferınde ben derdımı tanıtmak ıstemem.. zeki bey de de muayene oldum ve en ince ayrıntısına kadar hastası anlayana kadar sorunu anlatıyor kı bu onemlı cıktıktan sonra derdınızı kendınızde ınternetlerden arastırıp fikir sahıbı olabılırsınız.. sunny lıfe baska sayfalarda da bu yorumunu gördüm ve bir kadın olarak bu tarz reklam hareketlerınızı kınıyorum.. hastalar tavsıyem hekımınzıı gıdıp muayene olupda tanıyın reklamlardav tv lerdeb yada bilbordlardan hekim secilmez'!! hem cınslerımı bu tarz reklamlara karsı uyarmak ıstedım (not herhangı bir gebelıgım yok bende beklemedeyım)
Canım günaydın seninle bi iki kez fikir alışverişinde bulunmuştum, bebeğini kaybetmene çok üzüldüm Allah sabrını versin inşallah, benimde ilk denemem negatif sonuçlandı üzüntümü hala içimden atamadım inşallah diğer denemelerimizde pozitif sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıYav Allah aşkına kimin reklam yaptığı kimin reklamını yaptığı belli diğer konuma da gelip aynı şekilde yorum yapmışsın orda da söyledim burda da söylüyorum Gökalp benim babamın oğlu değil benim gebeliğim oldu ve kalbi durdu şimdi ben Gökalpin yakasına mı yapışayım hiç gebelik olmasa yine Allah'ın takdiri diyecektim doktorlar aracı Allah kısmet ederse olur benim Zekiyle derdimi siz anlamadınız yada anladınız adamın arkasını kolluyorsunuz!. Sizde benimle aynı yollardaymışsınız tüp bebek yaptırdınız mı bilmiyorum ama ne kadar maliyetli ve psikoloji yoran şeyler bilirsiniz bunun üzerine bir de enayi yerine konsanız ne hissedersiniz adam paramı bir güzel alıyor beni heveslendiriyor üstüne bide 9 yumurtayla aşılama yapıyor bunları yukarıda da yazdım okuduğunuz halde hemcins kayırması yapıyorsun ya güya o zaman beni kayır o dolandırıcı Zeki Yılmaz ı değil!
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. İşte hiç gebelik yaşayamamak bile bu kadar insanı üzüyorken benim gebelik haberini alıp kalbini dinleyip geri duyduğunu öğrenmem ve ölü olduğunu bilmeden bir ay bilerek 3 gün yaşamak çok zordu pskolojik olarak hala kendime gelemedim Allah kimseye yaşatmasın. İnsanlarda bilip bilmeden bol keseden sallıyorlar işte. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hepimize sağlıkla nasip etsin canımCanım günaydın seninle bi iki kez fikir alışverişinde bulunmuştum, bebeğini kaybetmene çok üzüldüm Allah sabrını versin inşallah, benimde ilk denemem negatif sonuçlandı üzüntümü hala içimden atamadım inşallah diğer denemelerimizde pozitif sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
Çok zor bi süreç her anlamda yıpratıcı inşallah en kısa zamanda şifanı bulursun, burada doktorlarla ilgili herkes bi şey yazıyor, kimin ne çıkarı olabilir derdimize çare arıyoruz o yüzden hiç canını bir de bunlar için sıkma bende ikinci denememi kendi doktorumda denicem ama Allah korusun olmazsa doktorumu değiştiricem max. yapabileceğimiz bu elimizden keşke bi şey gelseTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. İşte hiç gebelik yaşayamamak bile bu kadar insanı üzüyorken benim gebelik haberini alıp kalbini dinleyip geri duyduğunu öğrenmem ve ölü olduğunu bilmeden bir ay bilerek 3 gün yaşamak çok zordu pskolojik olarak hala kendime gelemedim Allah kimseye yaşatmasın. İnsanlarda bilip bilmeden bol keseden sallıyorlar işte. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hepimize sağlıkla nasip etsin canım![]()
Tabiki öyle canım ben kalan embriyolarımdan ikisini genetiğe gönderdim biri sağlam geldi o transfer edilecek ve yine aynı doktora yaptırcam bunda da Allah korusun bişey olursa o zaman değiştiririm ama Allah'ın takdiri bebeğin kalbinin durmasıyla adamın ne alakası var. Takmıyorum zaten canım inan tek derdim bu kendini bilmezler değil. Allah hepimizin tez vakitte kucağını doldursun inşallah sağlıklaÇok zor bi süreç her anlamda yıpratıcı inşallah en kısa zamanda şifanı bulursun, burada doktorlarla ilgili herkes bi şey yazıyor, kimin ne çıkarı olabilir derdimize çare arıyoruz o yüzden hiç canını bir de bunlar için sıkma bende ikinci denememi kendi doktorumda denicem ama Allah korusun olmazsa doktorumu değiştiricem max. yapabileceğimiz bu elimizden keşke bi şey gelse
Canım kesinlikle bebek işi nasip meselesi, benim de 2 embriyom kaldı istersen genetiğe gönderelim dedi ama tanesi 4 bin liraydı bende vazgeçtim sen ne kadara gönderdin, 3-4 ay kadar normal deneyin dedi onu denicez bakalım sonra olmazsa 2. transferi yaptırmayı düşünüyorum bakalımTabiki öyle canım ben kalan embriyolarımdan ikisini genetiğe gönderdim biri sağlam geldi o transfer edilecek ve yine aynı doktora yaptırcam bunda da Allah korusun bişey olursa o zaman değiştiririm ama Allah'ın takdiri bebeğin kalbinin durmasıyla adamın ne alakası var. Takmıyorum zaten canım inan tek derdim bu kendini bilmezler değil. Allah hepimizin tez vakitte kucağını doldursun inşallah sağlıkla![]()
Biz iki embriyoyu KDV dahil 11 bine gönderdik. Göndermek en iyisi bence çünkü ben aynı şeyleri yaşamaktansa parayı veririm daha iyi bir daha aynısı olsa bu pskoloji ne olacak kürtaja yine para verilmiyor mu sanki artık sağlıkla olsun da para gözümüz de yok canım durumumuz iyi diye değil krediyle kendi çabamızla halletmeye çalışıyoruz ama göndermek en iyisi bence mesela benim birinin 4 kromozomunda hasar varmış eğer transfer edilse ve tutsa ya aynı şeyler olacakmış ya da doğup ölecekmiş yani o yüzden yaptırmak durumun el veriyorsa en iyisi canımCanım kesinlikle bebek işi nasip meselesi, benim de 2 embriyom kaldı istersen genetiğe gönderelim dedi ama tanesi 4 bin liraydı bende vazgeçtim sen ne kadara gönderdin, 3-4 ay kadar normal deneyin dedi onu denicez bakalım sonra olmazsa 2. transferi yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Ay allahım doğup ölmesi ne kadar yıkıcı olur rabbim bizlere hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah çok zor çünkü 24 şubatta tutmadığını öğrendim o gün bugündür başım ağrıyor canım hem de ne ağrıma asla geçmiyor bilmiyorum nasıl geçecekBiz iki embriyoyu KDV dahil 11 bine gönderdik. Göndermek en iyisi bence çünkü ben aynı şeyleri yaşamaktansa parayı veririm daha iyi bir daha aynısı olsa bu pskoloji ne olacak kürtaja yine para verilmiyor mu sanki artık sağlıkla olsun da para gözümüz de yok canım durumumuz iyi diye değil krediyle kendi çabamızla halletmeye çalışıyoruz ama göndermek en iyisi bence mesela benim birinin 4 kromozomunda hasar varmış eğer transfer edilse ve tutsa ya aynı şeyler olacakmış ya da doğup ölecekmiş yani o yüzden yaptırmak durumun el veriyorsa en iyisi canım
Her zaman için beterin beteri vardır emin ol buna kendini benim yerime koy ne sevinçler ne hayaller kalbini duyduğum o an ve bir ay haberim olmadan içimde büyüdüğünü sanmam kontrole gidince el kol hareketlerini görmeyi beklerken kalbi durmuş denmesi ve alamayız oksapar kullandığın için üç gün sonra gel denmesi o üç gün ne yiyip içsem de artık onu getiremiyceğim gerçeği inan artık ben eski ben değilim pskolojik olarak çok çöktüm ama yinede halime bin şükür diyorum çünkü doğup ölse napardım yada doğsa bir organı gelişmemiş olsa eli kolu ayağı olmasa ne yapardım karşımda bir ömür öyle yatsa nasıl dayanırdım o yüzden Allah'tan hayırlısını sağlıklısını istedim Rabb'im böyle nasip etti bunları düşün dua et şükret emin ol başının ağrısı geçecek kimsenin dini görüşüne karışamam ama namazını ihmal etme ben namaz kılınca huzur buluyorum çünkü işimiz sadece Allah'a kalmış.Ay allahım doğup ölmesi ne kadar yıkıcı olur rabbim bizlere hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah çok zor çünkü 24 şubatta tutmadığını öğrendim o gün bugündür başım ağrıyor canım hem de ne ağrıma asla geçmiyor bilmiyorum nasıl geçecek![]()