KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Ya inşallah canım bana daha öncede böyle olurdu negatifken çok heves etmiyorum ama pazsr günü kan verecem direk varsa çıkar 7.gün olacak çünkü
Dayanabildiğin yere kadar dayan bence. Beni burda gaza getirmeselerdi ben test gününe kadar beklerdim heralde 😂😂 sende olmazsa ptesi veya salı günü sağlıklı ocağından ver açık galiba sağlık ocakları o gün ebe çalışırız biz diyordu ben gittiğimde. Oda aynı gün çıkıyor zaten hemen 🥰

yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım ama içim yandığı için de paylaşmak istedim.

öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız. Ben tüp bebek yaptırmadım ama hem yumurta takibi hem aşılama hem de normal gebelik takibi için uzun bir dönem özge hanımın hastasıydım. çok iyi çok kibar bir insan, tanışınca işte bu dedim. benim için zorlu olan süreçte duygusal olarak çok destekledi.
ama son dönemde yoğunluktan mıdır bilmem çok yorgundu ve odaklanamadı. o dönemki gebelik kaybımda dikkatinden kaçan hususlar olduğunu düşünüyorum. çok dikkati dağınıktı ve beni de net bir şekilde bilgilendiremedi riskli bir gebelik olmasına rağmen pek çok şeyi ben hatırlattım. kesinlikle bilgisine ya da insanlığına lafım yok ama yorulduğunu düşündüm. tüp bebek tedavisinde iyi diye duydum ama sonrasında takiplerde içinize sinmezse bağlanmayın derim. ben yorgunluğunu hissettiğim ve acaba başkasıyla mı devam etsek diye düşündüğüm halde sonradan iyi bir iletişimimiz var diye devam ettim. belki o döneme ait bir güçlüktür bilemiyorum benim tecrübem olumsuz sonuçlandı. dediğim gibi duygusal anlamda falan on numara bir dr, çok kibar çok nahif, bilgisinden zerre şüphem yok ama o dönem çok yorgundu. belki de bana denk geldi bu olumsuzluk.
Ne zaman oldu bunlar bende iki gün önce gittim öncesinde de çağlar beye ve Gökalp beye tüp Bebek yaptırdım ama sonuç olumsuz bi doktorun tavsiyesiyle Özge hanıma gittim ilgisi insanlığı çok iyi ama işinde nasıl bilmiyorum yaşımda geçiyor ve korkularım var

Dayanabildiğin yere kadar dayan bence. Beni burda gaza getirmeselerdi ben test gününe kadar beklerdim heralde 😂😂 sende olmazsa ptesi veya salı günü sağlıklı ocağından ver açık galiba sağlık ocakları o gün ebe çalışırız biz diyordu ben gittiğimde. Oda aynı gün çıkıyor zaten hemen 🥰
Ya bende sabırsız olanlardanım 🙈 pazsr günü iğnem var tutunma iğnesi yine hastaneye gidecem o zaman kan da veririm sanırım 😂

Ya vermedi mi sana tutunma iğnesi kalçadan oluyor ilk transfer öncesi vurdular o gün 3 gün sonra vurun dediler perşembe oldum Bi 3 sonra yine oda pazar günü
AA tamam baya yakan bir iğne evet o iğneyi transfer günü vurdu banada 3 kutu daha vardı 3 günde bir vurul dedi. Ama ben progestanı iğneye çevirince o iğneyi vurulmaya gerek yok sadece progestanı vur sen dedi. Dolapta duruyodu bende almıştım. 🙏🥰

AA tamam baya yakan bir iğne evet o iğneyi transfer günü vurdu banada 3 kutu daha vardı 3 günde bir vurul dedi. Ama ben progestanı iğneye çevirince o iğneyi vurulmaya gerek yok sadece progestanı vur sen dedi. Dolapta duruyodu bende almıştım. 🙏🥰
Hah evet yakan iğne 🙈😂 ben fitil olarak yapıyorum ya canım progestan iğne de oluyorum o yüzden Ay heyecan dorukta bakalım inşallah bende hayırlı haber alırım ya

Canım dün idrar testinde bariz silik de olsa gördüm pozitif kan verdim 22 çıktı çok düşük sevinemedim tam daha erken ama beklenen kan günüm de salıydı o zamana umarım artar
Ayyy hadi maşallah çok sevindim bende sana yazacaktım naptın diye. Doktor ile görüştün mü ne dedi 🙏🥰

Ayyy hadi maşallah çok sevindim bende sana yazacaktım naptın diye. Doktor ile görüştün mü ne dedi 🙏🥰
Kötü düşünme belkide erken oldugundan az çıkmış olabilir arzu hanım ile bir görüş pazar da olsa cevap veriyor mesajlara inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm. ♥️

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• 697946FE-8FD5-40ED-B7DA-D1DDA6E4A8BF.jpeg
    697946FE-8FD5-40ED-B7DA-D1DDA6E4A8BF.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 45
  • E67426FB-238B-420A-A6A8-BB1970149D59.jpeg
    E67426FB-238B-420A-A6A8-BB1970149D59.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 42
  • F20E5124-B5E6-454E-828B-3CBF1E156B96.jpeg
    F20E5124-B5E6-454E-828B-3CBF1E156B96.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 42
Mrb huma tüp bebek merkezi emin mutluda tüp bebek yaptıran varmı

Back