Kaynınız ile 3 ay yaşamak ister miydiniz?

Vallahi sapla samani karıştırmak bu olsa gerek 3 ay hic bir gerekçesi yokken gelen öz kardesimede kapim kapali olucak birşey değil hastalık gibi özel bir durumu yoksa evet efendim gelemez.ve evet kendi keyfim ön planda olur.

24 yaşında sorumsuz adamın derdini niye çeksin konu sahibi? Bardağını bile kaldırmıyormus, kadın işten gelip birde kaynına hizmet mi etsin? Bir sürü borcu varmış, 3 ayda para biriktirecekmis güya, o 3 ay olarak kalmayacak çok açık. Küçücük, belki tek banyonun olduğu evlerde kayınla zarurî bir durum olmadıkça kalınmaz.

Geleneklerimizin hepsi muhteşem ya zaten devam ettirelim gözümüz kapalı. Din derseniz,dinde de böyle bir mecburiyet zaten yok.

Ahahaaa evet çok komiksin ..
Ama benim gulen yerlerim ağrıyor..
Siz rahat rahat geniş geniş takılın..
Buradaki herkes kayinlarini size göndersin, siz bakın madem.. nasılsa yardımlaşmak sevap... .iki sevaba girersin .
Kafalara gel

Valla asla kabul etmezdim sakin esim bozulacak diye geri adim atmayin .. ben gorumcemi bile kabul etmedim kaldiki kaynin erkek asla olmaz..

Benim kaynım bi ay kaldı üstelik çalışmıyodu eşime söyledim doğru değil birlikte kalmamız die kıyamaet koptu bende annenesine söyledim en son bi daha da gelmedi o şekilde . Düşünce fikir önemli keşke herkeste olsa

Bizim ki 1 gece kaldi allah icin oyle sorumsuz duzensiz degil cok sukur ama insan rahat edemiyor esim de bende rahat olamadik wc bile utanarak gittim 3 ay kalayim dese ben istemezdim. Ki siz bi kere deneyip neyin ne oldugunu gormussunuz bence esiniz israrci olursa o deneyimi hatirlatin. Ya da ben rahat edemem diyip bahaneleri siralayin. Elinizi verirseniz kolunuz hepten gider kimsenin ayagini evinize alistirmayin.. benim teyzemin oglu da bekarken boyleydi okumamis ama is begenmezdi kendini birsey zannederdi dayima is bulmak icin geleyim calisayim dedi geldi ama bir sure aylak aylak gezdi dayim ki tepkisini koyunca is buldu bakti yapamio gerisin geri gitti.. yani bu tip insanlar kolay kolay degismez hazira konmaya alismis o

Yok gelip burada bulacakmış. Ben çalışıyorum gündüz evde değilim ama akşam da eşim evde olmuyor spor vs. Geç geliyor yemek bile yapmam evde
Bulamaz ki. Öncelikle iş bile yok. Ben 2 yıldır iş arıyorum iki üniverisite mezunuyum market vs her yere başvurdum iş yok o nasıl bulacak hemen? Birde eşin evde yokken evde kalırsa napcan hiç rahat edemezsin. Görümce olsa yine iyi yanı ama kayın

Hayır ,gelmesinler.Siz cok iyi bir insansiniz gercekten.Post ergen,olgunlasmamis kayninizi rehabilite etmek sorumlulugunuz yok .Ne sizin ,ne eşinizin.Herkes hayatinin sorumlulugunu üstüne almali.
Ben bunu anlatamıyorum işte. İş buluyoruz gitmiyor beğenmiyor.
Burdadaki işi beğenecek mi? Hadi diyelim geldi, kayınvalidemi de yerleştirdi. İşten çıktı
Kim ödeyecek kirayı ? Tabii ki benim eşim. Ben zaten konut kredisi ödeyen evlendiğinden beri burnu borçtan çıkmayan insanım.
Tam rahatladım ki emeğimi başkasının emeksizliğine yedirmek istemiyorum.
Bende isterim evde oturauım istediğim işi yapayım ama okudum kazandım çalışıyorum. Çünkü çalışmak zorundayım

Böyle bir adamla hayır. Ama efendi, cidden işinde gücünde olan, bu durumda bizim.uc aylık desteğimize ihtiyacı olan biri olsaydı kabul.ederdim.

Valla eşiniz bunları anlamadigi sürece o sizin kaynınız sizi daha cok kullanir.24 yaş yetişkinlik yaşi .Eşiniz böyle yaparak kardeşine kötülük yapiyor farkinda değil.Ne münasebet sizde kalayim para biriktireyim? Sizin ailesel olarak hiç mi planiniz yok? masabaşi ,şık giyimli işleri insanlar yıllaarca ne emeklerle elde ediyor bunun bile farkinda değil kaynınız.Eşinize sinirlenmeden ,uslüpluca ; böyle yaparsa kardesine sürekli kötülük yaptigini anlamasina yardimci olun.Yoksa sırtını dayaya dayaya 40 yaşini bulur kayniniz.Örnekleri var cevremde.Mutlaka sorumluluk verilmesi lazim mutlaka .

Dine geleneğe girecekseniz şunu unutmayınız dinen o adam bu hanımefendiye haramdır. Aynı evde barınmaları da uygun değildir nasıl ki din ve devlet işleri birbirinden ayrılmalı ise inanın gelenek ve görenek de din ile bir tutulmamalı kimse kimsenin Keyfi olarak kahrını çekmek zorunda değil esas ben sizi okurken dehşete düştüm

3 ayda sıfırdan bir başka bir şehirde hayat kurulabilir ama okumamış sorumsuz biri bunu yapamaz zaten. Ayrıca kurulmasına kurulur ama çok iyi maaşlı bir işi olmalı ve ona o maaşı verecek işi nerden bulmuş.

Kaynınıza 1+1 eşyalı ev tutup çalışmasını söyleyin.
Asalak insanları beslemeyin.

Bizim tanıdık 5 senedir kaynıyla yaşıyor ama çok mutsuz. Adama kız arıyor deli gibi evlensin de gitsin diye. En son kaynı tam karşı pencelerine bakan bir ev aldı. Burnunun dibinden ayrılmıyor.

Ben olsam kabul etmem. Eşim de izin vermez zaten ona göre çirkin bir davranış. Siz 1 ay bakmışsınız daha ne diye gelmek istiyor anlamadım. Sorunlar da yaşadık diyorsunuz eşiniz size sormadan reddetmeliydi. Eviniz otel ya da pansiyon değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…