- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
AKızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuşçok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım
mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler
Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız
![]()
Aminn canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınKızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuşçok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım
mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler
Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız
![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)