Kayseri///38

yemekteyiz son bi kaç haftadır çok sıkıcıydı. ama kayseri bölümünü dört gözle bekliyorum bakalım nasıl olacak...

aa yemekteyiz kayseriye mi gidiyor....
ay ne güzel bir haber:sm_cool:

canım 3 hafta önce cekildi zaten kayseride bu hafta yayınlanacakmış.Ayyy benim çalıştığım yerden de iki kişi katılmış ama bilmiyorum secildilermi. Çok komik olacak bence hihoyyyt
rapunzell_82 sende geleceksin inşallah hihoyyyt sevindim
Kızlar başka yok mu gelecek.Bengü bencede bi tarih atalım.Hadi bi el atında organizasyon yapalım :sm_cool: çok heyecanlııı:teytey:

canım 3 hafta önce cekildi zaten kayseride bu hafta yayınlanacakmış.Ayyy benim çalıştığım yerden de iki kişi katılmış ama bilmiyorum secildilermi. Çok komik olacak bence hihoyyyt

ay hakkaten çok güzel olacak kesinlikle kaçırmamalıyım..:teytey:
ne zaman buluşuyorsunuz bu arada.. :uhm:
benim nisan ayında gelme ihitimalim var kayseriye..

canım biz bi yaz gelmeden bide yazın yapalım dedik önce ama bilmiyorum şimdi nasıl olacak.Yazın uzaktan gelenler geldiğinde de yapacaz galiba hele bi yaz gelmeden buluşup tanışıp kaynaşalımda nisan ayında geldiğinde ne kadar kalacaksın???

çok üzüldüm inşallah allah yine veriri cnmbenneyaptımki
yemekteyiz kayseri reklamları çok komik yaa 4gözle bekliyoruz bakalımdelikafadulden

saol canım guzel sozlerın ııcn..bende 4 gozle beklıyorum bakalımkaydirigubbakcemile5

gelcem canım...belkıde tanıdık cıkarız bır yerlerdenkaydirigubbakcemile5
sız ne dersenız bana uyar..haftasonu esım evde oldugu ıcın bana cok uymuyor..pazar gunu hec uymaz

yaza bır daha bulusulurkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar sanırım hafta içi isteği daha çok o yüzden herkese uyarsa bu h içi bigün ayarlayalım ne dersiniz?kayseri park herkes için uygunsa yer orası hadi birde tarih atın bana hergün uyar

günaydın kayserinin en güzel en gözde hatunları :teytey:
ben hafta içi işteyim akşam hiç olmaz ancak cumartesi olur.

günaydın nezihemmm valla bi yazın bi kışın buluşma olacak ya bence bide bi haftasonu bide hafta içi olsun :roflol:Yahu bana da bu hafta uymayacak galiba gündüz calışıyorum kaydirigubbakcemile3 ama haftaya gece işteyim gündüz boşumm :jeyyar:
Ha gayret ablalarım inşallah bi buluşma ayarlayacaz :1rolleyes:

Gunaydin kizlar bende geliyorum ins. kaydirigubbakcemile2

21 mart cumartesi veya 28 mart cumartesi yapabiliriz.

Herkes uyup uymadigini yazsin, hangi tarih uydugunu yazsin ona gore kesin bir tarih belirleyelim.

Listede kimler vardi, ismi eksik olanlar da kendilerini eklesinler:

Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38

7.nezihemmm

Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
7.nezihemmm 21 mart cumartesi uygundur 28 marta çok var bilemiyorum CADIARZU

aslında bana hiçbir gün uymuyor ama heves ettim işte gelmeye çalışacam inşallah

DEVDAS oldu mu simdi bulusma fikri senden geliyor sonra yan cizen sen oluyorsun,
bencede gelmeye calis yoksa bozuluruz. klava:

Ozaman simdilik 21 mart diyelim, itirazi olan varsa belirtsin.

Liste:
1.DEVDAS
2.frambuaz
3.Sensi
4.dilevinxx
5.bengu38
6.zhr38
7.nezihemmm
8.rapunzell_82

Sensi izin çıkmasına sevindim kaydirigubbakcemile5
21 mart uygun bi tarih ama benim için saat önemli :a015: saat 3te işten çıkıyorum malesef umarım saatide uygun sekilde ayarlarız :a015:

valla bende neyime güvendim ortaya laf attım bilmiyorum ama gelmeye çalişicimm

Canim frambuaz sabahci o yuzden oglenden sonra bulusabiliriz 1 gibi uygun olur diye dusunuyordum.
O gun icin 2 saat izin alman mumkun mu acaba?
CADIARZU

valla bende neyime güvendim ortaya laf attım bilmiyorum ama gelmeye çalişicimm

Acikcasi anlayamadim seni canim, ben okadar belki gelebilirim kesin soz veremem derken sende yok belki olmaz kesin gel derken
simdi aslinda hicbirzaman sana uygun olmadigini soyluyorsun. kafamçokkarıştı
Neyse sen bilirsin canim umarim gelebilirsin.

Canim frambuaz sabahci o yuzden oglenden sonra bulusabiliriz 1 gibi uygun olur diye dusunuyordum.
O gun icin 2 saat izin alman mumkun mu acaba?
CADIARZU

Eğer kesin olarak o tarihe tamam derseniz bende öğlenden sonra izin almaya calışırım.
İnşallah sorun çıkarmadan verirler :1no2:

Sanirim aksama dogru herkes tarihi gorur uyup uymadigini belirtir ona gore de sen izin alirsin. Ins sorun cikarmazlar canim sirf iki saat erken ciksan cok buyuk mesele olmamasi lazim ama is yerini sen daha iyi biliyorsun ona gore bakarsin. Eger sorun olacak olursa 2, 2 bucuk gibi de bulusabiliriz sende bir saat gec gelirsin o sekilde olmaz mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…