Kayseri///38

bende kayseri develidenim yeni üye oldum memleketimide çok seviyorum iyiki kayseriliyim bi kere yedigim en güzel şey sucuk :) nasıl sevmem ki kayseriiyi

Selam gülşah a.s. bende kayserideyim ama göbeginde değilim, olsun yinede haberleşelim gurban olduklarımkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Develinin cıvıklısından yemeyip Elbisine gitmedin herhalde onun için ısınamamışsındır, tuhaf insanlardan her yerde var demekki sana iyileri denk gelmemiş sevgili öğretmenim...

:smiley-cool:

Develinin cıvıklısından yemeyip Elbisine gitmedin herhalde onun için ısınamamışsındır, tuhaf insanlardan her yerde var demekki sana iyileri denk gelmemiş sevgili öğretmenim...

Cıvıklsını yemiştir kesin, develiye gelip cıvıklı yemeden gitmek olurmu canımmmhihoyyyt

çok güzerl bi site dimi kızlar dün üye oldum ben,önceden yazıları okuyup çıkıyodum ama gebelik bölünde takılıp kaldımkafamçokkarıştı üye olup kafama takılanları sormam ve paylaşmam gerektiğini düşündüm...35 günlük evliyim ben :asigim: bebek konusunda şüphelerimiz varda kaydirigubbakcemile3

Kesinlike çok güzel bir site, aradığın herşeyi bulman mümkün, bende epey süre üye olmadan baktım sonra üye olmam gerektiğine karar verdim ve üye oldum çokta faydalanıyorum. Ayrıca bende 1-2 ay sonra gebelik bölümünden çıkmamaya başlarım büyük ihtimalle.

Ayrıca Kayserili arkadaşlara selamlar, haydi bizim ellere....

Yolda bebek mi var hemşerim.....hayırlı olsun

Yolda bebek mi var hemşerim.....hayırlı olsun

Henüz yok canım ama 2.çocuğu düşünüyorum 1-2 ay içinde Allah kısmet ederse. Oglumda yedi yaşına giriyor çok yakında. Zamanı geldi diye düşünüyorum.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

anam ne aceleniz var kız:) 35 günlükmüşsün daha biraz tadını çıkarsana evliliğin:teytey:

Kayserililer neden buraya ugramıyor merak ettim dogrusu, haydi arkadaşlar yukarılara taşıyalım bizim elleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…