Kayseri///38

kızlar benim kırmıızı paltom var gerçekten beni öyle tanırsınızkaydirigubbakcemile5ayrıca kapıda değilde bence yukarda biyer belirleyelim mesela kayseri sofrasında büyük masada oturan hanımlar varsa tanırız birbirimizi kapıda birsürü kadın giriyo içeri tanıyamayız birbirimizi saat bana uyar ne dersenizyerimseniben

Canim peki ilk gelen veya ikinci gelen ne yapacak onlar nasil taniyacak birbirlerini, sonradan gelenler icin daha kolay olur kalabaligi gorunce. Bence arka kapida bulusmak en mantiklisi cok fazla kalabalik olmuyor orasi ve sonra hep beraber yukari cikariz yukari cikipta orada bocalamaktan iyidir.

Benim de bu son zamanlar suratimda kirmizi lekeler var, kirmizi renk´e sadik kalacaksak beni de oyle tanirsiniz. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence kayseri parkta oturacağımız yere rezervasyon yaptıralım bi kişinin ismi verilsin masada onun ismi yazdın herkes oraya otursun...
şimdi kırmızı moda o kadar cok kırmızılı var ki:)))

cumartesımı:1shok::1shok:
benım kocıs evde :))
evde oldugu ıcın cok zor olacak bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zaten o saatlerde genelde kocısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm:eek:rda oluruz
ama gelmeye calısacam..benım yuuzmden sorun cıkmasın..
bı hafta sonuda bensız otursun evdesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
gelemessemde yaza bulasmanızda gelırım artık
kırmız demıssınız bana cok uyar kızıl kafa bırını gorusenız 2.30 o benım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bencede zehranın dediği doğru hem kaç kişinin geleceğini nerden bilelim herkes gelene kadar soğuktta bekleyemeyizki en iyisi rezerv yaptırmak.. biyere yere karar verelim şimdi, hd iskender olurmu çok kalabalık olmayan bi yer olsun

Ben kapinin orada bulusup hep beraber cikmaktan yanayim ama cogunluk ne derse onu yapalim. Rezervasyon isini kim halledebilir?

Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
7.nezihemmm
8.rapunzell_82

Simdi listede yesil olanlar kesin gelecek olanlar ve mavi olanlar kesin olmayan, gelmeye calisacak olanlar. Dogrumuyum?
Sadece frambuaz'dan haber alamadik simdiye kadar.

Katılıyorum kapıda buluşmaya ama rezervasyon işine sıcak bakmadım çünkü gelecek kişi sayısı belli değil.Ben bu konuyu buluşma haberleri topiğine acmaktan yanayım daha çok kişi bilgi alsın gelmek isteyen.sanırım tarih ve mekan artık belli bu cumartesi K.Park saatide bi kesinleştirelim de bende ona göre iş yerimden izin alayım

Yemekteyiz topic'ine de acaba link versek mi ki bengu'nun topicinin,
bu hafta oraya hep kayserililer yorum yapiyor o bakimdan.

yaaa cok gelmek ıstıyom bende..napapı yapaıp su kocısı ıkna etmem lazım..hafta ıcı olsaydı ordaydımda kesın :KK43:(

Tamamdır sensi düzelttim a.s.
rapunzell_82 bacım bak sensi ikna etti hadi sende kullan cazibeni :jeyyar:
Umarım sende bize katılırsın banada hafta içi yada pazar daha uygun olacaktı ama bak ben izin alacam işyerinden kesin orda olmalıyım hihoyyyt çok heyecanlı :dance:

Ben kapinin orada bulusup hep beraber cikmaktan yanayim ama cogunluk ne derse onu yapalim. Rezervasyon isini kim halledebilir?

Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
7.nezihemmm
8.rapunzell_82

Simdi listede yesil olanlar kesin gelecek olanlar ve mavi olanlar kesin olmayan, gelmeye calisacak olanlar. Dogrumuyum?
Sadece frambuaz'dan haber alamadik simdiye kadar.
evet canım benimki kesin değil ama gelmeyi çok istiyorum kısmet diyelim çünkü 15:15 te sınavım var ne yapacağımı bende şaşırdım kurs handa k.park halepte benim için

evet canım benimki kesin değil ama gelmeyi çok istiyorum kısmet diyelim çünkü 15:15 te sınavım var ne yapacağımı bende şaşırdım kurs handa k.park halepte benim için

Canım umarım yanımızda olursun.Benimde işyerim aynen oyle dengesiz bi uzaklıkta :)))
olmazsa sende yazın yapacağımız buluşmaya gelirsin.Kaçmıyoruz ya Allah kısmet ederse buralardayız a.s. sıkma canını :teselli:

Sinavin varsa yapacak birsey yok canim, umarim baska bir zaman.

X