Kayseri///38

VAY gadasını aldıklarım alıyınız içesine doplandınız buruya da kele beni niye çığırmadınız ... ötaan açılan gonuya iyi saap çıhamadıydık şinci dölecik saap çıkak imi kunde uğruyah buruya. şuruya gücün geliyok 2 çift laf idiyim didim... :teytey::teytey::teytey:

yaww gayseriliyik amma ne didin heç anlamadım :roflol::roflol:

iy idmissin topraam benim, nirelisin kayserimin yillisimin yusaŞeniz

Selamlar hemsolara.s.a.s. Bende Gayseriliyimm:teytey::teytey:
Cok ozledim Kayseriyi ( 1 ay sonra ordayim Allah izin verirse :dance::dance:

slm kızlar bende kayseriliyim burda yaşıyorum sizlerle tanışmak isterim görüşelim olmazmı

kızlar bende varım bacım şuan ıstanbulda yaşıyorum ama memleketımı cok özledım bu sene gelemıyorum

ben de kayseriliyim. ankarada kalıyorum. henüz siteye de yeni üyeyim. bütün kayserililere selamlar...

aaannnaaaaam gı nörüyoğuuuz
gadalarını aldıığğııımm.gozunun çapahlarını yediiimmm.
ben bilmiodum ya burayı .

havasını solumadım,toprağına ayağımı basmadım ama kayserliyim.gurur duyuyorum

ayyy çok sevindim valla böyle bi yerin oldugunu öğrenince.. tesadüfen gördüm.. bende kayseriliyim kayseride oturuyorumm...

selam gayserili hemşehrilerim ıznne memelektime geldım eğer buluşme varsa yarlayın tanıslım beklıyorum görüsmek dileğıylee öpuyorum

Selam kayserili hatunlar bende yeni uye oldum site çok hoşuma gitti bide kayserili bölüm daha güzel umarım güzel dostluklarda bulusmak dileğiyle segiyle kalın

slm benim ilk görev yerim kayseri, develi yeniköyde görev yaptım. develi berbattı, yeniköy köy olarak güzel bir köydü ama ben yapamadımi pek iyi anılarım yok yanii, insanları tuhaf geldi bana,, ısınamadım,, biran önce tayin yoluna baktım ve çok şükür kurtuldum oradan, ama kayseri çokgüzeldi, inanılmaz bakımlı birşehir, gezmek, alışveriş yapmak çok .ok eğlenceliydi, keşke tayinim develiye çıkacağına kayseri merkeze bağlı köylerden birine çıksaydı, nerde bende o şansss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…