Kaynınız ile 3 ay yaşamak ister miydiniz?

Çok zaruri bir durum olsa kabul edebilirim ben. Mesela sizin bulunduğunuz şehirden işi hazır olsa, gerçekten üç ay içinde ev kurabilecek bir maaş alacaksa düşünebilirdim. Ama hali hazırda bir planı yoksa, gelince hallolur kafasındaysa o 3 ay uzaar gider. Kayınvalidenizin birikimi falan varsa siz de biraz destek olup şimdiden düzen kurmaya teşvik edebilirsiniz belki? İlerde bebeğinize de bakacaksa eğer böyle bir yardım mantıklı olabilir bence.

Çok önemli bir şey için gelse ve sorumlu bir insan olsa idare edilir. Ama anlattığınız gibiyse hiç bulaşmayın. Yerini yapıp kalıcı olur kovamazsınız da. Annesini getirmek istiyorsa orada biriktirsin parayı evini ayarlasın gelsin. Gerek yok bence.

Valla benimki çok eğlenceli bi tip seviyorum ben yaşardım ama sizin durumunuz da kesinlikle hayır

3 ayda ne parası birikecek onu merak ettim
Okumamış etmemiş diyorsunuz nerde çalışacak
Alacağı maaş 2 3 bin olur anca
1 ayını yese biriktireceği para 5 6 bin napck o parayla?

Kötü insan değilsiniz ☺️ öyle biriyle aynı çatı altında değil 3 ay 3 gün yaşamam. Ne demek kirli çorapları ortada bırakmak ya 🤯

3 ayda para biriktirmez de eline geçeni yer o 3 ay olur 9 ay kesinlikle gelmemesi için uğraşın ya o ne

Tabi ki gelmesin 3 ay olur 3 yıl öyle uzar gider iyice göçü atar size.
Yarın öbür gün sizdeki rahatlıktan dolayı evlenip gelini de sizin eve getirir. O derece yani

Her ne olursa olsun, kaynin ne kadar temizde olsa, ne kadar titizde olsa, ne kadar evin icinde sanki yokmus gibi olsada, yardim ve iyilik gercekten bi yere kadar. Benim kaynim 3 sene! bizde kaldi ve inanin bana hic bi zarari yoktu, bi beklentiside yoktu. Evde pisen yemegi yerdi, evde yemek olmadiginda bisey demezdi disardan yerdi. Inanin bu tarz konularda bana hic zarari olmadi, ancak ev ustune ev olmuyor. Evin icinde rahat gezemedim, rahat giyinemedim, haremlik selamliktan dolayi eve misafir cagiramadim. (Kaynim bizde kaldiginda 1.5 sene gunduz calisti, 1.5 sene gece calisti). Gece calistigi zamanlari hatirlamak bile istemiyorum 🙄 esime istemedigimi soyleseydim bile tartisma cikcagini biliodum ve sustum 🤷‍♀️

Merhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borç para alıp ödemedi.
Maalesef eşim hariç 2 oğlu da kendisine çekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi çalışır bi çalışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden önce 9 bin liralık borç yaptı ve hala ödemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işçi olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun süredir. En son çalıştığı işten çıkmış
Abisini dün aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden önce 1 ay bizde kaldı ve çok sorun yaşadık.
İçtiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli çorapları salonun ortasında bırakır böyle bir tip. Severim ama gerçekten çok sorumsuz.
Bizde olduğu sürece abisi elini cebine attırmıyor küçük diye. Tam borçlarımız bitti, çocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu çıktı başıma.
Kötü gelin olmak istemiyorum ama gerçekten 3 ay çok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum çok severim kendisini ileride çocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kötü biri miyim?
Gelmesin siz kimsenın annesı degılsınız.24 yasında ınsanlar o yaslarda nelerı basarıyolar

kaynımı gerçekten kardeşim gibi seviyorum,uzmanlar istanbulda deprem olacak dedikçe düşünüp endişeleniyorum,nasıl ulaşırım diye planlıyorum o yüzden ben kesin kalırım.lafta değil gerçek sevdiğim için.
Bir de kardeşlik bağı çok önemli geliyor bana.kendi Kardeşim de böyle dese hemen evet derim.

X