Kayseri///38

ohhh herkese buluşma heyecanı sarmış bakıyorumda ne güzellkaydirigubbakcemile5kızlar yer olarakta herkes fikir versin mesela k.parksa ortak noktamız oturacağımz yer nere olsun yemekmi yicez beraber falan onlarıda konuşalımda

merhaba kızlarr buluşmaya bende katılırım aranıza alırsanız tabi bana her yer uyar :)

Ben girmeyeli neler olmus yaa..
Bekleyemediniz demi yazi.
Pis gacilar siziiklava:
Neyse saka bi yana iyi dusunmusunuz:1hug:
Siz once bulusun kaynasin.kaydirigubbakcemile2
Yazinda kayseri disindakiler gelir hep bir bulusuruz:sm_cool:.

zehra38 ayıpsın yaa tabi alırız o nasıl laf kaydirigubbakcemile5
demekki neymiş
Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi ?
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
:lepi:

üzüldüm canım senağlama niye öyle demişki gerçi ben daha bahsetmedim kesin belli olsun öyle diyeyim.zaten sürekli bu sitelere üye olduğumdan bilir beni gebelikti doğumdu kadınlar kulubüydü...başka bir sitede abartmıştım olayı çok sevdiğim bir arkadaşım vardı boluda illa onun yanına gidelim diye zor vazgeçirdi beni :roflol: o zaman oda gelsin seni bıraksın bizi görünce izin verir olmamı kaydirigubbakcemile5

.....................................

Son düzenleme:
eşinde haklı biyerde zaten öyle şeyler duyuyoruzki maazallah insan komşusundan korkar hale geldi.kaldıki netten kızlarla buluşacağız delikafadulden eşine söyle oda gelsin bıraksın selam hoş beş sonra gider.ben eşim izin vermezse öyle diyeceğim çünkü sende gel kocacım sengözlerimebaksanab ama çok ısrar etme allah korusun kız başka anlar belki :1ninca: aman bende iyice paronayo oldum bu derdim var bölümünden :roflol:

Hehe cok iyi fikir canim.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar bende bir kayserili olarak,sizlerle görüşmeyi çok isterdim ama malesef kayseride yaşamıyorum,yazın bir buluşma yaparsanız bende sizlerle tanışmak isterdim.

yazın yine buluşucaz aktinyacım sende gelirsin ozaman ..sensicim bencede eşin gelsin baksın zaten öyle kapalı bir ortam değil ki bişey olsun herksin kafasında şüpheler var ama sonuçta bu tür buluşmalar bütün siteerde oluyor ve olumsuz bişey pek duymadım şuana kadar ben..

......................................................

Son düzenleme:
kızlar herkesin gelebileceği bir mekan daha iyidir kanımca.kalabalık nezih bir yer olabilir.kayseri park uygundur bence.hem yemek yeriz hem sohbet ederiz hatta üstüne çay bile içeriz :lepi:cumartesi olursa daha da iyi olur öğleden sonra olabilir ... benim fikirler bunlar beğenen alır gider beğenmeyen yeni fikir beyan eder :roflolçok dilber hala gördüm kendimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…