KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

merhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda :KK43:(
Ben Hüma Tüp Bebekte Ahmet Emin Mutlu'ya yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim ilgili bir doktor.

şimdi gelecek, sosyal medya ekibine önce bok atacak, sonra kendini bilmez hemşiresi bunu yapmış olacak onu da işten atacağım diyecek, yanlarında yeni işe başlayan stajyere gelecek sıra ama arkadaş 2 senedir bokunu çıkardın onu da bırak rakiplerini neden kötülüyorsun...

inanın haberim yoktu diye az sonra telefon gelir... benim bunlara ayıracak vaktim yok diye cümleye girer, sitenizin ismini hiç duymadım der ama bu yazdığımı anında öğrenir...

Ayrıca buradan da belirteyim. Sahte reklam yapan ya da yaptıran doktora gidesim varsa da gitmiyorum..
Hem anlamıyorum ki neden sahte reklam yapma ihtiyacı duyarlar. Tecrübeleri yeterli değil mi acaba 🙄

Aynen o adamın burada çok sahte reklamını gördüm o yüzden gitmedim. Ama siz isterseniz ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersiniz
Gökalp beyde tedavi oldum hiç memnun kalmadım kalite sorunum olduğunu üstüne basa basa söylediğim halde embriyoskop önermedi acıbademdeyken embriyolarım 3cc kalitede 2 tane kaldı ve tutmadı kalite için prp önerdi tutmayınca kalite çokta değişmez diye kendiyle çelişti neden embriyoskop kullanmadınız diye sorduğumda ise embriyoskopla kalite artmaz dedi param boşa gitmesin diye önermemiş prp 6 bin embriyoskop 2 450 bin hastanenin embriyoskopunu kötüledi çünkü Acıbadem’den ayrılmak üzereydi yeni merkezin embriyoskopunu met etti. Asla sizi tınlamaz dinlemez mantıklı bi açıklama yapmaz inşallah inşallah diyip geçiştirir çok yoğun bi doktor başı çok kalabalık tutmadığından degil elinden geleni yapmadığından aynısını kendisine ilettim keşke reklam başka bişey degil kanmayın…

Gökalp beyde tedavi oldum hiç memnun kalmadım kalite sorunum olduğunu üstüne basa basa söylediğim halde embriyoskop önermedi acıbademdeyken embriyolarım 3cc kalitede 2 tane kaldı ve tutmadı kalite için prp önerdi tutmayınca kalite çokta değişmez diye kendiyle çelişti neden embriyoskop kullanmadınız diye sorduğumda ise embriyoskopla kalite artmaz dedi param boşa gitmesin diye önermemiş prp 6 bin embriyoskop 2 450 bin hastanenin embriyoskopunu kötüledi çünkü Acıbadem’den ayrılmak üzereydi yeni merkezin embriyoskopunu met etti. Asla sizi tınlamaz dinlemez mantıklı bi açıklama yapmaz inşallah inşallah diyip geçiştirir çok yoğun bi doktor başı çok kalabalık tutmadığından degil elinden geleni yapmadığından aynısını kendisine ilettim keşke reklam başka bişey degil kanmayın…
İyi ki de gitmemişim Ona. Burada da Bi kaç yorum vardı işi gücü reklam sizi reklam için kullanıyor diye. Sizin için çok üzüldüm. Gerçekten güvenilir doktor bulmak o kadar zor ki. Burada bi dolu sahte hesabına denk geldim. Bi doktor bunu nası yapar ya insanların duygularıyla emekleriyle nası oynayabilir. Hiç mi vicdan merhamet kalmamış😓
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim

D Denizell bu system hospitaldeki Gökalp bey kararı siz verin. Ve burada buna benzer çok yorum vardı.

İyi ki de gitmemişim Ona. Burada da Bi kaç yorum vardı işi gücü reklam sizi reklam için kullanıyor diye. Sizin için çok üzüldüm. Gerçekten güvenilir doktor bulmak o kadar zor ki. Burada bi dolu sahte hesabına denk geldim. Bi doktor bunu nası yapar ya insanların duygularıyla emekleriyle nası oynayabilir. Hiç mi vicdan merhamet kalmamış😓
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim

D Denizell bu system hospitaldeki Gökalp bey kararı siz verin. Ve burada buna benzer çok yorum vardı.
Malesefki böyle rabbim daha fazla aratmasın vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın

Aminn cnm cümlemize sen ne yaptın memorialdaydin rapor cikarttinmi transferin oldumu
Raporum çıktı canım onda sorun yaşamadım.
Henüz transfer olmadım ilk adetim de değerlerim yüksek çıktığı için ikinci adete erteledik. Şimdi adet olmayı beklıyorum

Back