Kayseri///38

selam gayserili hemserilim bayadir ben bu siteye uyeyim bi kac kere bu bolume yazdim ama pek tutkunluk gormeyince yazmadim ama baya yenihemserilerim katilmis ben gurbet ellirinden yaziyorum ve izin yaklastikca daha cok ozluyorum aralari hepinize sevgilerimi iletiyorum gorusmek dile ile kizlar saglicakla kalin

merhaba bende kayseriliyim yurt disinda kaliyorum ama orayi cok özlüyorum ilk önce aklima meydan geliyor catacilarin ordan altincilara giderken oturaklar varya oraya otururum insanlari seyrederken zaman gecer gider
kendime geldigimde evden camin önündeyimdir
gercekden cok özleyince hayallere dalarim
gurbette nasil avunurki insan herkese selam

canım eminim kayseride seni ve senin gibi gurbetcilerimizi
çok özlemiştir. benimde en çok zevk aldığım şeylerden biridir
meydandaki banklara oturup insanları izlemek,bugün yine gidicem
ve bu sefer kale güvercinlerine senin için yem atıcam. izin verirsen tabi.
herşey gönlünce olsun, allaha emanet ol...

selamlar hanımlar bende kayseriliyim gadasını aldıklarıma.s.
kayseri beştepelerdeyim....!

mrb arkadaşlar.ben kayserili değilim.kayseride de oturmuyorum.ama kayseriyi çok seviyorum.bu cumartesi otobüsle kayseriye alışveriş yapmak için gideceğim. önceden çok gittim ama hep özel araçla gittiğim için çok fazla bilmiyorum.bana alışveriş yapılacak mağazalar ve oralara nasıl gidileceği hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.a.s.

Şeniz bayadir ugramiyodum bu bolume bende dogmo buyume kayseriliyim suan gurbet ellerinden yaziyorum size umarim bu yazda ordayim coooook ozledim oralari gunleri sayiyorum hasretlik zor a.s. iyi varsin:enbuyukkk:

Son düzenleme:

Şenizayyy evet arkadasim aynen bende sorma carsiyi gezmek magzalarin hepsine girip dolasmak alisveris merkezleri parkalar bestepeler gitmek pazarlarda o sebzelerin kokusu yokmu neler neler ahhh ahhh gayserimin tasi topragi bambaska coook ozledim cook gel yaz tatili gel canim arkadasim evet cok zor gurbet elerinde hasretlik ama cok sukur yinede gitip gorebiliyoruz demia.s.:enbuyukkk:

Merhabalar bende izmirliyim ama kayseride yaşıyo...alışmaya çalışıyorum buraya....izmir kadar değil ama seviyorum kayseriyide...

kayserinin güzel hanımları merhaba,hafta sonu kayserideyim.misafir kabul edermisiniz.hepinize sivastan kucak dolusu sevgiler...

Merhaba arkadaşlar bende kayseriliyim, merkezde değilim ilçesinde oturmakta ve çalışmaktayım.

a.s.SELAAAAM !!!!! ben de kayseriliyim , aydında oturuyorum... bütün hemşerilerime selamlarımı yolluyorum... a.s.

selamlar ben de kayseriliyim ama manisada oturuyorum...herkese ii haftasonları diliyorum...a.s.

kayseride oturmayanların hepsi de farklı farklı illerde...kafamçokkarıştı yakın olsaydık ben de hemşerilerimle tanışmak isterdim.. içten ve sıcak insanlar..öpüyorum hepinizi..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…