KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Yok gülüm hastane de de düşüyor fiyat ama işte bi adetim gelsin o zaman netleşir benim süreç

Adetin 2. Ya da 3. Günü fakülteye tüp bebek merkezine gidip kan verdim ve muayene oldum. Evrak listesi verdiler bunları tamamla diye 21. gün tekrar gel dediler.
21.günü Gittim kan verdim. Evrakları gösterdim eksik var mı diye. Aşılama belgesinde sıkıntı çıktı onu söylediler
Şuan evraklar hazır adetim gelince memoriali arayıp randevu alcam. Sonra da fakülteyi arayıp bilgi vercem evraklarımı götürüp ücretini yatırcam raporum çıkacak inşallah 😍
Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.

Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.
Valla kuzum tam bilmiyorum aslında bana 2 aşılama şartı gerek dediler. 3 aşılamam vardı özelde yaptırmıştım. Resmi bi yazı yazdılar 3 aşılama yapılmıştır diye. Sonra fakülte onu kabul etmedi buraya gonal f ile yapıldığını belirtmeleri gerekiyor diye.
Geri getirdim istedikleri gibi yazdırdım bakalım sorun çıkmaz inşallah
İstersen ben sana özelden fakültenin telefon numarasını atayım ara sor bakalım

• Beğen
Reactions: H M
Valla kuzum tam bilmiyorum aslında bana 2 aşılama şartı gerek dediler. 3 aşılamam vardı özelde yaptırmıştım. Resmi bi yazı yazdılar 3 aşılama yapılmıştır diye. Sonra fakülte onu kabul etmedi buraya gonal f ile yapıldığını belirtmeleri gerekiyor diye.
Geri getirdim istedikleri gibi yazdırdım bakalım sorun çıkmaz inşallah
İstersen ben sana özelden fakültenin telefon numarasını atayım ara sor bakalım
Benm evliliğim 8nci yılda artık kaç kere tüp bebek yapmışım hala aşılama diye tutturmAzlar diye düşünüyorum🙈🤣 sağol tatlım at bakayım ararım bı 🖤

Yok gülüm başka bir ildeyim ama tüp bebek tedavim kayseri de olacak😍

Sen kayserili misin😍🥰
Evet hümayı da çok duydum😍
Evwtt kurabiyem Kayseriliyimm😍 inşallah ikinize de şifa olsunnn miniklerinize kavuşunn😍:emir_bebek:

H M H M çiçeğim çok seveceksiinn Kayseri’yi 😍 bende Hüma hastanesinde çalıştım bayağ oluyor orası da iyidir aklınızda bulunsun.🌸
Merhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleri

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleri
Ben çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurr💓

Ben çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurr💓
Ersat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelir

Ersat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelir
Aa Erşad bey çok iyi bir hekimdir.Bence içiniz rahat olsun.inşallah uğurlu gelirr inşAllah 🤲🏻🌸

merhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda :((

Bugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusu 🙄😂
merhaba canım, tüp bebek süreci iş hayatını nasıl etkiledi, kaç gün izin aldın beni bilgilendirir misin rica etsem

merhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda :KK43:(
Bence bi kaç doktor ile ön görüşme yapın ona göre karar verin. Hangisinin yaklaşımı sizi tatmin ederse onunla devam edersiniz

Merhaba. Ben de Kayseri’de tedavi görmüştüm. Acıbadem’de, doktorumuz Çağlar beydi. Ne yazık ki gitti. Yine gebelik düşünsem tekrar Acıbadem’e giderim. Çok titiz çalışıyorlar tüp bebek konusunda.

Back