O üç ay 6 ay olmaz. Çünkü anne De gelir ve gitmezler. Yeni ev açmak kolay mı? Anneme babamdan boşandı diye yeni ev açarken kardeşim 25.000 tl masraf yaptı. Ben de arada destek oldum 3.000 kadar. Nerden bulacak da o parayı. Eski eşyalarla düzen kuracaksa belkş evet 3 ay yeter ama rahata alışıp hazır eve Bakan para harcamalarını gerektirmeyen bir düzen varken neden sizin yanınızdan ayrılsınlar ki. Asla istemem ben. Evde istediğim gibi giyinemem, rahat rahat uzanamam. düşününce bile korkunç geldiMerhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Buna benzer dedim. Akşam konuşalım dedi. O da biliyor ama kardeşin hayır diyemiyor.Eşinize “Senin kardeşin benim de kardeşim ama 3 ay senden başka bir erkekle aynı evde kalmam doğru değil. Ben rahat edemiyorum. Özel hayatımızı yaşayamıyoruz” diyin olsun bitsin. Yok maddiyat yok dağınıklık vs konularını hiç açmayın.
Bence size bozulmasi 3 ay kayinla yasamaktan daha iyidir. Geri adim atmayin.Buna benzer dedim. Akşam konuşalım dedi. O da biliyor ama kardeşin hayır diyemiyor.
Zorlamayacak eminim ama bana bir miktar bozulacak
Bozulsa da boşverin. 3 ay bekar başka bir erkeğin evde işi yok ister babası olsun ister kardeşi. Bence uygun değil. Umarım hallolur. Kardeşinin yaptığı da ayrı bir düşüncesizlik, çok istiyorsa ucuz yollu bir pansiyonda kalarak çalışsın.Buna benzer dedim. Akşam konuşalım dedi. O da biliyor ama kardeşin hayır diyemiyor.
Zorlamayacak eminim ama bana bir miktar bozulacak
Konu sahibi kaynının ne kadar sorumsuz olduğundan, hali hazırda olan borçlarını bile ödemediğinden, iş beğenmediğinden ve daha önce bir ay kadar aynı rvde kaldıklarından, yaşadıkları sorundan bahsetmiş, okudunuz değil mi?yorumları okudukça dehşete düşüyorum.şimdi iyilik yardımlaşma dar günde zorda kalanın yanında aile olma iyi günde kötü günde herkes mangalda kül bırakmaz.biz nasıl bir toplum olmuşuz ya.hiç denemeden bir 3 ay sıkıntıya gelemiyoruz.dinimiz geleneklerimiz nerdeee.eminim bir çoğu kendi kardeşi olsa sonuna kadar kapılarını açar evinin.hiç yooo ben kendi kardeşime de hayır derim demeyiniz inandırıcı değil.ha kendi kardeşinizi bile istemiyorsanız zaten oturup kendinizi değerlendirin ben nasıl bu kadar bencil olabiliyorum diye.insan önce bir 3 ay bekler dener sonra çözümler bulursunuz. eşinizin hatırı hiç yok mu.çalıştığım okulda arkadaşım kaynını kabul etmedi 3-5 aylığına.sonrasında kendi erkek kardeşi öğretmen olarak aynı şehre atanınca 2 yıl yanında yedi içti elini cebine atmadı.ama eşi bunu hem hatırlattı hiç unutmadı
Byorumları okudukça dehşete düşüyorum.şimdi iyilik yardımlaşma dar günde zorda kalanın yanında aile olma iyi günde kötü günde herkes mangalda kül bırakmaz.biz nasıl bir toplum olmuşuz ya.hiç denemeden bir 3 ay sıkıntıya gelemiyoruz.dinimiz geleneklerimiz nerdeee.eminim bir çoğu kendi kardeşi olsa sonuna kadar kapılarını açar evinin.hiç yooo ben kendi kardeşime de hayır derim demeyiniz inandırıcı değil.ha kendi kardeşinizi bile istemiyorsanız zaten oturup kendinizi değerlendirin ben nasıl bu kadar bencil olabiliyorum diye.insan önce bir 3 ay bekler dener sonra çözümler bulursunuz. eşinizin hatırı hiç yok mu.çalıştığım okulda arkadaşım kaynını kabul etmedi 3-5 aylığına.sonrasında kendi erkek kardeşi öğretmen olarak aynı şehre atanınca 2 yıl yanında yedi içti elini cebine atmadı.ama eşi bunu hem hatırlattı hiç unutmadı
en iyisi sizde kalsınyorumları okudukça dehşete düşüyorum.şimdi iyilik yardımlaşma dar günde zorda kalanın yanında aile olma iyi günde kötü günde herkes mangalda kül bırakmaz.biz nasıl bir toplum olmuşuz ya.hiç denemeden bir 3 ay sıkıntıya gelemiyoruz.dinimiz geleneklerimiz nerdeee.eminim bir çoğu kendi kardeşi olsa sonuna kadar kapılarını açar evinin.hiç yooo ben kendi kardeşime de hayır derim demeyiniz inandırıcı değil.ha kendi kardeşinizi bile istemiyorsanız zaten oturup kendinizi değerlendirin ben nasıl bu kadar bencil olabiliyorum diye.insan önce bir 3 ay bekler dener sonra çözümler bulursunuz. eşinizin hatırı hiç yok mu.çalıştığım okulda arkadaşım kaynını kabul etmedi 3-5 aylığına.sonrasında kendi erkek kardeşi öğretmen olarak aynı şehre atanınca 2 yıl yanında yedi içti elini cebine atmadı.ama eşi bunu hem hatırlattı hiç unutmadı