Kayseri///38

nereye gidiyosun kızz:)gurbetemi gidicen yoksa bencede yaz gelmeden görüşelim düğünede toplu halde gideriz artık:teytey:

Tamam sekerim düğünüme hepinizi beklerim :)) ama daha tarih belli değil iş ile ilgili sorunlarımız var ama gurbete gideceğim kesin yani meçhule :)) daha görev yeri belli değil nişanlımın o belli olsun düğün öyle olacak yani Haziran ayını bekliyoruz:sm_confused:
Düğünde kurtlarımızı dökeriz hep birlikte toplaşalım :teytey:

5bengüsengözlerimebaksanabhaftaya buluşalım hangi gün ve nerde k.park iyimi sizce?birde çocuğu olan varmı benim oğlum var 2yaşında başka çocuk yoksa getirmeyim ona göre:uhm:

Getir getir severiz
Gün pazar olsun yaa ben çalışıyorum malesef 6 gün :a015:

Canim bana da hafta ici daha uygun ya, cogunluk ne diyor ona bakalim once. Bence de cocuk soru degil canim, birsey ayarlamaya zorlama kendini.

Liste:
1.DEVDAS
2.
frambuaz

3.Sensi ?
4.dilevinxx
5.bengu38

Tabiki çğunluğa uyalım yani çoğunluk hafta içi uygunsa bizde çoğunluğa uyarız a.s

Fıstık sen bekarsın tabe pazar uygunsundur..Eşi olanlar napsınkaydirigubbakcemile3 Yok eşlerimiz de gelsin derseniz o başka tabikaydirigubbakcemile2

bencede hafta içi olursa daha iyi hem hafta sonları heryer çok kalabalık rahat edemeyiz bence

frambuaz canım yaaaaa ben bekar olduğum için değil calışıyorum o bakımdan haftanın 6 günü ama tabiki bi gün izin alabilrim yerimseniben siz gün deyin yeterki anacım hemen gelirim

Fıstık sen bekarsın tabe pazar uygunsundur..Eşi olanlar napsınkaydirigubbakcemile3 Yok eşlerimiz de gelsin derseniz o başka tabikaydirigubbakcemile2

Aynen canim bende o yuzden hafta ici olsa daha iyi olur demistim canim. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…