Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın

Hadi insallah en yakin zamanda guzel haberleriniz aliriz :)

Inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedaviye yeni baslayacaksiniz heralde kolaylıklar diliyorum.

Merhaba :) hoşgeldiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Arkadaşlar ben tarlusal kullandım ilaç biteli 3 gün oldu ama hâlâ regl belirtisi Yok bende normal mi ?

Bende Kayseri deyim doğumuma az kaldı dünyam da Aynur hanımda yapacağım inşallah herkese hayırlı Doğumlar olsun bir avazda kurtulalım inşallah

Evet Ben de en umutsuz zamanda hamile kaldım.. Mevlam mucizeler yaratıyor..Gönlünden geçenler gerçek olur inşallah.
Ben tedaviye başlıyorum inşallah canım günüm geçti test negatif çıktı Rahim filmi çektirmem için de regl olmam gerekiyor o yüzden içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…