Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar Pazartesi gününe randevuyu aldım hsg için dua edin bana da güzel sonuçlar alayım bide size sorum var hsg çektirmeden önce önereceğiniz bişey varmı faydalı olacak ?

Hamişler ve hamiş kalmak isteyenler ne yapıyorsunuz? :KK54: Ben size bir beşik önerisi ile geldim. Hem derin hemde mobilya beşik arayışı içinde olanlar e bebek, düvenönü domino, rengarenk mobilyaya bakabilirler. İki kademeliler park beşikler gibi. Aklınızda bulunsun :super:

Kızlar Pazartesi gününe randevuyu aldım hsg için dua edin bana da güzel sonuçlar alayım bide size sorum var hsg çektirmeden önce önereceğiniz bişey varmı faydalı olacak ?
Inşallah güzel çıkar sonucun bazıları ağrı kesici içiyor ama ben hiçbir şey icmemistim çok ağrım olmamıştı rahat ol kısa sürede çekiliyor biranda adet agrisi giriyor kısa sürede geçiyor.

Asilamamin 8. Gunu ve ben zona geçiriyorum ağrım yok.Bugun doktora gittim antibiyotik ve krem verdi cildiyeci Gökalp Bey in izniyle.

Hamişler ve hamiş kalmak isteyenler ne yapıyorsunuz? :KK54: Ben size bir beşik önerisi ile geldim. Hem derin hemde mobilya beşik arayışı içinde olanlar e bebek, düvenönü domino, rengarenk mobilyaya bakabilirler. İki kademeliler park beşikler gibi. Aklınızda bulunsun :super:
Ben aslında ikeanın klasik beşiğini istiyorum çok güzel ama malesef kayseri de ikea yok , daha da hiç bakmaya çıkamadım, ona benzer modeller var mıydı ?

Hanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın

Size umut olmak isterim bende Gökalp hocamın hastasıyım ve pko ilk tüp bebek denemesi ile hamileyim inşallah bu süreçlere gelmeden en kısa zamanda hamile kalırsınız kendisi mükkemmel bir doktor bizim için sayesünde yüzümüz güldü

Size umut olmak isterim bende Gökalp hocamın hastasıyım ve pko ilk tüp bebek denemesi ile hamileyim inşallah bu süreçlere gelmeden en kısa zamanda hamile kalırsınız kendisi mükkemmel bir doktor bizim için sayesünde yüzümüz güldü
Maşallah tebrik ederim hayırla kucağınıza alın dua edin bizlere de :)

Ben aslında ikeanın klasik beşiğini istiyorum çok güzel ama malesef kayseri de ikea yok , daha da hiç bakmaya çıkamadım, ona benzer modeller var mıydı ?
Rengarenkte olabilir. Orada seçenek diğer yerlere göre biraz daha fazlaydı

X