Kaynınız ile 3 ay yaşamak ister miydiniz?

Borcuna bile sadık olmayan adam sözüne sadık alır mu? Yaş da 24, o 3 ay 3 yıl olur minimum.

Zaten kafasında 1 sene olduğu için 3 ay diye yumuşatarak söze girmiştir o :KK70: aman sakın yakma başını.

Kabul etme bence ne saçma 3 ayda ne kadar biriktirebilir ki orda çalışmayan insan gelip sizin yanınızda mı sorumluluk sahibi olup çalışacak

3 ayda nasıl para biriktirecekmiş bu tipte biri inanın anlamadım?
Duyanda yurtdışına gidiyor,çalışıp döviz kazanacak ve gelip annesini alacak zanneder.
Kendi adıma kabul etmezdim.
Hatta çok sevsemde kayinvalidemi de kabul etmezdim zira uzaktan 2-3 gün vakit geçirmekle aynı evde yaşamak asla bir değil. Ayrıca kayinvalideniz gelince oğlu da gelecek bu aşikar, bence kabul etmeyin,üzülen, yıpranan siz olursunuz.

Merhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum çok severim kendisini ileride çocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kötü biri miyim?
Asla kabul etmeyin kayinla yaşamak zor olur erkek sonuçta oturman kalkman vesayre rahat rahat evinde yasiyamassin bana çok itici geldi valla ama esinizinde kardesi kırmak istemeyecektir umarım çözersiniz

yorumları okudukça dehşete düşüyorum.şimdi iyilik yardımlaşma dar günde zorda kalanın yanında aile olma iyi günde kötü günde herkes mangalda kül bırakmaz.biz nasıl bir toplum olmuşuz ya.hiç denemeden bir 3 ay sıkıntıya gelemiyoruz.dinimiz geleneklerimiz nerdeee.eminim bir çoğu kendi kardeşi olsa sonuna kadar kapılarını açar evinin.hiç yooo ben kendi kardeşime de hayır derim demeyiniz inandırıcı değil.ha kendi kardeşinizi bile istemiyorsanız zaten oturup kendinizi değerlendirin ben nasıl bu kadar bencil olabiliyorum diye.insan önce bir 3 ay bekler dener sonra çözümler bulursunuz. eşinizin hatırı hiç yok mu.çalıştığım okulda arkadaşım kaynını kabul etmedi 3-5 aylığına.sonrasında kendi erkek kardeşi öğretmen olarak aynı şehre atanınca 2 yıl yanında yedi içti elini cebine atmadı.ama eşi bunu hem hatırlattı hiç unutmadı
Denemeden derken?
Konu sahibi 1 ay yaşamış zaten kaynıyla ve pek mutlu/huzurlu olmamış ki böyle bir konu acmış.
Türkiye şartlarında 3 ayda ,vasıfsız ve is beğenmeyen bir insan,iş bulup para biriktirecek ve annesini alacak yanına, bu size inandırıcı geliyor mu?

Aynisinin tipkisinin burnundan dusmus olani bende var bndekinin yasi 40 ama gorumce geldi almanyadan onlara guvenp buda geldi esime dedim huzrsuzluk cikmasin die sesimi cikarmyrm ama ablanlar gttiginde ayni gun buda gdck yoksa bn gdrm dedm adam okadr yuzsuz gtmedi bende ciktm geldim memlekete sonra esmde dayanamadi geldi ama adam ise baslayacak geri gitti smdi pazar donuyorum esime soyledim ben gelmedn gitsin yoksa huzurszlk cikar die gndermeye calsyr bakalm ins basarir yoksa cok pis cirlayacam yani bakda ornek al sakinn ama sakinnn kabul etme boyle insanlar evini barkini dagtr insanin bacim sakin kabul etme

1 gün değil 2 gün değil 3 ay yani. Ben olsam kabul etmem. Rahat edemem evde. Ayrıca dağınık diyorsunuz hiç olmaz.

Öğrenci olsa ne bileyim gerçekten iş bulmuş olsa ben alırım evime de bir işte tutunamayan hali hazırda 9bin borcu olan birine güvenemem. Dediğiniz gibi 6 ay olur, 1 sene olur, belki annem burda bebeğe bakıyor bende kalayım olur.
İnsanların sözlerine güven olmuyor önemli olan hareketleriyle sözleri desteklemek. Başkasının evinde çoraplarını salona nasıl atabiliyor? Bu nasıl genişlik?

kabul etmeyin asla..
kim bozulursa bozulsun ..
sonra siz çekersiniz benden söylemesi..

Merhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum çok severim kendisini ileride çocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kötü biri miyim?
Asla ıstemezdım

işimize geldiği yerleri alalım işimize gelmediği yerleri almayalım.dinimizdeki yardımlaşmadan iyilikten dara düşeni elinden tutmaktan bahsettim siz neler çıkarttınız sahi nasıl işliyor beyin algılar.hemen neler geliyor topluma bak ya hemen mahrem o kadar yazdığım cümlelerden çıkan sonuç.içler acısı.algılarımız değer verdiğimiz şeylerle alakalı.dinimiz aynı ortamda bir erkekle oturmayı yemek yemeyi çalışmayı da yasaklıyor.zaten hiç biriniz dIşarı çıkmıyor çalışmıyor erkek yüzü görmüyor tüm namahremlerden uzak duruluyor.hiç markete gidilmiyor bir erkek satıcıyla konuşulmuyor yüzümüzü kimse görmüyor dışarda yemek yenmiyor.nasıl da işe gelinen şeylerde mahrem var değil mi:KK70:şimdi evden dışarı çıkmıyorsun da sen hiç sesini yabancı erkek de duymamıştır.

Evden çıkıp markete gidip ihtiyaçlar dahilinde erkeklerle muhatap olmakla aynı evde yalnız kalmayı nasıl bir tutabiliyorsunuz? Birinde zaruriyet diğerinde keyfiyet var, kıyasladığınız şeyde kendinizle çelişiyorsunuz.

Kabul etmeyin.Bu yüzden “Kötü Gelin” sıfatını yapıştıracaklarsa da yapıştırsınlar.Hiç önemli değil onlar kötü dedi diye kötü olmuş olmazsınız.Hiçbir şey huzurunuzdan önemli değil ve sizde böyle bir durumu kabul etmek zorunda değilsiniz.

İş beğenmeyen adam 3 ayın kaçıncı gününde iş bulacak da para biriktirecek ki? İş bulması bile 3 aydan fazla sürer.
Kabul etmeyin kesinlikle. Eşiniz bozulacaksa da bozulsun. Sizin sinir hastası olmanızdan iyidir.

eşiniz kardeşine kusura bakmayin kabul edemem demeliydi..
kıyamiyormuşmuş
o abisine nasıl kıyıyor...

bişey dixcem konu sahibi kaynin 1 ay kaldiysa eşinize şikayete bulunmadi mi?
yok bi daha gelirse tövbeee demedinmi?
yoksa eşin mi anlamiyor?

3 ay sadece ailemin evinde rahat ederim.Akraba evine gidince bile ertesi gün sıkılıyorum kaldı ki üniversite mezunları bile (2,3 üniversite okuyanlar bile) kolay kolay bulamıyorken kaynınız hayatı tozpembe sanıyor olmalı.Gelirse huzurunuz bozulabilir ki bunu kaynınızın hareketlerine göre dedim.Eşinize kaygılarınızı açmanızı tavsiye ederim.

X