İnşallah canımGeçmiş olsun canım.. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımGeçmiş olsun canım.. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Inşallah güzel çıkar sonucun bazıları ağrı kesici içiyor ama ben hiçbir şey icmemistim çok ağrım olmamıştı rahat ol kısa sürede çekiliyor biranda adet agrisi giriyor kısa sürede geçiyor.Kızlar Pazartesi gününe randevuyu aldım hsg için dua edin bana da güzel sonuçlar alayım bide size sorum var hsg çektirmeden önce önereceğiniz bişey varmı faydalı olacak ?
Ben aslında ikeanın klasik beşiğini istiyorum çok güzel ama malesef kayseri de ikea yok , daha da hiç bakmaya çıkamadım, ona benzer modeller var mıydı ?Hamişler ve hamiş kalmak isteyenler ne yapıyorsunuz? Ben size bir beşik önerisi ile geldim. Hem derin hemde mobilya beşik arayışı içinde olanlar e bebek, düvenönü domino, rengarenk mobilyaya bakabilirler. İki kademeliler park beşikler gibi. Aklınızda bulunsun
Hanımlar merhaba bende Kayseri’de yaşıyorum :) hamiş değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Gökalp beyin ismini çok duydum önümüzdeki hafta reglim bitince rahim filmine gideceğim kendisine . muayene olmaya daha hiç gitmeden instagram üzerinden konuştuk ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum bende pco var şuan bitkisel kürler uyguluyorum ve ayrıca inofolic içiyorum benim içinde dua edin sonuçlarım temiz çıksın
Maşallah tebrik ederim hayırla kucağınıza alın dua edin bizlere de :)Size umut olmak isterim bende Gökalp hocamın hastasıyım ve pko ilk tüp bebek denemesi ile hamileyim inşallah bu süreçlere gelmeden en kısa zamanda hamile kalırsınız kendisi mükkemmel bir doktor bizim için sayesünde yüzümüz güldü
Rengarenkte olabilir. Orada seçenek diğer yerlere göre biraz daha fazlaydıBen aslında ikeanın klasik beşiğini istiyorum çok güzel ama malesef kayseri de ikea yok , daha da hiç bakmaya çıkamadım, ona benzer modeller var mıydı ?
Rengarenk nerede ki ben görmedim , düvenönünde miRengarenkte olabilir. Orada seçenek diğer yerlere göre biraz daha fazlaydı
Rengarenk nerede ki ben görmedim , düvenönünde mi
Teşekkür ederim :)Dominoda çok çeşit var evet düvenönünde bebeco var bide orda da çok çeşidi var oda eski sanayi ladinin arkasında hemen
Yok Tuna tarafında kalıyorRengarenk nerede ki ben görmedim , düvenönünde mi
Tamam teşekkürler :)Yok Tuna tarafında kalıyor
Merhaba hoşgeldiniz Hayırlı olsunHepinize mrb bende üçüncü bebeğe hamileyim
Aleykümselam ne güzel. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinBende yeni doğum yaptim