Kayseri///38

Acikcasi anlayamadim seni canim, ben okadar belki gelebilirim kesin soz veremem derken sende yok belki olmaz kesin gel derken
simdi aslinda hicbirzaman sana uygun olmadigini soyluyorsun. kafamçokkarıştı
Neyse sen bilirsin canim umarim gelebilirsin. :delphin:

haklısın canım:çok üzgünüm:
sınav tarihlerimiz belli değildi ve bu ay sınavlarım başlıyor tamamen kurslaa lakalı biz bu ay beklemiyorduk değişiklik oldu:çok üzgünüm:
inşallah gelmeye çalicicam

iş yerinde sadece bir hemşire oluyo bir vardya da o yüzden belki buranın boş kalmasını doğru bulmayabilirler.Ama bişeyler düşünecem tabi haklısın akşama doğru kesinlik kazanır bende yarın izin isterim işi sağlama alayım :1rolleyes:

kızlar saati biraz daha kaydırsak ben 1,30 da işten çıkıyorum o gün.gelmem 2 yi bulur.dilevinxx canım sende 3 ten sonra demişin galiba.o zaman 3,30 yapsak çokmu geç olur CADIARZU yoksam 3 mü yapalım :uhm:

Vallahi siz bilirsiniz bide bence buluşma haberlerinin topiğine tam saat ve tarihi kararlaştırınca konu açalım belki buraya dikkat etmeyenler ordan ulaşır kalabalık oluruz a.s
şimdi napsak acaba bence bugün akşama kadar bi bekleyelim bakalım kimlere uygun olacak.CADIARZU

haklısın canım:çok üzgünüm:
sınav tarihlerimiz belli değildi ve bu ay sınavlarım başlıyor tamamen kurslaa lakalı biz bu ay beklemiyorduk değişiklik oldu:çok üzgünüm:
inşallah gelmeye çalicicam

Umarım gelirsin canım Ayrıca başarılar dilerim sınavlarında.

Yakamıza kırmızı gül mü takacaz nasıl tanıyacaz :roflol::roflol:
Ben kırmızı kocaman bir fötr şapka takayım siz beni öyle tanıyın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Simdi zar zor anlastik birde donusum gec olucak dersem caymasin diye cokta gec saatte olmasindan yana degilim arkadaslar. Hakkatten nasil olacak o. kaydirigubbakcemile3

Tarih: Cumartesi 21 mart.
Yer: Kayseripark
Saat: 14:30

Ozaman arkadaslar, herkes uyup uymadigini yazsin.

Kiz bu sefer de guvenlik protesto falan zanneder almaz bizi iceriye. sırnaşık şey

uyuyor güzelim.katılmak isteyenler sonradan ilerleyen saatte katılsınlar.çok geç olmasın 2,30 uygundur...birde yeri netleşelim.kayseri parkta neresi dimi CADIARZU birde kırmızı gül olayı var tabi :roflol: bence yer netleşşin zaten saf saf etrafa bakanlar bizden başkası değildir kaydirigubbakcemile3 ama fötr şapka fena değil herkes kırmızı bişey taksa olabilir...bende kırmızı paltomu giyeyim kaydirigubbakcemile3

Kırmızı sakaydı çünkü benimde kırmızı yok kaydirigubbakcemile3
Ama çok isterseniz pempe fon üstünede beyaz puantiyeli şemsiyem var onu acar öyle beklerim sizi :))))

kızlar yer neresi peki? pidecimi iskendermi mantıcımı balıkçımı çaycımı kahvecimi :uhm:

kızlar yer neresi peki? pidecimi iskendermi mantıcımı balıkçımı çaycımı kahvecimi :uhm:

Önce kayseri parkın önü bence :sm_cool:
Ama bence arka kapısı olsun çünkü herkes ön kapıyı buluşma mekanı seciyo birbirimizi bulmayız öyle olursa.Gidip her tek bekleyen hatuna kk mi diyemem yasakkelime
:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back