slm bayanlar bende kayserideyim 13 yıldır normalde buralı deilim ama evlilik sonucu bende buralı oldum ama kendi memleketimden çok seviyorum yaşanacak şehir diyorum. herkese sevgi ve saygırlar..
yeni katılan kızlar hepiniz hoşgeldiniz biz geçen yaz bir grup buluştuk umarım yine yaza doğru bir buluşma ayarlarız.kendinize ii bakın gadasını aldıklarımmmm
kayserili arkadaşlar aranızda kayserili olup antalyada öğretmen olan eşi polis arkadaş varmı.izmirde ortaokulu birlikde okumuşduk.balçovada oturuyorduk. birbirimizi kaybettik.ismini vermek istemiyorum.onu bulursam çok sevinicem.
Selam hemsolarim bende gayseriliyim:asigim: Belcika da yasiyorum, hasretlik cekiyoruz :a015: Yazin gelirim hayirlisiyla, insAllah ... Bu arada bir bulusma duzenlesenizde sizleri gorsek, nirdeyse her memleket bulustu, bi Kayseri kaldi bea fisfisfis Hepinizi optum hemsolarim, mcxxxx
selam kızlar ;neşe abla,tutuklu,özleyen,maviela ve tüm yeni hemşolar 2008 yılı hepinize sağlık,hayır bereket,bolluk,şans ,bekarlara aşk,evlilere muhabbet getirsin...................
merhaba arkadaşlar bende kayserideyim..üniversiteyi burda okudum ve kayseri gelini oldum.kimse yazmıyor bu aralar sanırım buraya.tekrar konuşup tanışalım
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.
Selam benim guzel hemserilerim bayadir bu siteye uyeyim ama ben yeni kesvettim burayi ooookadaaaaaarrr sevindim bilemezsiniz bende GAYSERILYIM cok seviyorum memleketimi kokusunu herseyini her an aklimda her an hayalimde her izinde doyamasamda bol bol gezerim evet ben gurbetciyim hollandadayim 9 9yildir burdayim umarim gorusuruz opuyrum hepinizi k,i,ba.s.