- 22 Nisan 2016
- 79
- 46
Hanımlar günaydınNasıl gidiyor hamilelik? Doğuma az kalanlar gibi doğumu planlamaya başladım bende. Doğum ücretleri ne kadar uçmuş öyle ya. 2500 3000 tl
Amin canım sağol :) Ya magnete gidiyorum kontrollere ama doğuma kararsiz kaldım 2500 duyunca. Şehir hastanesi var bir diğer seçenek ama orasının da nasıl olduğu konusunda bir fikrim yokOo baya az kaldi o zaman sana desene :) allah hayirla kurtarsin sag salim kucagina alirsin insallah. Hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun
Amin canım sağol :) Ya magnete gidiyorum kontrollere ama doğuma kararsiz kaldım 2500 duyunca. Şehir hastanesi var bir diğer seçenek ama orasının da nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok
Merhaba kayseride tip fakultesinde tup bebek icin onerebileceginiz dr varmi?
Ben 14 yillik evliyim hic hamile kalamadim,iki aşılama,3 tup bebek denedim simdi dr arastiriyorum,acibademde turgut aydinda 2 tup denedim+ ercan aygün de bir denedim,simdi tip fakultede sanisinmi denemek istiyorum...
Merhaba kayseride tip fakultesinde tup bebek icin onerebileceginiz dr varmi?
Ben 14 yillik evliyim hic hamile kalamadim,iki aşılama,3 tup bebek denedim simdi dr arastiriyorum,acibademde turgut aydinda 2 tup denedim+ ercan aygün de bir denedim,simdi tip fakultede sanisinmi denemek istiyorum...
Tmm canim sağol bir arastirayim,rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..Hatta size soylemeyi unuttum, tup bebek düşünenlere ilk muayene ve gorusme ucretsiz
Şöyle bir sorum var perşembe asilama olacak insallah ama dişimde enfeksiyon oluşmuş Dr antibiyotik verdi bir zararı olur mu kullanmamin asilama için.
Kızlar konuya bi bakabilir misiniz?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kayseri-sehir-hastanesinde-dogum-yapanlar.1092787/
İnşallah müjdeli haberi alırsınAsilamami oldum bugün inşallah hayırlısı olur.10 gün sonra test dedi doktor nasıl olacak bakalim.Dua ederseniz sevinirim hamileler.
Inşallah teşekkür ederim.İnşallah müjdeli haberi alırsın
Asilamami oldum bugün inşallah hayırlısı olur.10 gün sonra test dedi doktor nasıl olacak bakalim.Dua ederseniz sevinirim hamileler.
Inşallah dualar için teşekkür ederim morfoloji yüzde 3 biraz hız problemimizde var hayırlısı Allah tan.Hadi insallah hayirla guzel haberlerini aliriz 10 gun sonra
Merhaba. Özel hastaneler için mi soruyorsunuz? Eğer öyleyse magnet 250 tl demişti bizemerhaba hanımlar
kayseri’de ayrıntılı ultrason fiyatlarını bilen var mı
Ben 300 e yaptırdım perinatalog Tuncay özgünde Mustafa başbuğda 400 dü galiba..zaten ya radyoloğun ya da perinataloğun yapması gerekiyor canım..merhaba hanımlar
kayseri’de ayrıntılı ultrason fiyatlarını bilen var mı