Hanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedaviye yeni baslayacaksiniz heralde kolaylıklar diliyorum.Hanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın
EVet canım yeni başlıyorum umarım uzun bir süreç olmaz teşekkür ederimInşallah güzel sonuçlar alırsınız tedaviye yeni baslayacaksiniz heralde kolaylıklar diliyorum.
Merhaba :) hoşgeldiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınızHanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın
Saol canım teşekkür ederimCnm genelde 10 gune kadar regl olursun diyolar doktorlar
Merhaba hoşgeldinizBende Kayseri deyim doğumuma az kaldı dünyam da Aynur hanımda yapacağım inşallah herkese hayırlı Doğumlar olsun bir avazda kurtulalım inşallah
Canım ben çok kullandım tarlusal 7. Günde olmuştum genellikle :)Arkadaşlar ben tarlusal kullandım ilaç biteli 3 gün oldu ama hâlâ regl belirtisi Yok bende normal mi ?
Amin canım inşallah..Bende Kayseri deyim doğumuma az kaldı dünyam da Aynur hanımda yapacağım inşallah herkese hayırlı Doğumlar olsun bir avazda kurtulalım inşallah
Anladım canım inşallah olmam da çift çizgileri görürümCanım ben çok kullandım tarlusal 7. Günde olmuştum genellikle :)
Amin canım inşallah:)Anladım canım inşallah olmam da çift çizgileri görürüm
Tarlusal kullanırken hamile kalan çok kişi olduğunu duydum :) inşallahAmin canım inşallah:)
Canım merak ettim tarlusalı niçin kullandın? Hamilelik düşünenlere ve şüphesi olanlara verilmiyor diye biliyorum..Anladım canım inşallah olmam da çift çizgileri görürüm
Evet Ben de en umutsuz zamanda hamile kaldım.. Mevlam mucizeler yaratıyor..Gönlünden geçenler gerçek olur inşallah.Tarlusal kullanırken hamile kalan çok kişi olduğunu duydum :) inşallah
Ben tedaviye başlıyorum inşallah canım günüm geçti test negatif çıktı Rahim filmi çektirmem için de regl olmam gerekiyor o yüzden içtimEvet Ben de en umutsuz zamanda hamile kaldım.. Mevlam mucizeler yaratıyor..Gönlünden geçenler gerçek olur inşallah.
Geçmiş olsun canım.. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzBen tedaviye başlıyorum inşallah canım günüm geçti test negatif çıktı Rahim filmi çektirmem için de regl olmam gerekiyor o yüzden içtim