- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #441
Merhaba arkadaşlar, genetik tarama yaparak tüp bebek yaptırmam lazım. Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi sizce? Semih Zeki bey ile mustafa taş hoca arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ikisi ile ön görüşme yapın hangisi içinize sinerse onunla devam edersiniz.Merhaba arkadaşlar, genetik tarama yaparak tüp bebek yaptırmam lazım. Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi sizce? Semih Zeki bey ile mustafa taş hoca arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, genetik tarama yaparak tüp bebek yaptırmam lazım. Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi sizce? Semih Zeki bey ile mustafa taş hoca arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Hayırlı olsun canım. Mucizene kavuşman için vesile olsun inşallahArkadaşlar merhaba uzun arayışlar sonunda yarın Mustafa Taş'a ön görüşmeye gidicem, sizinle de paylaşırım süreci çok heycanlıyım bana şans dileyin
Merhaba. Görüşmeniz nasıl geçti? Doktorun yaklaşımı nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?Arkadaşlar merhaba uzun arayışlar sonunda yarın Mustafa Taş'a ön görüşmeye gidicem, sizinle de paylaşırım süreci çok heycanlıyım bana şans dileyin
çook çokk teşekkür ederim :)))Hayırlı olsun canım. Mucizene kavuşman için vesile olsun inşallah![]()
merhabalar, doktor çok cana yakındı ekibi de öyle, ben daha önce Kayseri'de Semih Hocaya'da gitmiştim tavrı çok kötüydü çıktıktan sonra saatlerce ağlamıştım ve ön kontrolde ücret almışlardı. Burada ücret vermedik. Hatta vitaminlerimi yazıp gönderdi ilk adetinde bekliyorum dedi bizde aynı gün ilaçları aldık ilk adetim yaklaşık 10 gün sonra 2. günü tekrar gidicem o zamana kadar verdiği vitaminleri kullanmaya devam edicem. Vitaminler toplam 500 TL tuttu.Merhaba. Görüşmeniz nasıl geçti? Doktorun yaklaşımı nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?
Bende semih beye gidiyorum ama dediğiniz gibi bir tavrı olmadı hiç. Bide ön görüşmede ücret ödemedim benmerhabalar, doktor çok cana yakındı ekibi de öyle, ben daha önce Kayseri'de Semih Hocaya'da gitmiştim tavrı çok kötüydü çıktıktan sonra saatlerce ağlamıştım ve ön kontrolde ücret almışlardı. Burada ücret vermedik. Hatta vitaminlerimi yazıp gönderdi ilk adetinde bekliyorum dedi bizde aynı gün ilaçları aldık ilk adetim yaklaşık 10 gün sonra 2. günü tekrar gidicem o zamana kadar verdiği vitaminleri kullanmaya devam edicem. Vitaminler toplam 500 TL tuttu.
Gerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi, direk muayene aldı ben içerde üzerimi giyinirken eşime anlatmış eşim isterseniz eşime de anlatın dediğinde sinirlenerek tekrarladı, sürekli telefonla konuştu, ve ben ilk defa vajinal muayene oluyodum çok kaba davrandı bilmiyorum belki kötü bi zamanına denk geldi ama aşağı indiğimde ücret istediler ön kontrol dedim hocayı aradılar açmadı açmayınca ücret aldılar iyi bi hekimdir değildir yorum yapamam ama bana o gün gösterdiği insanlık gerçekten iyi değildiBende semih beye gidiyorum ama dediğiniz gibi bir tavrı olmadı hiç. Bide ön görüşmede ücret ödemedim ben
Teşekkür ederim. Daha sonraki süreç hakkında da bilgi verebilir misiniz? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanırmerhabalar, doktor çok cana yakındı ekibi de öyle, ben daha önce Kayseri'de Semih Hocaya'da gitmiştim tavrı çok kötüydü çıktıktan sonra saatlerce ağlamıştım ve ön kontrolde ücret almışlardı. Burada ücret vermedik. Hatta vitaminlerimi yazıp gönderdi ilk adetinde bekliyorum dedi bizde aynı gün ilaçları aldık ilk adetim yaklaşık 10 gün sonra 2. günü tekrar gidicem o zamana kadar verdiği vitaminleri kullanmaya devam edicem. Vitaminler toplam 500 TL tuttu.
Valla çok şaşırdım acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz dedim. Bilemedim dediğin gibi belki ters bir anına denk gelmiştirGerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi, direk muayene aldı ben içerde üzerimi giyinirken eşime anlatmış eşim isterseniz eşime de anlatın dediğinde sinirlenerek tekrarladı, sürekli telefonla konuştu, ve ben ilk defa vajinal muayene oluyodum çok kaba davrandı bilmiyorum belki kötü bi zamanına denk geldi ama aşağı indiğimde ücret istediler ön kontrol dedim hocayı aradılar açmadı açmayınca ücret aldılar iyi bi hekimdir değildir yorum yapamam ama bana o gün gösterdiği insanlık gerçekten iyi değildi
Şöyle söyleyim zaten semih hocanın adını çok fazla olumlu duyduğum için ona gittim, ama gerçekten bi önceki mesajda da söylediğim gibi belki ters bi anıydı kolay kolay insanlar hakkında olumsuz yorum yapmam eşim bile şaşırdı öve öve bitirilmeyen doktor bu mu diye gerçekten yüzümüze bakmadı belki buda benim şanssızlığımdı bilmiyorum...Valla çok şaşırdım acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz dedim. Bilemedim dediğin gibi belki ters bir anına denk gelmiştir
tabii yazarımTeşekkür ederim. Daha sonraki süreç hakkında da bilgi verebilir misiniz? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır![]()
Doğrudur canım kötü bir tecrübe olmuş senin için. İnşallah bu başlangıcın güzel olur mucizene vesile olur. Bize de yaz gelişmeleriŞöyle söyleyim zaten semih hocanın adını çok fazla olumlu duyduğum için ona gittim, ama gerçekten bi önceki mesajda da söylediğim gibi belki ters bi anıydı kolay kolay insanlar hakkında olumsuz yorum yapmam eşim bile şaşırdı öve öve bitirilmeyen doktor bu mu diye gerçekten yüzümüze bakmadı belki buda benim şanssızlığımdı bilmiyorum...
Çok teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçlanırDoğrudur canım kötü bir tecrübe olmuş senin için. İnşallah bu başlangıcın güzel olur mucizene vesile olur. Bize de yaz gelişmeleri![]()
Estradiol,Kizlar birsey sorabilirmiyim adetli gidince ne testler yapıyorlar veya nasil tedavi ilerliyor