Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim üçüncü bebek inşallah ama saskinim oğlum daha bir buçuk yaşında utanma duygusu çöktü yüreğime kkimseye soyleyemiyom

bebek ve nikah şekerleri için ınstagramda ....takip edebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim üçüncü bebek inşallah ama saskinim oğlum daha bir buçuk yaşında utanma duygusu çöktü yüreğime kkimseye soyleyemiyom
Yaa demeyin öyle utanma duygusu fln. Ne güzel aralarında çok yaş farkı olmayacak. Hem kime ne. Üzmeyin kendinizi

Hanımlar doğum çantasına pijama ve gecelik alacağım. Kayseri de nereye bakabilirim? Her tarafından tüy dantel fışkıran cinsinden olmayanından:anneadayı:

Hanımlar doğum çantasına pijama ve gecelik alacağım. Kayseri de nereye bakabilirim? Her tarafından tüy dantel fışkıran cinsinden olmayanından:anneadayı:
Mustafa şimşekte köşk dürümün hizasında bir yer var adını unuttum çeşit çok ama biraz tuzlu canım sosyete pazarında da var

Evet bende arıyorum ama daha çıkıp bakmadım . Düvenönünde kompedan var ya oraya baktınız mı ?
Bir de alırsanız lütfen burada paylaşın :) takipteyim .

Ben köşk sosyete Pazarı'ndan aldım kızlar pijamalarımı baya çeşit var isterseniz bir bakabilirsiniz

Arkadaşlar 2019 anneleri var mı aranızda Doğumu hangi hastanede yaptınız önereceğiniz dr var mı

Bide şehir hastanesi dr ları hakkında fikri olan var mı Doğum yapan falan

X