Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem doğuma hazırlık kursu yapacak. Bilginiz olsun
Yok hayır. Ben başka hastaneye gidiyorum ama kaydımı yaptırdım. Oradaki numara ile bi görüşün isterseniz2. Gebeliği alırlar mı acaba, sanırım her şeyi unuttum da :)
Bi de Acıbadem’de kontrollerini yaptıranlara mı bu kurs?
Merhaba inşallah bebişini saglıkla kucağına alırsın kızımda 9 şubat doğumlu doktorunuz kimMrb bende kayseride yasiorum burda yapicam insallah dogumumu.
Merhaba hayırlı olsun. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?Mrb bende kayseride yasiorum burda yapicam insallah dogumumu.
Saolun magnete gidiorum ben sizMerhaba hayırlı olsun. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Aaa bende magnete gidiyorumSaolun magnete gidiorum ben siz
Saolun magnete gidiorum ben siz
Seninki hangi doktor:)Aaa bende magnete gidiyorum
Gökalp ÖnerSeninki hangi doktor:)
Biliorum o hocayı cok iyi bi doktorGökalp Öner
Magnet hastanesine gidiyorum. Dr. Gökalp Öner
Aa ne güzel sizin doğuma ne kadar kaldı?Bende Gökalp Beye gidiyorum ve dogumumda orda olacak kısmetse
Aa ne güzel sizin doğuma ne kadar kaldı?
Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahNen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım normal dogum önerilmedigi için sezeryan olcak kasım sonu aralık başı dogum
Merhaba canım sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun?Merhaba kızlar bende Kayseri de yaşıyorum dünyam hastanesine gidiyorum
10 hafta bitti canım. Doktorum zemine Şengül üçokMerhaba canım sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun?
Ne güzel. Hayırlı olsun10 hafta bitti canım. Doktorum zemine Şengül üçok