Kayseri///38

Slm arkadaşlar bende kayseriliyim ama istanbulda oturuyorum hiç yaşamadım kayseride ama çok isterdim çok seviyorum memleketimi

Selam kayserili hemşehrilerim,yazın bin buluşma ayarlarsanız katılabilirim,
bende sivasta oturuyorum.memleketim yakın olduğu için çok seviniyorum,sıklıklada geliyorum,gelince sizlerlede görüşmek isterim

merhaba bende kayseriliyim ve bundan dolayı da gurur duyuyorum ama bursadayım iş nedeniyle çooooook özledim gayseriyi

bu arada ben gesiliyim özelden ulaşırsanız sevinirim banada bi teselli olur sevgililer gününüz kutlu olsun ve daima mutlu olun

merhabalar canım hemşerilerim
bende kayseri incesuluyum,sakaryada yaşıyorum
görüşmek ümidiyle...HOŞÇAKALIN

a.s.a.s.kayserili arkadaşlar hemşeriler merhabaa bu topiği kaçırmışım merhaba nasılsınız yaza ordayım inşallah:teytey:

Herkes kendi memleketini özlüyo galiba....bende İzmir den geldim ama kayseri de oturuyorum....umduğumdan daha iyi çıktı Kayseri...gelişmekte olan bir şehir..erciyes te güzel...idare edicez artık napalım...:)

merhaba bende kayseride üniversite okumaya geldim.ve burda evlendim eşim kayserili..seviyorum kayseriyi..sennur sende kayseri gelinisin galiba..bende adanalıyım

slm kizlar bende nevsehirliyim, yakin sayiliriz dimi ,su anda yurt disinda yasiyorum tatillere oraya geliyorum, sizlerle tanismak isterim sizde isterseniz, gorusuruz kizlar

slm bende kayseriliyim ama gurbetteyim manisa-salihlide memleketimi çok özlüyorum ne yapalım kader bizi buralara attı.evlenip geldim buraya ama gözüm hala kayseride!

selam gayserili arkadaşlar, kayseri tomarza tahtekemrden olan varmı içinizde

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar bende kayseriliyim. ama bursada oturuyorum. sizinle konuşmak tanışmak isterim.kayseri geside oturuyodum iş nedeni ile bursa mudanyaya geldim.KAYSERİM SENİ ÇOK SEVİYOOOOOOOOOOOOOOM.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Merhaba sevgili Mavitanecıq,seninle tanışmaktan çok memnun oluruz.Kayseriye geldiğinde mutlaka görüşelim.KK de sanırım başka Kayserililerde vardır.Umarım onlarda katılırlar.

olmaz mı kk da hemşerilerin bende varım ama manisadayım yazın yine gelecem umarım tanışırız.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…