- 7 Ağustos 2008
- 8
- 0
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm benim ilk görev yerim kayseri, develi yeniköyde görev yaptım. develi berbattı, yeniköy köy olarak güzel bir köydü ama ben yapamadımi pek iyi anılarım yok yanii, insanları tuhaf geldi bana,, ısınamadım,, biran önce tayin yoluna baktım ve çok şükür kurtuldum oradan, ama kayseri çokgüzeldi, inanılmaz bakımlı birşehir, gezmek, alışveriş yapmak çok .ok eğlenceliydi, keşke tayinim develiye çıkacağına kayseri merkeze bağlı köylerden birine çıksaydı, nerde bende o şansss...
nasılsın fatıma nerde ikamet ediyosun
Develinin cıvıklısından yemeyip Elbisine gitmedin herhalde onun için ısınamamışsındır, tuhaf insanlardan her yerde var demekki sana iyileri denk gelmemiş sevgili öğretmenim...
:smiley-cool:
slm kızlar bende kayserinin göbendenim nasılsınız bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
Kesinlike çok güzel bir site, aradığın herşeyi bulman mümkün, bende epey süre üye olmadan baktım sonra üye olmam gerektiğine karar verdim ve üye oldum çokta faydalanıyorum. Ayrıca bende 1-2 ay sonra gebelik bölümünden çıkmamaya başlarım büyük ihtimalle.
Ayrıca Kayserili arkadaşlara selamlar, haydi bizim ellere....
Yolda bebek mi var hemşerim.....hayırlı olsun
:smiley-cool:
meraba hemşerilerim bende merkezdeyim sizler nerelerdensiniz
çok güzerl bi site dimi kızlar dün üye oldum ben,önceden yazıları okuyup çıkıyodum ama gebelik bölünde takılıp kaldımkafamçokkarıştı üye olup kafama takılanları sormam ve paylaşmam gerektiğini düşündüm...35 günlük evliyim ben :asigim: bebek konusunda şüphelerimiz varda kaydirigubbakcemile3
anam ne aceleniz var kız:) 35 günlükmüşsün daha biraz tadını çıkarsana evliliğin:teytey: