Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar günaydın :KK54: Nasıl gidiyor hamilelik? Doğuma az kalanlar gibi doğumu planlamaya başladım bende. Doğum ücretleri ne kadar uçmuş öyle ya. 2500 3000 tl :KK51:

Oo baya az kaldi o zaman sana desene :) allah hayirla kurtarsin sag salim kucagina alirsin insallah. Hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun

Oo baya az kaldi o zaman sana desene :) allah hayirla kurtarsin sag salim kucagina alirsin insallah. Hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun
Amin canım sağol :) Ya magnete gidiyorum kontrollere ama doğuma kararsiz kaldım 2500 duyunca. Şehir hastanesi var bir diğer seçenek ama orasının da nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok :KK51:

Amin canım sağol :) Ya magnete gidiyorum kontrollere ama doğuma kararsiz kaldım 2500 duyunca. Şehir hastanesi var bir diğer seçenek ama orasının da nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok :KK51:

Evet sanirim her seye zam geldigi gibi doguma da zam geliyor :)) ben de kismetse magnette dogum yaparim heralde, doktorum orada oldugu icin baska bi doktora bu saatten sonra guvenemem sanirim :)

Merhaba kayseride tip fakultesinde tup bebek icin onerebileceginiz dr varmi?
Ben 14 yillik evliyim hic hamile kalamadim,iki aşılama,3 tup bebek denedim simdi dr arastiriyorum,acibademde turgut aydinda 2 tup denedim+ ercan aygün de bir denedim,simdi tip fakultede sanisinmi denemek istiyorum...

Ben 14 yillik evliyim hic hamile kalamadim,iki aşılama,3 tup bebek denedim simdi dr arastiriyorum,acibademde turgut aydinda 2 tup denedim+ ercan aygün de bir denedim,simdi tip fakultede sanisinmi denemek istiyorum...

Fakulteyi bilmiyorum ama doc dr gokalp oneri kesinlikle tavsiye ederim. Bu alanda gercekten basarili bi doktor.. feyste sayfasi var hatta isterseniz ordan da bakabilirsiniz, surekli paylasim yapiyor ve basarili oldugu hastalari da paylaşıyor

Hatta size soylemeyi unuttum, tup bebek düşünenlere ilk muayene ve gorusme ucretsiz

Şöyle bir sorum var perşembe asilama olacak insallah ama dişimde enfeksiyon oluşmuş Dr antibiyotik verdi bir zararı olur mu kullanmamin asilama için.

merhaba hanımlar

kayseri’de ayrıntılı ultrason fiyatlarını bilen var mı

X