Kaynvalideye mektup:(

Çok güzel bir paylaşım olmuş tesekkürler.

Yazan duygularını,iniş-çıkışlarını çok iyi ifade etmiş.

Benim tecrübelerimden faydalanarak çıkardığım sonuç:

-Daha ilk günden,tanımadan etmeden can ciğer olmaya calışmamak,zamana

bırakmak,mesafeli olmak,net-açık olmak,empati yapmak...

-Tüm bunları yaparken bir an bile saygıyı,nezaketi elden bırakmamak

Sevgiler...a.s.

herşey anlayışta biter sen ne yaparsan yap karşındaki insan seni anlamıyor hatalarını görmüyor ve yaptıklarınıda inkar edip gelinine küfür edip evden kovacak kadar adileşiyorsa ne yapılmalı acaba ve bütün bunları yapıp birde boşanmak istiyorum dediğimde olayı hızlandıran bir kayınvalideydi bendeki ve kayınbaba

böyleleride var senağlama

arkadaşlar bende kayınvalide den çok çektim ondan nefret ediyorum,onu görmek bile istemiyorum ama malesef yakınız ve ona gitmediğimde neden gelmedin diye tartışmalarımız oluyor oyüzden istemesemde arada gitmek zorundayım ama bunu yüzüne söylemek isterdim ama burda itiraf ediyorum kayınvalide senden nefret ediyorummmmmmmmmmmm

acaba iyisimi düşecek kötüsü mü..kavun olsada koklayıp alsak..artık şansımıza ne düşerse:))

burda anlatılan kayınvalide gene insaflı biri yardıma ihtiyacı olduğunda koşan biri,
bide böyle olmanlar napsın???

paylasımın için saol a.s.
cok şükür kayınvalidemle hiç böyle problem yaşamadım
allahım yaşatmasında :Saruboceq:

paylaşımın için sağol gerçekten çok güzeldi...a.s.hemen hemen aynısını yaşadım yalnız benimki hastalanınca başımda durmadı çünkü bana inanmadı.:çok üzgünüm:hiç çocuğum yok ama yüklüykende bana bakacağını hiç sanmam.fisfisfisboşanmanın eşiğinden döndüm hiç bi değişiklik yok :dilcikar:...göründüğü gibi aynı tas aynı hamam...sositososito.ama sağolsun kocam değişti buda benim kazancım.:hooray:

bende mi mektup yazsam kaydirigubbakcemile ama okuma yazması yok
mutlu sona ulaşırdım belki -tatlicadiarzu-

canım o yazılanlar benim yaşadıklarım değil,
internetten bulduğum bir yazı,
ben yaşadıklarımı anlatmayı pek sevmem

haaaaa tamam anladım canım
neyse yaşayan gelinler adına yazmış oluyum bende :)

işte bu ya..
ne kadra güzel anlatmışsın..

Ya bu anlatımda hem beni hem kayınvalidemi anlatmış sanki.Sonuç mu?daha belli değil

aynen katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…