- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.256
- Konu Sahibi gurtmingotam
Peki ben hep kırpmak zorunda kalıyorum kırpmadan nasıl becerdin :)Yaşasın hiç kırpmadan yüklemeyi başardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ben hep kırpmak zorunda kalıyorum kırpmadan nasıl becerdin :)Yaşasın hiç kırpmadan yüklemeyi başardım
Kesinlikle doğru bende çok seviyorum sarımsaklı yoğurdu bi kaç kişiyle yapınca hem daha az yorucu olur hem daha çok yapılır yakınsan gel yiyelim dolaba koymuştum birazBen komşularla yaptım toplu yapınca daha çok yapılıyor ya yaptıktan sonra firinladik buzluğa arttik çok güzel olmuştu :)) her türlü güzel oluyor
Sarımsak yoğurt giren birşeyi çirkin olduğunu duymadım zaten
Pek yakın olduğumuzu sanmıyorum ben Ege dolaylarında yım :))Kesinlikle doğru bende çok seviyorum sarımsaklı yoğurdu bi kaç kişiyle yapınca hem daha az yorucu olur hem daha çok yapılır yakınsan gel yiyelim dolaba koymuştum biraz
Valla bende çok şaşırdım hiç oynamadım resimle ilk defa denk geldim kaç senelik üyeyim dosya yükleden seçtim resmi hep hata verirdi direk yüklendi sizde yüklerken bi deneyin bakalım olacak mı belki sitede düzenleme olmuşturPeki ben hep kırpmak zorunda kalıyorum kırpmadan nasıl becerdin :)
İstanbuldayız bizde sende sağol canım benimPek yakın olduğumuzu sanmıyorum ben Ege dolaylarında yım :))
Düşünmen yeter çok sağol
Yan çekim mi dik mi yaptın ben hep dik çekiyorum yan veya dik olunca boyut düşer mi bilemedim ://Valla bende çok şaşırdım hiç oynamadım resimle ilk defa denk geldim kaç senelik üyeyim dosya yükleden seçtim resmi hep hata verirdi direk yüklendi sizde yüklerken bi deneyin bakalım olacak mı belki sitede düzenleme olmuştur
Hiç gelmek nasip olmadı 2 yıldır eşime gezelim diyorum hem Üsküdar da hem Osmangazi de var akrabam ins bu sene nasıp olur görmek lazım :)İstanbuldayız bizde sende sağol canım benim
Dik çektim bende canım Ya watsaptan gönderirdim bi işlemden geçerdi bu kez nasıl olduğunu bende anlamadım vallaYan çekim mi dik mi yaptın ben hep dik çekiyorum yan veya dik olunca boyut düşer mi bilemedim ://
İstanbul gecikmek için çok güzel bi şehir ama yaşaması zor bi yer herşey ulaşım desen o biçim ama mutlaka gezmelisiniz Boğaz’ı camileri çok güzelHiç gelmek nasip olmadı 2 yıldır eşime gezelim diyorum hem Üsküdar da hem Osmangazi de var akrabam ins bu sene nasıp olur görmek lazım :)
Kayseri dogumlu olarak manti ya bayilanlardanim ellerine saglik basarilar canim
Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindimKayseri dogumlu olarak manti ya bayilanlardanim ellerine saglik basarilar canim
Çok teşekkürler canımEline sağlık canım başarılar dilerim harika görünüyor
)Vay vay vay bunlar ne yawww:)) cok guzel su hamura karsi koyamiyorum.. o kadar guzel geldiki gozume su tabaga kasigi daldirasim geldi : (
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık başarılar dilerim
Keske:))bu tabak alir yurur bence:)) tekrar basarilar canim:)))
İkram etme şansımız da olsa keşke
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım Belli olmaz daha neler gelecek kim bilirKeske:))bu tabak alir yurur bence:)) tekrar basarilar canim:))
Çok teşekkür ederim ablaEllerine sağlık canım, başarılar dilerim