Kayseri///38

Canım umarım yanımızda olursun.Benimde işyerim aynen oyle dengesiz bi uzaklıkta :)))
olmazsa sende yazın yapacağımız buluşmaya gelirsin.Kaçmıyoruz ya Allah kısmet ederse buralardayız a.s. sıkma canını :teselli:

saol canım 1 hafta öncesi herkezden hevesliydim ama herşey kısmet işte

Tamamdır sensi düzelttim a.s.
rapunzell_82 bacım bak sensi ikna etti hadi sende kullan cazibeni :jeyyar:
Umarım sende bize katılırsın banada hafta içi yada pazar daha uygun olacaktı ama bak ben izin alacam işyerinden kesin orda olmalıyım hihoyyyt çok heyecanlı :dance:

dedım sen bılırsın dedı..ızın verır sorun cıkmazda..
adamcagız evde yaa ondan benım sıkıntım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama gelcem ınsallah...

Canim birkac saatligine de evde dursun yada kendisi de arkadaslari ile bulussun, bence de kesin gel. :kahve:

Liste:
1.bengu38
2.zhr38
3.Sensi
4.dilevinxx
5.nezihemmm
6.caka
7.rapunzell_82
8.
9.
10.

frambuaz canim senden de hala haber bekliyoruz.

Arkadaşlar bu zamana kadar habersiz bıraktım kusura bakmayın. Bu hafta şehir dışında olma ihtimalim vardı.. Kesişnleşmeden bişey söyleyemedim..Galiba ben gelemiycem:bbo:

ya kızlar çok kıskanıyorum bir kayserili olupta gelememekten ben istabuldayım gadasını aldıklarım senağlama :dilcikar:

taaaaa niğdelerden arkadaşımı bile davet ettim gamyoncuiremsu kız ordan kalkıp gelio :)))
Eğer Kayseride olupda bizi eken olursa :mymeka: kaydirigubbakcemile kötükedihüso :eek:klava: :tomato:

Bılmem anlatabildim miii :jeyyar:

taaaaa niğdelerden arkadaşımı bile davet ettim gamyoncuiremsu kız ordan kalkıp gelio :)))
Eğer Kayseride olupda bizi eken olursa :mymeka: kaydirigubbakcemile kötükedihüso :eek:klava: :tomato:

Bİlmem anlatabildim miii :jeyyar:

ben gelıyom aksılık cıkmadıgı surecea.sa.s

günaydınn kızlar
rapunzell_82 çook sevindimmm Şeniz kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
benim arkadaşım orda okuyo bende dedim böyle böyle kadınlar kulübünden arkadaşlarımla buluşacam dedim oda bende geliyorum dedi :eek:

evet kayserili ama orda okuyo anlattım oda gelio :)))
Cumartesi saat 2de burda olacak buluşmadan sonrada gidecek :eek:

bendende herkesler selamlar..oh be kayserili birilerinin burda oldugunu bilmek ne güzeeelll

X