Kayseri///38

Bengücüm benim bu siteye üye çocuğu olan arkadaşlarım var..Onların buluşma olacağından daha haberleri yok..Belki onlar da getirir çocuklarını...

Evlinin halinden evli anlarmışsırnaşık şey

Aynen oyle, ben kesin birsey de soyleyemiyorum bu konuda gecenlerde esime citlattim fazla yorum da yapmadi bakalim sorun cikarmaz ins, simdi birde pazar gunu desem hic olmayacak. kaydirigubbakcemile3
Sen calismiyor musun canim.

Aynen oyle, ben kesin birsey de soyleyemiyorum bu konuda gecenlerde esime citlattim fazla yorum da yapmadi bakalim sorun cikarmaz ins, simdi birde pazar gunu desem hic olmayacak. kaydirigubbakcemile3
Sen calismiyor musun canim.

Öğretmenim ben tatlım..Sabahçıyım ama..1den sonra evde oluyorum...

biz başka bir anne çocuk sitesinde arkdaşlarla gün bile yapıyoruz hepimiz çok iyi arkadaş olduk çocuklarımızda hep aynı yaşlarda çok güzel vakit geçiriyoruz burda da öyle olur inşallah hihoyyyt

merhaba kızlar bende kayserili olarak katılmak istedim ama şu an istanbuldayım eeee ne konuşuyorsunuz konunuz ne bu arada kendimi tanıtıyım evliyim 3 çocuk annesiyim 34 yaşındayım hihoyyyt :lepi::teytey:

Hosgeldiniz nezihemmm ve sibel74,
Bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz konumuz simdilik oyle.
Istanbulda mi oturuyorsun yoksa tatile falan mi gittin?

hoşgeldin sibelcim valla ne konuşuluyor bilmiyorum bende balıklama atladım kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes: istanbulda oturuyom canım nerde toplanmayı düşünüyorsunuz

Henuz mekan ve tarih belli degil once bir kadro yoklamasi yapiyoruz. kaydirigubbakcemile3

Nise sansina kus artik ne diyelim. laelaelaelaelaeYazin da bir bulusma olsun diye dusunuluyor belki ozaman kayseride olursan ozaman katilirsin. kaydirigubbakcemile5

kızlar ben gelirim çok orjinal bir fikir.birbirini hiç tanımayan hihoyyytilk kezmi buluşacaksınız yoksa daha önce görüştünüz tekrarmı?

Ayy ne güzel kalabalıklaştık :))
Bu arada tek bekar benmiyim ne kafamçokkarıştı
demekki hafta içi buluşacaz :lepi:

ben çalışıyorum ama kızlar hafta içi akşamlar kocişte gelir yalnız salmaz beni delikafadulden cumartesi yapsak olmamı CADIARZU

Pazar gunu olmadiktan sonra diger gunler bana da uyar,
yine cogunluk ne derse o sekilde yapariz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…