Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aa tesadufe bak :) bi kac basarisiz deneme sonucu gokalp hocaya gittik. Tup bebek de ilk denemede olumlu sonuc aldik cok sukur. Cok memnun kaldik kendisinden simdiye kadar.

Aa tesadufe bak :) bi kac basarisiz deneme sonucu gokalp hocaya gittik. Tup bebek de ilk denemede olumlu sonuc aldik cok sukur. Cok memnun kaldik kendisinden simdiye kadar.

Bende öyle çok doktor gezdim gökalp hoca kadaf ilgili işini dikkatle özenle yapan görmedim hakkıyla yapıyor emegine saglık Allah razı olsun ondan

Arkadaşlar tekten hastanesinde muayene ve dogum ücreti ne kadar bu sene acaba bilgisi olan varmi şehir hastanesine gittim ilk kontrole ama pek içime sinmedi açıkçası erciyes kartal da doğum yapmiştim ilkini de simdi orada 2500 fln doğum muayenede 120-130 fln tekten ne kadar acaba

Aynen bizim de sendika indirimi ile 95 lira muayene ucreti. Magnette dr gokalp oner e gidiyorum. Dogum ucreti ile ilgili henuz bi bilgi almadim.

Hanımlar günaydın :KK54: Nasıl gidiyor hamilelik? Doğuma az kalanlar gibi doğumu planlamaya başladım bende. Doğum ücretleri ne kadar uçmuş öyle ya. 2500 3000 tl :KK51:

X