- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.Yok gülüm hastane de de düşüyor fiyat ama işte bi adetim gelsin o zaman netleşir benim süreç
Adetin 2. Ya da 3. Günü fakülteye tüp bebek merkezine gidip kan verdim ve muayene oldum. Evrak listesi verdiler bunları tamamla diye 21. gün tekrar gel dediler.
21.günü Gittim kan verdim. Evrakları gösterdim eksik var mı diye. Aşılama belgesinde sıkıntı çıktı onu söylediler
Şuan evraklar hazır adetim gelince memoriali arayıp randevu alcam. Sonra da fakülteyi arayıp bilgi vercem evraklarımı götürüp ücretini yatırcam raporum çıkacak inşallah![]()
Valla kuzum tam bilmiyorum aslında bana 2 aşılama şartı gerek dediler. 3 aşılamam vardı özelde yaptırmıştım. Resmi bi yazı yazdılar 3 aşılama yapılmıştır diye. Sonra fakülte onu kabul etmedi buraya gonal f ile yapıldığını belirtmeleri gerekiyor diye.Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.
Benm evliliğim 8nci yılda artık kaç kere tüp bebek yapmışım hala aşılama diye tutturmAzlar diye düşünüyorumValla kuzum tam bilmiyorum aslında bana 2 aşılama şartı gerek dediler. 3 aşılamam vardı özelde yaptırmıştım. Resmi bi yazı yazdılar 3 aşılama yapılmıştır diye. Sonra fakülte onu kabul etmedi buraya gonal f ile yapıldığını belirtmeleri gerekiyor diye.
Geri getirdim istedikleri gibi yazdırdım bakalım sorun çıkmaz inşallah
İstersen ben sana özelden fakültenin telefon numarasını atayım ara sor bakalım
Bence de tutturmamaları lazımBenm evliliğim 8nci yılda artık kaç kere tüp bebek yapmışım hala aşılama diye tutturmAzlar diye düşünüyorumsağol tatlım at bakayım ararım bı
![]()
Evwtt kurabiyem KayseriliyimmYok gülüm başka bir ildeyim ama tüp bebek tedavim kayseri de olacak
Sen kayserili misin
Evet hümayı da çok duydum![]()
Doferimmmm onlaaari beni deli etmesinlerBence de tutturmamaları lazım![]()
Ayy inşallah inşallah gülüm yaEvwtt kurabiyem Kayseriliyimminşallah ikinize de şifa olsunnn miniklerinize kavuşunn
![]()
Kayseri tıp alanında çok iyi. Fakülte doktorları özellikle çok iyiler. Antalya da oturuyorum ama bir sıkıntım olsa hemen Kayseri de tedavi olurum.Fikri olan var mı acaba ?
Merhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleriH M çiçeğim çok seveceksiinn Kayseri’yi
bende Hüma hastanesinde çalıştım bayağ oluyor orası da iyidir aklınızda bulunsun.
![]()
Ben çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurrMerhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleri
Ersat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelirBen çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurr![]()
Aa Erşad bey çok iyi bir hekimdir.Bence içiniz rahat olsun.inşallah uğurlu gelirr inşAllahErsat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelir
merhaba canım, tüp bebek süreci iş hayatını nasıl etkiledi, kaç gün izin aldın beni bilgilendirir misin rica etsemBugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusu![]()
Bence bi kaç doktor ile ön görüşme yapın ona göre karar verin. Hangisinin yaklaşımı sizi tatmin ederse onunla devam edersinizmerhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda(
Rapor almak durumunda kaldım onun dışında bir sorun olmadımerhaba canım, tüp bebek süreci iş hayatını nasıl etkiledi, kaç gün izin aldın beni bilgilendirir misin rica etsem
teşekkür ederim canım, özel sektörde olduğum için tedirginim sadece her anlamdaRapor almak durumunda kaldım onun dışında bir sorun olmadı
Rica ederim umarım bir sorun olmazteşekkür ederim canım, özel sektörde olduğum için tedirginim sadece her anlamda