- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar, ben de kayseride yasiyorum. Doktorum gokalp oner :) hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Aa tesadufe bak :) bi kac basarisiz deneme sonucu gokalp hocaya gittik. Tup bebek de ilk denemede olumlu sonuc aldik cok sukur. Cok memnun kaldik kendisinden simdiye kadar.
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsınBen de Gökalp Beyde asilama deneyeceğim olmazsa tup bebek bugün gittim görüştüm inşallah hayırlısı olur.
Inşallah çok teşekkür ederim.Igneye yarın başlıyorum.İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Paylaş bizimleInşallah çok teşekkür ederim.Igneye yarın başlıyorum.
Tamam paylasirim inşallah güzel haberler veririz buradan.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Paylaş bizimle
Merhaba kızlar bende Kayseri de yaşıyorum dünyam hastanesine gidiyorum[/QUOTE. Muayene ve doğum ücreti ne kadar canim
Tamam canim anladımmerhaba canım bizim anlaşması var kurumun%20 indirimli hali 80 ödüyorum.Doğumu sormadım
tekden de hangi doktor sizinkiler