• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynvalide vakası.

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Selam hanımlar, sonunda evlenebildik. Eski konularımdan bakanlar kayınvalidemi bilirler. konuya geçeyim

Düğün zamanı takı merasimi srasında biz ortada durmadık. Masaları dolaştık. erkek tarafında dolaşırken eşimin akrabaları hediyeyi kayınvalideme teslim ettiğini söyledi. Kayınvalidem bütün takıları kendisine verilmesi istemiş. Bize kimsenin bi şey takmadığını öyleyecekmiş. tabi bizim masa gezeceğimizi bilmediği için planı suya düştü. kendisine hiçbir şey söylemedim.. takı çıkartma sırasnda koştur koştur gelip ayy aslında size verecektim dedi. Eşimden gerekli tepkiyi aldı.
Düğünde griptim, belki kötü niyetli değil ancak konu komşuya biz de bunu çürük aldık herhalde demesi, etrafta yanlış anlaşılıp kuzenimin kulağına gitmesi sonucu öğrenmiş oldum. Kızlar eşim savcı ve düğünde eşimin çevresine yaptğı şakaları duymanız lazımdı. Rezil olduk. Eşim çok sinirlendi ve patavatsız mısın sen cümlenin nereye gideceğini düşünemiyor musun diye benim yanımda çıkıştı. o günden sonra bana sinir oldu.

Uzun süredir eşimin telefonuna güzellik merkezlerinden mesaj geliyordu. vadesi geçmiş borcunuz bulunmaktadır şeklinde. numaraların karıştığını düşündük, eşim numarayı engelledi. Üstünde durmadık. Geçtiğimiz hafta başında, eşimi bir numara aradı telefonu ben açtım.
Güzellik merkezinin avukatı kayınvalidemin merkezlerinden hatrı sayılır bir ücretle(2000+) bir paket aldığını ve ödemedediğini numara olarak da konuştuğumuz numarayı verdiğini söyledi.
Eşime durumu anlattım, annesini çağırdı.
Kızlar kadın güzellik 6 merkezine kaydolmuş. hepsinden borç çıktı. Kayınvalidem gitmezsem ödemem diye düşündüm. 1 tanesine gittim onu da sen annene hediye alırsın diye düşündüm numaranı verdim dedi.
Bu sırada mutfaktaydım. Eşim annesiyle bir şeyler konuşuyordu. Daha sonra sesler yükseldi ama hiç müdahale etmek istemedim. Anne oğul tartışır barışırlar diye. Kayınpederim de içerideydi. En son kayınvalidemin bu içerideki o..pu için bir çantaya 2 milyar veriyorsun da bana mı veremiyorsun diye. İçeri gittim. net bi şekilde seni hayatımızda istemiyorum dedim. Eşim de evimizden gitmesini istedi. gözü dönmüş haldeydi. Eşim hiçbi şekilde borcu ödemeyeceğini söyledi. kayınpeder de ben de ödemem baksın başının çaresine dedi. Sağda solda beni evden attırdı oğluma şeytan diye anlatıyormuş, ama napayım çare bırakmadı. Sinir oldum.

Ayy inanmıyorum nasıl insanlar var ya :( insan gelini olarak aldığı kıza bu şekilde hitap eder mi çok ayıp ya. Allahındn bulsun. Hiç üzülme. Mesafe koy. Onlar esinle tekrar barışır ama sana karsı savas başlatacak bu sefer. Hiç eşine iyi ve kötü hiçbirşey söyleme

Ayy inanmıyorum nasıl insanlar var ya :KK43: insan gelini olarak aldığı kıza bu şekilde hitap eder mi çok ayıp ya. Allahındn bulsun. Hiç üzülme. Mesafe koy. Onlar esinle tekrar barışır ama sana karsı savas başlatacak bu sefer. Hiç eşine iyi ve kötü hiçbirşey söyleme
Canım eşim ve kp bile kayınvalidemin akıl hastası olmakla itham ediyorlar. Kp bu ölse de yenisini alsam diye bahseder hep. Ailede herkes bezmiş yani

Ayy Çok kötü bi durum olmuş ama gerçekten hakkediyorlar ben anlamıyorum valla kimse duymadım daha kv iyi diyen bi annemi biliyorum korkar oldum benimde oğlum olucak bende mi böyle olucam acaba

Ayy Çok kötü bi durum olmuş ama gerçekten hakkediyorlar ben anlamıyorum valla kimse duymadım daha kv iyi diyen bi annemi biliyorum korkar oldum benimde oğlum olucak bende mi böyle olucam acaba
hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz. Oğlunun bir birey olduğunun farkında olan, çok iyi bir anne ve kv olacaksınız. :)

hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz. Oğlunun bir birey olduğunun farkında olan, çok iyi bir anne ve kv olacaksınız. :)
İnşallah canım ya sen de hiç kafana takma kv bu ne yapsa yeri yani ... Sen en iyisini yapmışsın artık oğullarını bile bıktırıyorlar çünkü kendilerinden gene sizinki kendi üstüne borcu kp kredi çekmiş eşim bekarken ve ödüyor diye biliyo eşim ama hiç ödememiş şimdi biz ödüyoruz ve eşim hala kiyamiyo onlara

Back