Kayseri///38

Sensicim üzüldüm yaaa umarım esin kabul eder ama onada hak vermek gerek öyle bi hale geldik ki kimseye güvenemez olduk hani demiş ya kadın olduklarını nerden biliosun diye bende ona baya güldüm yaaa hehe ben erkekiiiiimmmm :jeyyar: naniknanik
Yok yok adam ne düşünse haklı simdi ben nişanlıma desem böle böle gidecem oda aynı seyleri söyler kadın olduklarını ne biliosun diye :1closedeyes:
Neyse umarım kabul eder eğleniriz birlikte ne güzel kayseri park da iyi olur aslında kayseride gidecek öle başka yer yok ki :uhm:

buluşmaya katılacak arkadaşlardan kimlerin cocukları var bengünün var benim var:) eğer coğunluğun cocuğu yoksa bende oğluşu getirmeyim cok yaramaz cunku:KK70::KK70:

nezihe kız ben develiden ama istanbulda oturuyorum yazın gidiyorum canım nerde toplanacaklar sende kayseridemi oturuyorsun ben tekmiyim sitede istanbullu olarak senağlama

kayser park büyük ihtimalle,zehra getirmeyelim biz oğlanları birbirlerini görünce yine birbirne girerler orda bişey anlamayız:sm_cool:

benim çocuğum yok maalesef yeni evliyim :asigim: ama getirebilirsiniz kızlar bence bir mahsur yok kaydirigubbakcemile5

Sanirsam tanisiyorlar canim.
Ama bulusma bence de kayseripark iyi olur.

Son düzenleme:
evet zehrayla tanışıyoruz canım yine başka bir çocuk sitesinden şimdi 15te bir gün bilem yapıyozz 4arkadaşkaydirigubbakcemile5

ooo ne kadar güzel yaa sevindim sizin adınıza hanımlar :)):))
Sensicim kayseri park olursa belki esin izin verir çünkü kalabalık bi ortam en azından tedirgin olmaz diye düşünüyorum.Bide bakarız dediyse seni kırmayacak bence izin verecek :)
Hadi hayırlısı bakalım

bulusmamı var...amnın nerde ne zaman uzun zamındır gelmıyodum buraya kımsecıkler olmuyor dıyeee...
bulusmalar felan yapılıyomus..haber vermıyonuz askolsun...bende gesemmı:uhm:
kocısle konusayımm bır..ya adm cıldırır...kötükedihüso
zaten pc basında durmama gıcık oluyor:mymeka:
szı benıde yazın lıstenıze

Son düzenleme:
tesk ederım..bakalım benım kocıs ne dıyecek...ama ben napar neder bır yolunu bulurum..bu arad hafta ıcın daha uygun olur banadasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

canım çoğunlğa göre karar vericez ama artık bi tarih atsak iyi olur herkes kendini ayarlar ona göre
senin çocuğun varmı rapunzel?çalışıyomusun

canım çoğunlğa göre karar vericez ama artık bi tarih atsak iyi olur herkes kendini ayarlar ona göre
senin çocuğun varmı rapunzel?çalışıyomusun

benım cocuk yok hamıleydım gecen ay..
ama 2 aylıkken kalbı durdu...kurtajla aldılar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama sız cocuklarınız getırın severız...,Şeniz
calısmıyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadı hanımlar kayserı yemekteyız baslıyor..bakalım reytınge kurban gıdecezmıdelikafaduldendelikafadulden

benım cocuk yok hamıleydım gecen ay..
ama 2 aylıkken kalbı durdu...kurtajla aldılar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama sız cocuklarınız getırın severız...,Şeniz
calısmıyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadı hanımlar kayserı yemekteyız baslıyor..bakalım reytınge kurban gıdecezmıdelikafaduldendelikafadulden

çok üzüldüm inşallah allah yine veriri cnmbenneyaptımki
yemekteyiz kayseri reklamları çok komik yaa 4gözle bekliyoruz bakalımdelikafadulden

X