KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Merhaba arkadaşlar, genetik tarama yaparak tüp bebek yaptırmam lazım. Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi sizce? Semih Zeki bey ile mustafa taş hoca arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Bence ikisi ile ön görüşme yapın hangisi içinize sinerse onunla devam edersiniz.
Valla bu konuda net bişey diyemiyorum çünkü her doktorun stratejisi farklı oluyor. En iyisi yüz yüze görüşüp karar vermeniz olur

Merhaba arkadaşlar, genetik tarama yaparak tüp bebek yaptırmam lazım. Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi sizce? Semih Zeki bey ile mustafa taş hoca arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.

Acıbadem’de tedavi yaptırdım ben. Tavsiye ederim. 👍🏻

Arkadaşlar merhaba uzun arayışlar sonunda yarın Mustafa Taş'a ön görüşmeye gidicem, sizinle de paylaşırım süreci çok heycanlıyım bana şans dileyin
Merhaba. Görüşmeniz nasıl geçti? Doktorun yaklaşımı nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?

Merhaba. Görüşmeniz nasıl geçti? Doktorun yaklaşımı nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?
merhabalar, doktor çok cana yakındı ekibi de öyle, ben daha önce Kayseri'de Semih Hocaya'da gitmiştim tavrı çok kötüydü çıktıktan sonra saatlerce ağlamıştım ve ön kontrolde ücret almışlardı. Burada ücret vermedik. Hatta vitaminlerimi yazıp gönderdi ilk adetinde bekliyorum dedi bizde aynı gün ilaçları aldık ilk adetim yaklaşık 10 gün sonra 2. günü tekrar gidicem o zamana kadar verdiği vitaminleri kullanmaya devam edicem. Vitaminler toplam 500 TL tuttu.

merhabalar, doktor çok cana yakındı ekibi de öyle, ben daha önce Kayseri'de Semih Hocaya'da gitmiştim tavrı çok kötüydü çıktıktan sonra saatlerce ağlamıştım ve ön kontrolde ücret almışlardı. Burada ücret vermedik. Hatta vitaminlerimi yazıp gönderdi ilk adetinde bekliyorum dedi bizde aynı gün ilaçları aldık ilk adetim yaklaşık 10 gün sonra 2. günü tekrar gidicem o zamana kadar verdiği vitaminleri kullanmaya devam edicem. Vitaminler toplam 500 TL tuttu.
Bende semih beye gidiyorum ama dediğiniz gibi bir tavrı olmadı hiç. Bide ön görüşmede ücret ödemedim ben

Bende semih beye gidiyorum ama dediğiniz gibi bir tavrı olmadı hiç. Bide ön görüşmede ücret ödemedim ben
Gerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi, direk muayene aldı ben içerde üzerimi giyinirken eşime anlatmış eşim isterseniz eşime de anlatın dediğinde sinirlenerek tekrarladı, sürekli telefonla konuştu, ve ben ilk defa vajinal muayene oluyodum çok kaba davrandı bilmiyorum belki kötü bi zamanına denk geldi ama aşağı indiğimde ücret istediler ön kontrol dedim hocayı aradılar açmadı açmayınca ücret aldılar iyi bi hekimdir değildir yorum yapamam ama bana o gün gösterdiği insanlık gerçekten iyi değildi

Teşekkür ederim. Daha sonraki süreç hakkında da bilgi verebilir misiniz? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır 🙏🏻

Gerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi, direk muayene aldı ben içerde üzerimi giyinirken eşime anlatmış eşim isterseniz eşime de anlatın dediğinde sinirlenerek tekrarladı, sürekli telefonla konuştu, ve ben ilk defa vajinal muayene oluyodum çok kaba davrandı bilmiyorum belki kötü bi zamanına denk geldi ama aşağı indiğimde ücret istediler ön kontrol dedim hocayı aradılar açmadı açmayınca ücret aldılar iyi bi hekimdir değildir yorum yapamam ama bana o gün gösterdiği insanlık gerçekten iyi değildi
Valla çok şaşırdım acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz dedim. Bilemedim dediğin gibi belki ters bir anına denk gelmiştir

Valla çok şaşırdım acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz dedim. Bilemedim dediğin gibi belki ters bir anına denk gelmiştir
Şöyle söyleyim zaten semih hocanın adını çok fazla olumlu duyduğum için ona gittim, ama gerçekten bi önceki mesajda da söylediğim gibi belki ters bi anıydı kolay kolay insanlar hakkında olumsuz yorum yapmam eşim bile şaşırdı öve öve bitirilmeyen doktor bu mu diye gerçekten yüzümüze bakmadı belki buda benim şanssızlığımdı bilmiyorum...

Şöyle söyleyim zaten semih hocanın adını çok fazla olumlu duyduğum için ona gittim, ama gerçekten bi önceki mesajda da söylediğim gibi belki ters bi anıydı kolay kolay insanlar hakkında olumsuz yorum yapmam eşim bile şaşırdı öve öve bitirilmeyen doktor bu mu diye gerçekten yüzümüze bakmadı belki buda benim şanssızlığımdı bilmiyorum...
Doğrudur canım kötü bir tecrübe olmuş senin için. İnşallah bu başlangıcın güzel olur mucizene vesile olur. Bize de yaz gelişmeleri🤗

Kızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuş😊 çok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım🙏🏼 mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler🙏🏼 Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin🙏🏼 Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız🙏🏼💐

Back