Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa yemekteyiz kayseriye mi gidiyor....
ay ne güzel bir haber:sm_cool:
canım 3 hafta önce cekildi zaten kayseride bu hafta yayınlanacakmış.Ayyy benim çalıştığım yerden de iki kişi katılmış ama bilmiyorum secildilermi. Çok komik olacak bence hihoyyyt
çok üzüldüm inşallah allah yine veriri cnmbenneyaptımki
yemekteyiz kayseri reklamları çok komik yaa 4gözle bekliyoruz bakalımdelikafadulden
canım 3 hafta önce cekildi zaten kayseride bu hafta yayınlanacakmış.Ayyy benim çalıştığım yerden de iki kişi katılmış ama bilmiyorum secildilermi. Çok komik olacak bence hihoyyyt
rapunzell_82 sende geleceksin inşallah hihoyyyt sevindim
Kızlar başka yok mu gelecek.Bengü bencede bi tarih atalım.Hadi bi el atında organizasyon yapalım :sm_cool: çok heyecanlııı:teytey:
canım biz bi yaz gelmeden bide yazın yapalım dedik önce ama bilmiyorum şimdi nasıl olacak.Yazın uzaktan gelenler geldiğinde de yapacaz galiba hele bi yaz gelmeden buluşup tanışıp kaynaşalımda nisan ayında geldiğinde ne kadar kalacaksın???
Sensi izin çıkmasına sevindim kaydirigubbakcemile5DEVDAS oldu mu simdi bulusma fikri senden geliyor sonra yan cizen sen oluyorsun,
bencede gelmeye calis yoksa bozuluruz. klava:
Ozaman simdilik 21 mart diyelim, itirazi olan varsa belirtsin.
Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
7.nezihemmm
8.rapunzell_82
valla bende neyime güvendim ortaya laf attım bilmiyorum ama gelmeye çalişicimm
Canim frambuaz sabahci o yuzden oglenden sonra bulusabiliriz 1 gibi uygun olur diye dusunuyordum.
O gun icin 2 saat izin alman mumkun mu acaba? CADIARZU