- 1 Haziran 2018
- 188
- 106
Amin cnmAleykümselam ne güzel. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnmAleykümselam ne güzel. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Benim ilkArkadaşlar sizler ilk gebelik mi
Yaa demeyin öyle utanma duygusu fln. Ne güzel aralarında çok yaş farkı olmayacak. Hem kime ne. Üzmeyin kendiniziBenim üçüncü bebek inşallah ama saskinim oğlum daha bir buçuk yaşında utanma duygusu çöktü yüreğime kkimseye soyleyemiyom
ayyy cok teşekkür ederim canım saol :)Emeğinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız. Takibe aldım
Mustafa şimşekte köşk dürümün hizasında bir yer var adını unuttum çeşit çok ama biraz tuzlu canım sosyete pazarında da varHanımlar doğum çantasına pijama ve gecelik alacağım. Kayseri de nereye bakabilirim? Her tarafından tüy dantel fışkıran cinsinden olmayanından
Evet bende arıyorum ama daha çıkıp bakmadım . Düvenönünde kompedan var ya oraya baktınız mı ?Hanımlar doğum çantasına pijama ve gecelik alacağım. Kayseri de nereye bakabilirim? Her tarafından tüy dantel fışkıran cinsinden olmayanından
Memorialde fulya hanıma sezaryen oldum hiç bir problemim olmadı çok güzel bir hastane acıbademden daha iyi olduğunu söyleyebilirimArkadaşlar 2019 anneleri var mı aranızda Doğumu hangi hastanede yaptınız önereceğiniz dr var mı
Ne zman yaptınız Doğumu acaba ücretler hakkında bi bilginiz var mıMemorialde fulya hanıma sezaryen oldum hiç bir problemim olmadı çok güzel bir hastane acıbademden daha iyi olduğunu söyleyebilirim
Şubatta yaptım 3000 tl di doğumdan önce konuşursanız ücreti daha uygun olur doğuma kadar acıbademe gittim ücreti fazla geldi 5750 tl ydiNe zman yaptınız Doğumu acaba ücretler hakkında bi bilginiz var mı