- 7 Şubat 2019
- 6
- 0
- 16
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ben Hüma Tüp Bebekte Ahmet Emin Mutlu'ya yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim ilgili bir doktor.merhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda(
Ben Hüma Tüp Bebekte Ahmet Emin Mutlu'ya yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim ilgili bir doktor.
Yine mi reklamdoktorun asistanını gördüm, sosyal medya ekibi gördüm ama böylesini ender gördüm...
Yine mi reklamya ben inanamıyorum bu insanlarda hiç mi vicdan yok
Şaka gibibu üyenin e-posta adresi bizzat doktorun ta kendisi...
Gitmedim ben. Yeni açılmış sanırımSystem hastanesi tüp bebek merkezine giden var mı acaba ?
Evet memnun kaldınız mı ön görüşme için mi gittinizGitmedim ben. Yeni açılmış sanırım
Pardon gitmedim yazmisinizEvet memnun kaldınız mı ön görüşme için mi gittiniz
Aynen o adamın burada çok sahte reklamını gördüm o yüzden gitmedim. Ama siz isterseniz ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersinizPardon gitmedim yazmisiniz
Gökalp beyde tedavi oldum hiç memnun kalmadım kalite sorunum olduğunu üstüne basa basa söylediğim halde embriyoskop önermedi acıbademdeyken embriyolarım 3cc kalitede 2 tane kaldı ve tutmadı kalite için prp önerdi tutmayınca kalite çokta değişmez diye kendiyle çelişti neden embriyoskop kullanmadınız diye sorduğumda ise embriyoskopla kalite artmaz dedi param boşa gitmesin diye önermemiş prp 6 bin embriyoskop 2 450 bin hastanenin embriyoskopunu kötüledi çünkü Acıbadem’den ayrılmak üzereydi yeni merkezin embriyoskopunu met etti. Asla sizi tınlamaz dinlemez mantıklı bi açıklama yapmaz inşallah inşallah diyip geçiştirir çok yoğun bi doktor başı çok kalabalık tutmadığından degil elinden geleni yapmadığından aynısını kendisine ilettim keşke reklam başka bişey degil kanmayın…Aynen o adamın burada çok sahte reklamını gördüm o yüzden gitmedim. Ama siz isterseniz ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersiniz
İyi ki de gitmemişim Ona. Burada da Bi kaç yorum vardı işi gücü reklam sizi reklam için kullanıyor diye. Sizin için çok üzüldüm. Gerçekten güvenilir doktor bulmak o kadar zor ki. Burada bi dolu sahte hesabına denk geldim. Bi doktor bunu nası yapar ya insanların duygularıyla emekleriyle nası oynayabilir. Hiç mi vicdan merhamet kalmamışGökalp beyde tedavi oldum hiç memnun kalmadım kalite sorunum olduğunu üstüne basa basa söylediğim halde embriyoskop önermedi acıbademdeyken embriyolarım 3cc kalitede 2 tane kaldı ve tutmadı kalite için prp önerdi tutmayınca kalite çokta değişmez diye kendiyle çelişti neden embriyoskop kullanmadınız diye sorduğumda ise embriyoskopla kalite artmaz dedi param boşa gitmesin diye önermemiş prp 6 bin embriyoskop 2 450 bin hastanenin embriyoskopunu kötüledi çünkü Acıbadem’den ayrılmak üzereydi yeni merkezin embriyoskopunu met etti. Asla sizi tınlamaz dinlemez mantıklı bi açıklama yapmaz inşallah inşallah diyip geçiştirir çok yoğun bi doktor başı çok kalabalık tutmadığından degil elinden geleni yapmadığından aynısını kendisine ilettim keşke reklam başka bişey degil kanmayın…
Malesefki böyle rabbim daha fazla aratmasın vicdanlı doktorlarla karşılaştırsınİyi ki de gitmemişim Ona. Burada da Bi kaç yorum vardı işi gücü reklam sizi reklam için kullanıyor diye. Sizin için çok üzüldüm. Gerçekten güvenilir doktor bulmak o kadar zor ki. Burada bi dolu sahte hesabına denk geldim. Bi doktor bunu nası yapar ya insanların duygularıyla emekleriyle nası oynayabilir. Hiç mi vicdan merhamet kalmamış
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim
D Denizell bu system hospitaldeki Gökalp bey kararı siz verin. Ve burada buna benzer çok yorum vardı.
Amin Aminn cümlemiziMalesefki böyle rabbim daha fazla aratmasın vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın
Hadi gözün aydın canım. İnşallah güzel haberlere vesile olsunBende sonunda başlayabilirim tedaviye humada başladım gonaf 300 doz yarın ilk kontrol var
Aminn cnm cümlemize sen ne yaptın memorialdaydin rapor cikarttinmi transferin oldumuHadi gözün aydın canım. İnşallah güzel haberlere vesile olsun
Raporum çıktı canım onda sorun yaşamadım.Aminn cnm cümlemize sen ne yaptın memorialdaydin rapor cikarttinmi transferin oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?