Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla kabul etmeyin kayinla yaşamak zor olur erkek sonuçta oturman kalkman vesayre rahat rahat evinde yasiyamassin bana çok itici geldi valla ama esinizinde kardesi kırmak istemeyecektir umarım çözersinizMerhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum çok severim kendisini ileride çocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kötü biri miyim?
Denemeden derken?yorumları okudukça dehşete düşüyorum.şimdi iyilik yardımlaşma dar günde zorda kalanın yanında aile olma iyi günde kötü günde herkes mangalda kül bırakmaz.biz nasıl bir toplum olmuşuz ya.hiç denemeden bir 3 ay sıkıntıya gelemiyoruz.dinimiz geleneklerimiz nerdeee.eminim bir çoğu kendi kardeşi olsa sonuna kadar kapılarını açar evinin.hiç yooo ben kendi kardeşime de hayır derim demeyiniz inandırıcı değil.ha kendi kardeşinizi bile istemiyorsanız zaten oturup kendinizi değerlendirin ben nasıl bu kadar bencil olabiliyorum diye.insan önce bir 3 ay bekler dener sonra çözümler bulursunuz. eşinizin hatırı hiç yok mu.çalıştığım okulda arkadaşım kaynını kabul etmedi 3-5 aylığına.sonrasında kendi erkek kardeşi öğretmen olarak aynı şehre atanınca 2 yıl yanında yedi içti elini cebine atmadı.ama eşi bunu hem hatırlattı hiç unutmadı
Kardesinizin bile yanınızda yaşamasını istemiyorsaniz evet kötü olabilirsiniz :)Ciddi bir gerekçe yoksa kendi kardeşimin bile 3 ay bende kalmasını istemem. Kötü olan benim sanırım
Asla ıstemezdımMerhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum çok severim kendisini ileride çocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kötü biri miyim?
Gerekçesi yok ise keyfi bir durum ise istemem, kötü ya da iyi durum buKardesinizin bile yanınızda yaşamasını istemiyorsaniz evet kötü olabilirsiniz :)
işimize geldiği yerleri alalım işimize gelmediği yerleri almayalım.dinimizdeki yardımlaşmadan iyilikten dara düşeni elinden tutmaktan bahsettim siz neler çıkarttınız sahi nasıl işliyor beyin algılar.hemen neler geliyor topluma bak ya hemen mahrem o kadar yazdığım cümlelerden çıkan sonuç.içler acısı.algılarımız değer verdiğimiz şeylerle alakalı.dinimiz aynı ortamda bir erkekle oturmayı yemek yemeyi çalışmayı da yasaklıyor.zaten hiç biriniz dIşarı çıkmıyor çalışmıyor erkek yüzü görmüyor tüm namahremlerden uzak duruluyor.hiç markete gidilmiyor bir erkek satıcıyla konuşulmuyor yüzümüzü kimse görmüyor dışarda yemek yenmiyor.nasıl da işe gelinen şeylerde mahrem var değil mişimdi evden dışarı çıkmıyorsun da sen hiç sesini yabancı erkek de duymamıştır.
B
en iyisi sizde kalsın