- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Çok teşekkür ederim ablacımEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş.Bayıldım
Yarışmada bol şans diliyorum
Sağolasın canım bnmEllerine sağlık başarılar canım..
Çok sağol canımEllerine sağlık canım benim, enfess görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımmuhteşem görünüyor.. ellerine sağlık aslıcım yArışmada bol şans :)
Teşekkür ederim canımEllerine, emeğine sağlık canım. Çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim.
El açması başka diyorlardı hep gerçekten tadı bambaşka oluyormuş sadece bükmesi zahmetli birde hamur sert olduğu icin açması denemeye karar verdiğinizde sormak istediğiniz bşy olursa her zaman yazabilirsinizKaç gündür canım mantı çekiyordu cesaret gelirse denerim ki bunu benellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Teşekkür ederim, takıldığım yer olursa mutlaka sorarımEl açması başka diyorlardı hep gerçekten tadı bambaşka oluyormuş sadece bükmesi zahmetli birde hamur sert olduğu icin açması denemeye karar verdiğinizde sormak istediğiniz bşy olursa her zaman yazabilirsiniz
Hamileymişsiniz Allah hayırlı evlat eylesin çok yormayın kendinizi oturarak yapın mutlakaTeşekkür ederim, takıldığım yer olursa mutlaka sorarım
Çok teşekkür ederim, olmazsa yardım alırım sağolunHamileymişsiniz Allah hayırlı evlat eylesin çok yormayın kendinizi oturarak yapın mutlaka
Sağol canım bnm tabi ki katıl çok değişik güzel tarifler geliyor bilmediğim ne kadar çok yemek varmış dedim gördükçeCanım harika görünüyor
Çok başarılı,ellerine sağlık...
Başarılar diliyorum...
Acaba katılmasam mı ben yarışmaya
Teşekkür ederim canım çok düşündüm ne yapsam diye buna karar verdim hep merak etmiştim el açması nasıl oluyor diye hem denemiş oldum hem yarışmaya kısmet olduHarika gözüküyor yapılacağına emindim çok güzel olmuş ellerine sağlık başarılar
Birde güneşi yakalayabilseydim ben kovaladım o kaçtı bu günde öyle yaparken güneş vardı tam sunumu çekeceğim bulutlar geldi güneş çok etkiliyor kalitesiniSunum çok güzel bu arada şöyle ekrandn kasiklayabilsek keşke
Ben komşularla yaptım toplu yapınca daha çok yapılıyor ya yaptıktan sonra firinladik buzluğa arttik çok güzel olmuştu :)) her türlü güzel oluyorSağol canım bnm tabi ki katıl çok değişik güzel tarifler geliyor bilmediğim ne kadar çok yemek varmış dedim gördükçe
Teşekkür ederim canım çok düşündüm ne yapsam diye buna karar verdim hep merak etmiştim el açması nasıl oluyor diye hem denemiş oldum hem yarışmaya kısmet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?