KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Tüp bebek için ön görüşmede vitamin tavsiye ettimi Dr.yumurta kalitesi için fln

Benim d vitamini düşük çıkmış ona tavsiyede bulundu bide folik asit dedi ama ben ilaveten propolis sipariş verdim ve balık yağı kullanıyorum
Bana enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi d vitamini verdi folk asit vermedi
Sizin tedavi başladı mı iğneler ben adeti bekliyorumda

Vaayhjh catlakim bende orda olacagim bu gidişle 🤣
Hoşgeldin canım benim hayırlı müjdelere vesile olsun inşallah 😍
Bende baya araştırma felan yaptım kayseri ile ilgili. En son memorialde semih beye karar verdim ama bakalım neler yaşıycaz. Benim ilk tüp bebek tedavim olacak 😍

Hoşgeldin canım benim hayırlı müjdelere vesile olsun inşallah 😍
Bende baya araştırma felan yaptım kayseri ile ilgili. En son memorialde semih beye karar verdim ama bakalım neler yaşıycaz. Benim ilk tüp bebek tedavim olacak 😍
Ay catlakim bekliyorum tasininc hastanelere atacağım kendimi kısmetse umarim hayırlı doktorlarla karşılaşirim malum başımdan 4 transfer geçti 😪

Nasıl memnun musunuz ordaki doktorlardan?
Semih bey ile görüşmemiz iyi geçti bakalım ben fakültede rapor çıkartmaya gittim bilmiyorum orası çok karışık geldi.
Ay catlakim bekliyorum tasininc hastanelere atacağım kendimi kısmetse umarim hayırlı doktorlarla karşılaşirim malum başımdan 4 transfer geçti 😪
İnşallah burası uğurlu gelir de müjdeli haberine kavuşursun canım benim. İyi araştır derim. Kk da Bi kaç konu var. Acıbadem de bi doktor vardı onun çok sahte reklamına denk geldim adama gidesim varsa da gitmedim bilmiyorum ama acıbademde de iyi doktorlar var diyorlar

• Beğen
Reactions: H M
Semih bey ile görüşmemiz iyi geçti bakalım ben fakültede rapor çıkartmaya gittim bilmiyorum orası çok karışık geldi.

İnşallah burası uğurlu gelir de müjdeli haberine kavuşursun canım benim. İyi araştır derim. Kk da Bi kaç konu var. Acıbadem de bi doktor vardı onun çok sahte reklamına denk geldim adama gidesim varsa da gitmedim bilmiyorum ama acıbademde de iyi doktorlar var diyorlar
Acibadem memorial aklımda ama blmiyorum tatmin olmazsam yine İstanbul'a giderim sanırım 🙈rapor da çıkartmam gerek. Ne kadar da çıkar seninki acaba?

Acibadem memorial aklımda ama blmiyorum tatmin olmazsam yine İstanbul'a giderim sanırım 🙈rapor da çıkartmam gerek. Ne kadar da çıkar seninki acaba?
Eğer öyle bir şansın varsa daha iyi olur tabi. İnşallah Rabbim iyi olana hakkında hayırlı olana yönlendirsin orada müjdeli haberine kavuştursun canım 🥰
Valla memorial 8 bin gibi bi rakam verdi raporla kaça düşecek tam bilmiyorum buna daha bide ilaçlar dahil olacak işte

Eğer öyle bir şansın varsa daha iyi olur tabi. İnşallah Rabbim iyi olana hakkında hayırlı olana yönlendirsin orada müjdeli haberine kavuştursun canım 🥰
Valla memorial 8 bin gibi bi rakam verdi raporla kaça düşecek tam bilmiyorum buna daha bide ilaçlar dahil olacak işte
Rapor sadece ilaclari karşılıyor canim sanırım
Fiyat Fix dir heryerde tüp bebek olarak işlemleri olarak ufak defek işlem farklılığı hariç heryer işlemlere indirim yapmıyor diye bliyorum

Rapor sadece ilaclari karşılıyor canim sanırım
Fiyat Fix dir heryerde tüp bebek olarak işlemleri olarak ufak defek işlem farklılığı hariç heryer işlemlere indirim yapmıyor diye bliyorum
Yok gülüm hastane de de düşüyor fiyat ama işte bi adetim gelsin o zaman netleşir benim süreç

Adetin 2. Ya da 3. Günü fakülteye tüp bebek merkezine gidip kan verdim ve muayene oldum. Evrak listesi verdiler bunları tamamla diye 21. gün tekrar gel dediler.
21.günü Gittim kan verdim. Evrakları gösterdim eksik var mı diye. Aşılama belgesinde sıkıntı çıktı onu söylediler
Şuan evraklar hazır adetim gelince memoriali arayıp randevu alcam. Sonra da fakülteyi arayıp bilgi vercem evraklarımı götürüp ücretini yatırcam raporum çıkacak inşallah 😍

Back