Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları
İlginiz cevaplarınız için çok teşekkür ederim farklı bi şehirde kızımı devlette yapmıştım Doğumu kontrollere gittiğim dr girmişti onda Doğuma burda da o şekilde olur diye düşünmüştüm sezeryan olduğu için de olabilir gerçi bildiğiniz dr ismi varsa şehir hastanesinden verebilirseniz sevinirim
İlginiz cevaplarınız için çok teşekkür ederim farklı bi şehirde kızımı devlette yapmıştım Doğumu kontrollere gittiğim dr girmişti onda Doğuma burda da o şekilde olur diye düşünmüştüm sezeryan olduğu için de olabilir gerçi bildiğiniz dr ismi varsa şehir hastanesinden verebilirseniz sevinirim
rica ederim doktorların çoğu özel hastanelere geçmiş yeni doktorlar gelmiş Mehmet ak HAVVACAN ÖZDEMİR Hüseyin Aksoy randevu alabilirmişsiniz bir gidin isterseniz
rica ederim doktorların çoğu özel hastanelere geçmiş yeni doktorlar gelmiş Mehmet ak HAVVACAN ÖZDEMİR Hüseyin Aksoy randevu alabilirmişsiniz bir gidin isterseniz
Fakulteyi bilmiyorum ama doc dr gokalp oneri kesinlikle tavsiye ederim. Bu alanda gercekten basarili bi doktor.. feyste sayfasi var hatta isterseniz ordan da bakabilirsiniz, surekli paylasim yapiyor ve basarili oldugu hastalari da paylaşıyor