KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.

Ya benm herseym var aşılama 1 kere oldum ama benm artık kaç sene oldu bekletmezler sanırım artık.
Valla kuzum tam bilmiyorum aslında bana 2 aşılama şartı gerek dediler. 3 aşılamam vardı özelde yaptırmıştım. Resmi bi yazı yazdılar 3 aşılama yapılmıştır diye. Sonra fakülte onu kabul etmedi buraya gonal f ile yapıldığını belirtmeleri gerekiyor diye.
Geri getirdim istedikleri gibi yazdırdım bakalım sorun çıkmaz inşallah
İstersen ben sana özelden fakültenin telefon numarasını atayım ara sor bakalım

Reactions: H M
Benm evliliğim 8nci yılda artık kaç kere tüp bebek yapmışım hala aşılama diye tutturmAzlar diye düşünüyorum sağol tatlım at bakayım ararım bı

Yok gülüm başka bir ildeyim ama tüp bebek tedavim kayseri de olacak

Sen kayserili misin
Evet hümayı da çok duydum
Evwtt kurabiyem Kayseriliyimm inşallah ikinize de şifa olsunnn miniklerinize kavuşunn

H M çiçeğim çok seveceksiinn Kayseri’yi bende Hüma hastanesinde çalıştım bayağ oluyor orası da iyidir aklınızda bulunsun.
Merhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleri

Reactions: H M
Merhaba huma hast.ahmet emin güvende tüp bebek düşünüyoruz biliyormusznuz iyimi tedavi yontemleri
Ben çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurr

Ben çalıştığımda ahmet bey yoktu muhtemel sonradan gelmiştir canım ama hastane olarak çok olumlu sonuç alanlar olduu.İnşallah gönlünce olurr
Ersat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelir

Ersat beyin hastasıyım klomenle ikiz gebelik yaşadım biri öldu diğeri doğdu ama 2 cocuk için yaş 39 oldu tüp bebeğe karar verdik Dr tanımıyorum huma uğurlu gelmişti bana ins.bu da uğurlu gelir
Aa Erşad bey çok iyi bir hekimdir.Bence içiniz rahat olsun.inşallah uğurlu gelirr inşAllah

merhaba güzel hanımlar, bende kayseri de tüp bebek yaptırıcam ama hiç bir fikrim bilgim yok, bana tavsiyelerinizi deneyimlerinizi anlatır mısınız, yardımcı olur musunuz, kayseride hiç arkadaşım kimsem yok konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda (

merhaba canım, tüp bebek süreci iş hayatını nasıl etkiledi, kaç gün izin aldın beni bilgilendirir misin rica etsem

Bence bi kaç doktor ile ön görüşme yapın ona göre karar verin. Hangisinin yaklaşımı sizi tatmin ederse onunla devam edersiniz

Merhaba. Ben de Kayseri’de tedavi görmüştüm. Acıbadem’de, doktorumuz Çağlar beydi. Ne yazık ki gitti. Yine gebelik düşünsem tekrar Acıbadem’e giderim. Çok titiz çalışıyorlar tüp bebek konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…