Kayseri///38

forumda bu kadar kayserili war ama biz hala bi yerlerde buluşup tanışamadık öylemi yazıklar olsun bizeeee...(gııı niye böle idiyonuz gadasını aldıklarım)))
zuhahahaha

Evreka Nerede öğrencisin?

AYŞECİĞİM ÖĞRENCİLİK YAZIN BİTTİ ARTIK MEZUNUM AMA SİLMEMİŞİM ARTIK LİSANS DİPLOMALI BİR EV HANIMIYIM 1 OĞLUM VAR.1 HAFTAYA KADAR DA 1 KIZIM OLACAK ALLAH İZİN VERİRSE.
AYRICA DİĞER TÜM HEMŞOLARA SEVGİLER ........

hanımlar merhaba,ben denizlide yaşıyorum ama ailem kayseride.bayramda ordaydım,bende kayserili sayılırım.birdahaki gelişimde mümkün olursa görüşelim:içelim:

bende kayseriliyim ve kayseride yaşıyorum...toplanırsanız beni unutmayın

bende kayseriliyim,kayseride yaşıyorum,kayserim güzel memleketim benimmmmmmmm.....:roflol::roflol:

Cok özledim Kayserimi yaaaa......
Allah izin verirse agustosda ordayim....:dance:

Kayseri Kayseri Kayseriiiii.......................:teytey:

Iller gadamizi assin.......naniknanik

evreka,çocuklarını Allah bağışlasın mutluluklar dilerim

Selam benim guzel kokan memleketimin guzel insanlari hemsolarim nasilsiniz ama bisey dikkatimi cekti herkez koPuk gibi birbirinden ikiser gurUp olup yazismalar var dikkatimi cekti yada bana oyle geldi hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz icin demi ne guzel soylenmis hadi evraka abla bi milleti toplayip bulsma ayarlayamdin soyle hatirlat ayarla gorelim oguzel gayaserililerimizi kayseri parkimizida gorek az demii canim seviyorum hepinizi sicak dolusu sevguler optum hepnizii gayserime de selam olsun canim GAYSERIMMMM

ben hollanda amsterdamda kaliyorum 9 yil oldu nerde bi gayserili gorsem hemen sahiplenirim cok sevinirim hemsolarimi gorunce sicak kanli insanlar unumuz surdurmeye calisiyoruz isde buralarda mantilar birekler helede arabasi yokmu pastalar aboooo vayh canim anam akllima geldi yerinde nuuur icinde yat anammm neyse gizlar dalmiyim fazla ok neyse caniklarim optumm K,I,B

vay kıslar vay çok sevindim görüşelim en kısa zamanda banada özelden ulaşın bende tanışmak isterim sizlerlea.s.

evet kıslar ben programı yaptım cumartesi iyi olur diye düşündüm çalışan bayanlar varsa eğer diye 9 şubat saat30 da kayseri park veya hisar pastanesi nasıl uygun olanlar özelden haberleşelim ok

insanın memleketı bı baska oluyo hele o ercıyesin duruşu bile insanı rahatlatıyo vll ben dogma buyme orlıyım ama evlenip istanbula yerlestım 17 senedır ıstanbuldayım develı gazı koyluyum eger aranızda varsa develılı onlada tanısmak ısterım tekrar tesekkurler

bende kayserılıyım
ve kayserıyı cok özluyom
evlendım ankaraya geldım hıc bıyer kayserı gıbı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…